En dejlig dag i fitnesscentret

Posted by

Dating +21

Aduit games

Det var lørdag, og jeg gik til træning som sædvanlig. Et lille fitnesscenter i nærheden af hvor jeg bor. Der er normalt få mennesker der på en lørdag i den fælles ferie og derefter også den dag. I receptionen Sad Stine, en sød og flink pige, som også var leder af spinning-gruppen. Jeg sagde kort hej og gik ned til omklædningsrummet for at skifte. Det var slutningen af dagen, og da jeg stod op, var jeg den eneste i hele centret.

“Ikke mange her i dag,” sagde jeg til Stine, der smilede og nikkede tilbage. “Nej, Jeg antager, at du har det hele for dig selv i dag,” sagde hun og fortsatte med at stirre ind i PC ‘ en. Jeg kom på romaskinen og begyndte at træne.

Efter et stykke tid bemærkede jeg, at Stine havde skiftet til træningsudstyr og var godt i gang på løbebåndet. Jeg kiggede ind, hvor hun løb, så sveden sivede, kiggede over på hendes velformede røv indpakket i en stram løbeshorts og hendes mellemstore bryster og følte mig liderlig. Jeg var begyndt med strækningen og lå på gulvet med udsigt over løbebåndet, hvor hun løb. Jeg havde selv sorte cykelbukser på, og udbukken på bukserne blev større og større. Stine kiggede på mig i et kort sekund, og jeg foregav ikke at se det, men stadig at strække på. Hun øgede sit tempo og stønnede mere og mere, da hastigheden steg.

Så stoppede hun pludselig med at læne sig frem for at trække vejret ud. “Er det tungt ?”Jeg råbte ind i lokalet. “Puuuh Ja, løbende interval !”, stønnede hun og så på mig med et anstrengt smil. Jeg bemærkede, at hun fik sit Blik til min mave, hvor hanen nu stod som en spyt op i min mave i de stramme bukser. Hun holdt blikket i et par sekunder, før hun vendte sig igen og fortsatte i et roligere tempo.

Det var tæt på lukketid, og jeg stod op og var klar til et dejligt brusebad. “Da du træner nu, behøver jeg ikke stresse over brusebad, gør jeg?”Jeg ringede til Stine på vej ned til omklædningsrummet. “Neda, det er okay!”, svarede hun med et sløvt smil på hendes ansigt. “Tag den tid, du har brug for”.

Jeg gik ned til omklædningsrummet afklædt og tænkte: hvorfor ikke tage et lille solarium først. Som tænkt så gjort. Jeg tog håndklædet omkring min talje og gik ud i gangen og ind i den første kabine. Ovenpå kunne jeg høre lyden af løbebåndet og tænkte på Stines lækre røv og dovey bryster.

Jeg lagde mig på solsengen, det startede op, og efter et par minutter følte min krop, som efter en masse træning I de senere år er jeg meget tilfreds med, lækker og varm, og Stines tanker på gulvet over fyldte hanen med blod, og jeg blev så liderlig som jeg sjældent har været. Efter 10 minutter under solrørene blev det pludselig mørkt og koldt, og jeg kom ud af sengen, tørrede det af og låste døren op med det lidt for lille håndklæde omkring min talje og mobil og drikkeflaske i den ene hånd. “Åh, er du der?”, sagde Stine, der pludselig stod i bunden af trappen og drev våd af sved efter sessionen på løbebåndet. Jeg faldt min drikkeflaske på gulvet. Da jeg bøjede mig ned for at hente det, gled håndklædets loft, og pludselig stod jeg der nøgen. “Jeg henter det!”Stine sagde, da jeg fumlede med mit håndklæde og forsøgte at dække mig så godt jeg kunne. “Tak,” sagde jeg og bemærkede, at min stemme var hæs.

Stine rakte mig flasken og gav mig et svedigt smil, vendte sig om og åbnede døren til damens garderobe. Jeg stod forstenet og kiggede på hende, og hun vendte sig og blinkede til mig, før du lukker døren omhyggeligt bag hende. Nu var jeg så liderlig, at jeg havde brug for en jerk off temmelig snart. Jeg skyndte mig væk ned ad gangen og ind i mænds garderobe, hentede shampooflasken og gik ind i brusebadet og tændte for vandet. Hanen stod lige ud og dryppede næsten af horniness. Da jeg var ved at tage et brusebad, hørte jeg en støj i badeværelset. “Hallo?”. Det var Stine! “Hvad er det?”Svarede jeg chokeret. “Må jeg låne din brusegel?”Jeg glemte min..”Spurgte Stine blidt og nervøst, da hun kiggede ind i brusebadet med et lille håndklæde, der næppe dækkede hendes bryster og røv.

“Ja, selvfølgelig!”Jeg stønnede næsten så liderlig som jeg var nu og rakte ud for at give hende flasken. “Uhh… måske vil du også sæbe mig ind..”hun spurgte med en stemme, der ikke skulle forveksles; hun var liderlig og var klar til en saftig fuck! Jeg tillod mig ikke at bede to gange og sagde “ja seff!”Hun lod håndklædet falde og afslørede en fit og smidig krop, der kunne tage de fleste menneskers ånde væk. Hendes brystvorter blev stivnet, og hun havde en lille velplejet strimmel sort hår lige over revnen. Hun kom ind i brusebadet og vendte ryggen og balderne mod mig. Balderne var faste og pæne, og jeg begyndte at sæbe hende på ryggen. Hun stønnede og sagde med en svag stemme: “hvor lækker…. Jeg blev så liderlig i går, da jeg så dig i de stramme cykelbukser… ”. Min pik har sandsynligvis aldrig været så stiv før, og pludselig følte jeg en våd blød hånd omkring skaftet. Stine havde grebet det og begyndte langsomt at ryste mig af, da jeg soapede hendes røvkugler ind. Hun tog mig rundt om kuglerne med sin anden hånd og klemte forsigtigt, mens hun vendte hovedet og smilede med lukkede øjne.

“Nu er det min tur til at sæbe dig ind, liderlig !”hun befalede og vendte sig om. Jeg var ikke svært at bede og gav hende sæbe. Hun tog flydende sæbe i hænderne begyndte at sæbe mig ind fra hoved til tå. Da hun kom til hanen, bøjede hun sig ned og begyndte at sutte mig med lange slag. Snart kunne jeg ikke holde på længere, greb hende og vendte hende rundt, så hun havde sin røv mod mig. “Se nu på katten!”Jeg stammede frem og bragte min pik mod hendes fisse bagfra. “Tag mig !”hun stønnede højt. Stine var hævet og klæbrig med sæbe og kønssaft, da jeg forsigtigt skubbede min pik ind i hende og kneppede hende til den store guldmedalje. Åh Gud, hvor godt det var! Jeg bragte en finger ned og kildede hende forsigtigt på klitoris, og det var som at trykke på en knap; hun skreg ud “yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay yay!”. Hendes våde krop rystede, og så kunne jeg ikke holde tilbage længere og sprøjtede hende fuld af varm sperm, mens jeg stønnede højt.

Så sank vi sammen på badeværelsesgulvet, helt slået ud. “Dette er den mest lækre træning, jeg nogensinde har oplevet!”hviskede Stine, da vi lod det varme vand fra brusebadet vaske over os. “Vær ikke dum,” hviskede jeg tilbage. Vi slukkede bruseren og tørrede hinanden, før Stine gik tilbage til hendes garderobe. Det var godt forbi lukketid, da jeg gik ud af døren og vinkede til den mest lækre pige i gymnastiksalen, der havde gjort dagens session til en meget speciel affære.

Dating +21

Aduit games