Digger har nye køn

Posted by

Dating +21

Aduit games

Gud Du får mig så sindssygt liderlig, jeg vil smage dig… min mund løb helt af sig selv. “Du er så stiv og stor, vil føle din pik inde i mig, vil slikke og sutte dig, blive kneppet af dig”. Hans jeans endte derefter på gulvet, og han lænede sig tilbage mod en stang på verandaen… Jeg begyndte at kysse ham op i lårene… slikkede og kyssede lustfully på boldene… lad tungen glide langsomt bagud mod anus…følte, hvordan han skælvede og rykkede. Måske kunne han ikke lide det,? Tænkte jeg… men jeg undrede mig ikke længe før han stønnede så højt, at der ikke var nogen tvivl. Han var lige så liderlig, mindst lige så liderlig som mig. Jeg cirklede forsigtigt min tunge rundt om anusåbningen … flyttede frem igen og begyndte at slikke og kysse min vej op akslen… nærmer sig toppen. Nød at drille lidt, lade min tunge spille næsten ulovligt længe rundt om hovedet, før han gabede alt, hvad jeg kunne, og lukkede mine læber tæt omkring hans lækre pik. Jeg elskede at have den i munden … det skubbede i hjørnerne af min mund. “Dette var noget andet end kællingen derhjemme.”

Erik greb mit hoved og pressede det mod skridtet. “Er du god til at sutte, tøs?”spørger han og kigger ned på mig. Jeg tror ikke, du har haft sådan en pik før, dit lille røvhul.””Han lagde hovedet tilbage, spændte sin krop og kneppede min mund i lange dybe Hold, min Gud, du kvæler mig, jeg troede, jeg kunne ikke trække vejret. Han råbte, og mundkneppede mig på det hårdeste. ‘sådan’ sagde han’horse, smag Denne din fucking tæve’. ‘Hvad med din kone,’ jeg kvakede mellem bumpene. ‘Den gamle tante der, jeg knepper hende, fordi vi er gift, men åh min Gud, jeg skal have noget sidetracking, min pik har brug for rigtig fisse’. Han greb mit hår og pressede mit hoved mod hans pik. Jeg var så liderlig, at jeg kunne fortære noget lige der og da. Åh, hvor lækkert det var. Jeg slikkede også kuglerne … Lad min mund suge til dem..og legede med en finger i og omkring hans anus. Jeg slikkede ham længere op i pikakslen, lade saftene i min mund blandes med hans saft. Min tunge i hans knæk, føles og smager. Jeg følte den Store pik vokse endnu større. Dejlig. Jeg elsker smagen af pik. Af våd pik. Jeg sutter ham så rå som jeg kan, og jeg er ret god, tror jeg, fordi jeg hører ham stønne. Han griber mit hår igen for på en eller anden måde at holde fast. Nu troede jeg, at han kom i min Mund, fordi han stønnede højt… men nej dig. Han trak min pik ud … og trak mig op og lagde mig på terrassebordet.

Hans fingre trak snoren til siden og strøg forsigtigt hans glatte, friskbarberede læber… da han opdagede, at hans køn var barberet, Han smilede til mig og trak mig tættere på ham. Hans fingre splittede hans læber, og han masserede klitten let…… lad fingrene glide ned mod det våde hul, og lad en finger forsigtigt glide ind… Jeg stønnede af lyst. “Nu skal du ries, som du aldrig har været redet før din liderlige tøs” og jeg tænkte til ham. “fuck mig!”…”Åbn op for mig, Lad mig se, hvor våd du er” befalede han yderligere. Jeg lod mine ben glide så langt ud til siden som jeg kunne, tog mine fingre og udfoldede sig… min fisse helt udsat, og jeg holdt hans blik, da jeg åbnede op, så han kunne se, hvor våd jeg var. “Fuck mig, fuck min liderlige og våde fisse. “Fuck mig, fuck min liderlige muse, vil have dig så langt inde i mig som muligt” “jeg vil have dig til at slikke min lækre våde fisse. Lad mig vide dig, vis mig hvad du kan gøre med mig, fuck mig, slikke mig og gøre det himmelsk for mig”

