En lektion i blowjobs

Posted by

Dating +21

Aduit games

En lektion i blowjobs – Hanen voksede i mine badebukser, da jeg sad og solede i haven. Jeg var virkelig liderlig og hanen sprang ud af badebukser og pegede helt op til mit bryst. Den er lang, men smal. Kæresten kom og så, hvordan det gik. Men hun ville ikke da. Men jeg var ikke rigtig sur på hende. Jeg var meget glad for naboen ved navn Lina. Høj og slank med en smittende latter og et legende look. Hun var 25 år gammel og havde en lidt ældre mand. Jeg var 30 og det var min kæreste også.

Kæresten ville have mig til at gå over og vande blomsterne i naboens hus, fordi de var ude af byen. Lige det rigtige for mig.Nabo kone gjorde mig så skør liderlig. Hun havde noget, der fik hanen til at stige med det samme. Jeg gik over i badebukser, fordi det var helt tæt. Jeg kiggede rundt i huset for at se, om der var et billede af hende. Hanen havde slået sig lidt ned. Så gik jeg ind i stuen og så deres store TV. Ved siden af ham stod et par flip flops, der var naboens. Størrelse 41. Bare størrelsen på hendes fødder. Ikke for lille. Så det var min hemmelighed. Jeg blev liderlig på pigernes fødder, og naboens kone havde de smukkeste fødder, jeg har set.

Jeg havde set et videoklip tidligere, som naboens kone viste fra deres sommerhus. Hun havde ligget i en hængekøje og filmet sine bare fødder. Hun havde talt om feriefrie fødder og friheden ved sommerhuset. Jeg fik et indfald til at slå det klip op. Begyndte at søge. Holdt på i lang tid. Men til sidst fandt jeg videoklippet med de vidunderlige fødder. Jeg satte min badedragt på, hvor jeg stod. Hanen voksede øjeblikkeligt fra at se naboens kone i jeans med tre kvart længde og hendes kæmpe frække fødder vrikke lidt frem og tilbage i hængekøjen.

Jeg var liderlig og lod mine badebukser falde på gulvet og onanerede langsomt og behageligt. Jeg talte til hende som en tilståelse. Jeg har altid været forelsket i piger, men jeg turde aldrig fortælle det til nogen. Du har de smukkeste fødder, jeg nogensinde har set, sagde jeg med en skælvende stemme.Dine fødder er lige den rigtige størrelse og ser så yndefulde og pæne, slanke ud. slank med høje buer af fødderne.Dine tæer er ret lange og meget flotte, perfekt lige tæer, der sidder tæt sammen uden at sprede sig. Tåneglene er så godt formede og fine. Jeg kan godt lide, at du ikke bruger neglelak. Jeg vil have dine fødder naturlige. Toppen af dine fødder er så glat og fin, med ingen vener eller tå knogler synlige. Du har også så fint markerede hæl sener og smukt smalle ankler. Jeg har set før, hvor lyserøde og smukke dine fodsåler er. Jeg ville elske at massere dine fødder. Få kysse dine fødder og slikke sålerne på dine fødder og sutte på tæerne. Dine fødder skal helst være svedige, naturlige og pæne.

Jeg stod ved TV ‘ et og stirrede fortryllet på videoklippet af hendes fødder, der fyldte næsten hele TV-skærmen. Onanere hele tiden. Reddede mig lidt. Ville gå ud på det. Fik en skør tanke. Jeg ville ringe til min nabo. Jeg tog min telefon og kiggede op på hendes nummer. Med rystende hænder ringede jeg til hende, mens jeg rykkede langsomt af og så videoklippet med hendes fødder. Hun svarede med sin glade stemme. Jeg spurgte dem, hvordan de havde det i løbet af ferien, og der var nogle generelle samtaler. Jeg spurgte derefter, hvad vandkanden stod, fordi jeg skulle vande blomsterne. Jeg fandt ud af det. Jeg rykkede og nød og følte sprøjten nærmer sig. Du lyder åndeløs, sagde hun.Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle svare, men fortsatte med at ryste af og harking mig. Vidste ikke, om jeg ville turde sprøjte, mens jeg talte med hende, men besluttede. Jeg vidste, hvad jeg skulle sige. Jeg stirrede på hendes fødder på TV ‘ et og følte sprøjten komme på samme tid som hun talte og det smukke vejr. Jeg antager, at du har et dejligt barfodet vejr, sagde jeg og skælvede stærkt på stemmen. Hun lo indtil næsten afsløring. Jeg går barfodet hele tiden, sagde hun. Jeg stønnede af det, hun sagde, og rykkede af, og lige da kom sprøjten efter mig. Jeg stønnede højlydt flere gange og fik en torden orgasme, der gjorde det sort for øjnene og sprøjtede TV-skærmen helt over hendes fødder som videoklippet viste så liberalt. Hvad der skete, sagde naboens kone og lo gennemsigtigt. Jeg troede, jeg havde ondt i ryggen, sagde jeg. Jeg sluttede samtalen hurtigt.

Når jeg står der med min pik i hånden og sæden flyder over TV-skærmen, hører jeg en stemme. Jeg tror, du kan lide Linas fødder, sagde min kæreste. Jeg føler, at jeg bare vil synke gennem gulvet. Ikke ligefrem en ide at nægte, sagde kæresten teasily. Alt var på film, sagde hun. Du tog så lang tid, så jeg gik her, ” sagde kæresten. Da jeg så Linas fødder på TV-skærmen, og du fingrede hanen oven på badebukserne, begyndte jeg at filme, ” sagde kæresten. Jeg tror ikke, du er klog. Har du taget alt med, sagde jeg skræmt? Alt, sagde hun, og det så ud til, hvordan hun nød at kneppe med mig. Nej, sagde jeg. Hun viste mig det. Alt var inkluderet. Selv samtalen med Lina og sprøjt over hele TV-skærmen! Alt, hvad jeg sagde, var der! Hvert ord blev hørt og hvert stønn! Jeg ville løbe væk fra alt.

Nu sender jeg min film til Lina, sagde min kæreste. Nej, Jeg råbte. Det er væk nu, ” sagde kæresten og grinede. Hun får lov til at se filmen, og så ringer jeg til hende. Hvorfor gør du det, stønnede jeg!

Efter et stykke tid kaldte kæresten Lina.Hun tændte sin mobiltelefon, så jeg også kunne høre den. Har du set filmen, spurgte kæresten. Lina lo. Nu forstår jeg, at det ikke var et spinalskud, sagde Lina og lo igen. Kæresten og Lina talte i lang tid, men jeg var for nervøs til at tænke på det. Han vil med glæde give mig en fodmassage, men vi vil se, hvordan det går med resten, sagde Lina og lo igen.

Jeg havde aldrig været så skamfuld. Et par dage gik. Jeg var rød i lyset af hændelsen. Kæresten var ikke for drillende på mig.Nu jeg går og venter på, at naboens kone kommer hjem, så jeg kan give hende en fodmassage og måske lidt mere. Min kæreste siger, at hun vil være der.

Dating +21

Aduit games