En varm dag på kontoret

Posted by

Dating +21

Aduit games

Han griner af mig, når han ser mig klemme min arm, han stryger sine magtfulde arbejdshænder over mine spinkle arme. Han krammer mig og trækker mig tættere på. Vi krammer og hænder udforsker hinandens kroppe, han skubber mig fast mod væggen og kommer ned på knæene. Løfter et af mine ben op på min skulder og suger ind i min underliv. Jeg bliver helt rystet, og han finder mine point så utroligt hurtigt. Hans tunge virker, han nyder og ser op på mig, hvor jeg kæmper for at klare at stå op. Den ene hånd er placeret på min røv, kramme og kæle mig på min balde. Den anden hånd bruger han til at intensivere slikning, lokker i en finger, og arbejder strøg rundt og rundt, op og ned. Det tager ikke lang tid, før jeg prøver at bide i en orgasme uden tilsyneladende held. Jeg ryster vildt, og jeg stønner, det er umuligt at være tavs, som han ægger med mig. Jeg er lækker..

Nu er det min tur til at vise min taknemmelighed. Jeg krammer ham og vender min røv rundt. Han kæler med mine bryster, og jeg føler, at hans varme hårde lem trænger lidt efter lidt ind i mig. Han er stor, og jeg er fyldt til randen med smerte. Jeg kan lide det. Han tager mig bagfra og har fuld kontrol over hele min krop. Skift mellem at klemme mine brystvorter, kysse min hals og bringe min hånd ned mellem mine ben.. Griber mine hofter og tager mig hårdt, hører vores klapren. Han bunder mig op, og jeg bider mig selv i hånden for ikke at hyle ud i glæde, hans beat fører mig til nye højder og kraftfulde orgasmer, han holder mig op Nye, for nu føler jeg suget inde i mig og er helt væk i orgasmerus. Efter at mine ryster er beroliget, glider han ud af mig og brøler. Han kommer over min røv og sprøjter masser af dejligt varmt cum over mig. Han går hurtigt i Bad og klæder sig på. Låser døren op og går hjem til sin kone for at spise kødboller.

*** En varm dag på kontoret ***


Hun var allerede liderlig nok :

Han havde langt hår, længere end hendes. Det nåede helt ned til nedre ryg, og skæget mindede om en gammel MC veteran. Han var ikke et opbygget muskelbundt, men han var heller ikke en, der blev betragtet som en svækling. Smilet var varmt og ærligt, når helt til hans dybe brune øjne, der fik kulderystelser til at løbe ned ad ryggen, da han så på hende.

Hendes hår var kun lidt længere end hendes skuldre, og ikke nær så tyk som hans. Det var farvet brunt, fordi hun hadede sin oprindelige farve. Han sagde hele tiden, at hun smilede, også hun, at de nåede op til hendes blågrå øjne. Hun rejste sig ikke højt over jorden, hun var ikke en sylph. Men hun var slank og velsignet med en høj forbrænding.

De var ikke kærester, havde aftalt, at Boden, de ville være i, definerede dem som to personer, der holdt ud. For dem varede det længe, for alle andre var det naturligvis meget svært at forlade det. Man skulle følge et givet mønster, og det næste skridt undervejs var ifølge disse venner, at de “mødtes” og blev officielle kærester. De fortsatte med at holde fast, ingen af dem interesserede sig for noget engageret og kompliceret, selvom de begge følte, at de ikke havde brug for at gå sammen med andre.

Dette var en lørdag, alligevel tidligt nok på året, at der var sne tilbage her og der, men solen var ved at ændre det, og som med ethvert andet år, den del af året gjorde noget ved hende. Hun vidste, at han ikke havde noget imod det, han var altid klar. De havde fået et par øl på den samme natklub, som de havde været hver gang natten før, men de havde taget det let, da de altid endte med at ende ud på lørdag også. Hun havde lavet kaffe, og bar det ind til ham, fordi hun vidste, at han kunne lide at blive behandlet sådan, kyssede ham forsigtigt på nakken og hviskede, at det var tid til at rejse sig. En lille grunt fortalte, at han hørte hende, men var bestemt ikke enig. Med et lille skridt gik hun over til den anden side af ham, løftede puden og kyssede ham på maven. Lad hendes læber lave et lille spor af kys ned til kanten af boksershortsen, hvor hun kunne føle, at hans krop så helt sikkert var vågnet op.

Med blide, næsten undskyldende bevægelser lirkede hun det lidt ned og tog ham i munden, forsigtigt og drillende. Et langt stønn ramte hendes ører fra ydersiden af dynen, og hun smilede, før hun fortsatte ned, indtil hun havde så meget af ham, som hun kunne i munden. Det bankede mellem hendes ben, og alt, hvad hun virkelig ønskede, var at føle ham inde i hende, men dette var også godt, titillerende, antændende. Især fordi hun vidste, at det ikke ville vare længe, før han ville have hende, men ikke nu. Nu skulle hun have sin vej, og da han kort efter greb hende for at få hende over ham, hun skubbede hænderne væk og lod tungen glide langsomt op langs pikken, omkring hans hoved og ned igen. Hendes fingre fandt vej til kuglerne og strøg dem forsigtigt, hun smilede, da det rykkede inde i munden. I et stykke tid lå hun sådan, indtil han greb hendes hår og trak hende op til ham, styrede sig på plads og kom hårdt ind i hende. Hans øjne var mørke af liderlighed, og det brændte gennem hans krop, da han så på hende. Så hun lukkede sin egen, fordi hun allerede var liderlig nok, hvis hun ikke også ville blive skør og se på ham. Åh Gud, han var lækker!

Efter lidt tippede han hende over, så han kom på toppen, løftede det ene ben over skulderen og kneppede hende hårdt. Hun elskede, da han blev sådan, næsten primitiv og ukontrollabel. Det var heller ikke et minus, at han ramte så i helvede godt, og det tog ikke lang tid, før hele hendes krop næsten var i bue, og hun stønnede tungt. Da hun kom til sig selv igen tog han hendes ben ned og kyssede hende hårdt og intenst, Bed hendes hals og hviskede i hendes øre, at det var så rart at høre og føle hende komme. Hans hår hang omkring deres ansigter, og da hun åbnede øjnene og kiggede ind i hans, kunne hun sværge, at de gnistrede. Han rettede sig lidt, og ramte hendes punkt så godt, at i stedet for at svare, hun slap et kvalt stønn ud. Han smilede, gjorde det igen, og da hun rystede på hovedet, tog han fart. Hun kunne høre fra hans åndedrag, at han ikke var langt væk selv, men det forsvandt, da alt andet forsvandt for hende i en intens orgasme. Da hun begyndte at få vejret, følte hun træk i hans krop og nød følelsen af, at han kom ind i hende.

Fem minutter senere lå hun på hans arm og strøg hans bryst. Han kyssede hende på hovedet, smilede og spurgte, om der var mere varm kaffe at bøje op. Af en eller anden grund var koppen, hun bar i, tidligere blevet kold.

Dating +21

Aduit games