“Du er så fræk, når du lyver sådan, Gud, hvordan du tænder mig, din liderlige lille tæve!””. – “Hvad vil du så? Vil du have pik?”Ja, tak!”Jeg nikkede fremad. Min fisse brændte, jeg var så liderlig. Jeg var villig til at gøre noget lige da for at blive fyldt op med Dick. – Vil du have pik i din fisse? Hans stemme ophidsede mig endnu mere. “Ja!””Jaaa!”Jeg råbte Min liderlighed og gned min mave op mod ham. Et hårdt greb om mit hår og et højt slag mod en af mine balder fik mig til at ligge roligt. “Åh, den pige!”- “Du er en liderlig lille luder!”Hans stemme var hæs, og jeg benyttede endnu en gang lejligheden til at presse min underliv mod hans pik, ville have det i mig.

“Spred dine lår mere, hore, jeg vil nyde din fisse!”Erik lader hans pikhoved glide ind mellem min labia. “Nu skal du smage en rigtig mands pik,” griner han. “og presser på. Den tunge, hævede lem kan næppe passe, og han er nødt til at presse sig mod mine hofter for at få den ind, lige til bunden i et træk, rå, hård, dyr, bestemt; ja, næsten brutal…Jeg skreg halvt kvalt af smerte og med lyst. Han tog mig med en liderlighed, der aldrig vil blive glemt. Det var fantastisk at se, hvordan de kunne fyldes. Glem det fyre, størrelse betyder faktisk meget, det er så sindssygt lækkert med en rigtig stor pik, at jeg ikke kan beskrive det. Erik kørte mig i et vildt tempo, jeg stønnede højt og råbte på ham. Hanen gik som et stempel, og du kunne se, hvor stolt han var af sin krop, hvor hans muskler spændte, da han spændte på. Hans hofter og bolde slår højt mod min røv og lår.

Det føltes så dybt inde i mig, og jeg kunne ikke klare det mere. “Jeg kommer, min Gud, når jeg kommer baby, jeg kommer over hele din store lækre pik” “Ja, stram din fisse omkring min pik, lad mig føle din juice”. Nydelsen var overalt inde i mig, min krop blev meningsløs med horniness og alt samlet i min fisse. Bølger dirrede i kødet, udad i kroppen, fik det til at snurre i hårrødderne. Fisse brændte varmt og varmt, skælvende i glæde, i en orgasme så kraftig, at køn var helt følelsesløs bagefter. Orgasmen brød mig næsten. Det føltes som om der var gået to timer, men hele sessionen havde næppe taget mere end et kvarter.

Han trak sig ud, hans pik stod halvstiv og våd ud mellem benene med sit blå-lilla, skinnende hoved glinsende på mig. – “Knepper du min luder Ragnhild? “Hans stemme var liderlig, og bydende nødvendigt, udfordrende. – “Jhaaaa!!”Han beder mig om at rejse mig. Jeg adlyder mat og mat. – “Så jeg kan kneppe dig, når jeg vil?”. – “Jaaa!”- Jeg hik. “Du elsker at sutte pik, ikke, luder?! Du vil føle min sprøjte, ikke?”Jeg svarer ikke. “Lad mig høre det, sagde jeg! Hvad elsker du at gøre?””Sucking dick”, svarer jeg stammen…og hvad er du? “E-E A ho-o-re,” svarer jeg.

Erik er glad. “Så lær at vide, hvor godt din lille hore mund kan mælke min pik!”Jeg glider ned på mine knæ, griber fat i hans skaft og bringer mit fristende hoved til min mund. Suger ham dybt i min mund, og så langt ned i halsen, at jeg næsten bryder! Tager det ud og kigger op på ham, da jeg strøg hans glatbarberede pungen. “- Jeg vil helt sikkert få dig til at sprøjte Erik, jeg vil smage din sprøjte. Ohhh… Jeg bliver skør og tænker på at se dig sprøjte. Disse bolde skal have masser af lækker tyk sæd i dem. Kom nu, hold dig ikke tilbage, lad mig få min sprøjte ind i min mund, sprøjt mig fuld! Han ser på med vidt åbne øjne. Jeg kan heller ikke tro, at dette sker med ham!

Jeg tog igen hanen i munden, lukkede mine læber rundt, sugede forsigtigt og slikkede den. Lad hele hanen forsvinde ned i halsen, mens jeg legede med kuglerne. Jeg suger forsigtigt mit hoved ind i min mund og lader min tunge spinde på snoren på undersiden. Han stønner højt, og jeg lader ham komme endnu længere ind i min mund, mens jeg let glider hans tænder langs skaftet på den fede pik; hans øverste tænder, når han går i munden, hans nederste tænder, når han går ud, alt sammen mens den ene hånd holder sine kugler og pegefingeren på den hånd macererer og presser let på hans

Liderlig væske strømmer ud af ham; ikke kun lejlighedsvis dråbe, som jeg er vant til fra min type, men en lille strøm af glat væske, der smører min tunge og min Mund, får mig til at savle. Det smagte lækkert, en blanding af hans og mine juice. Snart kommer han ind i rytmen, jeg klemmer hans pik tæt, og han tunge-fucks i lang tid. Den måde, han jocks også bestemmer tempoet i min sugende, han svulmer, jeg føler hans læber hviler stramt omkring hans enorme hot cock, føler ham nyder dette til fulde, pres opbygning i hans pungen, jeg føler dæmningen brast. Stimuleringen fra den lækre fuck, såvel som min bløde våde mundhule bliver for stærk. “Her kommer jeg, din billige kælling.”Med et lille stønn lader han sæden strømme ud i min sultne mund! Jeg sutter forsigtigt og dvæler hans orgasmer så længe jeg kan. Svaler væk, men lidt kommer på kinden og ned ad hagen. Jeg holder ham i munden, indtil hanen holder op med at pulsere og begynder at blive blød. Holder pungen med sine følsomme sten i den ene hånd og klemmer dem forsigtigt, mens jeg sutter, sluger, slikker hans skaft for at sutte igen. Sæden smager salt, frisk og lækker. Lige som jeg kan lide det.

Han er svag i knæene efter udblæsningen. Han smiler usikkert ned til mig, siger – – Er du okay?! Jeg svarer: – ja tak, så godt jeg kan få… tak for en lækker hurtig, jeg havde brug for det, så vidunderligt at endelig blive kneppet ordentligt. “Hvis det er sådan, du udnytter unge damer, kan jeg godt lide at blive udnyttet, brugt og kneppet igennem igen.”Jeg rykker ham langsomt og blødt af, den var stadig stiv, pressede de sidste dråber sæd ud af pikken, slikkede den ren og smagte sæden grundigt, lod min tunge rulle rundt om den og sluge det hele. Så tog jeg min pegefinger og slæbte den langs min kind, hvor mere sæd sad fast, fik det meste med mig og slikkede min finger af. – Mmmm….du smager bestemt ikke dårligt, Nej. Jeg stod stiv op, og vi stod lidt tæt på hinanden og kyssede, kramede, mens vi følte hinandens kønsorganer.

Efter dette, vi havde en fabelagtig helgen, da Geir var væk, med to lækre fucks, på mit hus denne gang. Vi har faktisk fortsat siden da også, med vores øjeblikke af sjov, sidste gang var i sidste uge, hvor han til sidst tog en hel del billeder af mig, mens jeg sutter hans lækre pik. Utroligt ophidsende at have køn foran kameraet… det giver et spark, et ret stort spark tror jeg. Han klikker, jeg sidder foran ham og sutter sin tykke pik lækkert…. yyyyyyyyyyyyyyyy. JEG ELSKER FINGERING, RYK, SUGENDE OG HAVE KØN…

Dating +21

Aduit games