Min stedmor køn

Posted by

Dating +21

Aduit games

Det var en af de forårsdage. En spurt af en ny sæson af sol, strand og køn var under opsejling. Som foråret liderlig ung mand var jeg, jeg kunne bruge timer på at fantasere om køn. Ikke almindeligt køn, men køn af den specielle Art. Rollespil, tabuer. Køn med lærere, køn på ulovlige steder, køn med ældre kvinder.
Ja, det var en af de dage. Min fars nye kone Linda, en guddommelig smuk og køn kvinde af 33, stod i brusebadet efter en af hendes sædvanlige træning. Huset, et stort palæ i en villa, blev nyvasket, da vasketøjshjælperen for nylig havde været der, og det lugtede frisk af grøn sæbe. Min far var på en rejse i udlandet med sit job,som han sjældent var.
Der var noget i luften den dag. Eller noget i mig. Noget spændende. Noget rystende. Forventning. Jeg var iført en bokser, intet andet. Jeg gik rastløs rundt i huset og ventede på noget. Noget jeg ikke ville indrømme over for mig selv.
Jeg havde en stor tid med min stedmor Linda. Vi kunne tale om de fleste ting. Alt fra brede diskussioner om filosofi og politik til intime samtaler om kærlighed. Ja, også selvom køn. Alt, hvad vi kunne tale om.

Jeg besluttede…

Jeg gik hen mod badeværelset. Mod brusebadet. Mod hende. Mod horniness. Døren havde ingen lås. Jeg gik ind og stod. Bruseren havde ingen gardin. Min pik voksede til sin fulde størrelse, og Linda bemærkede, at jeg stod nøgen med sin dejlige, frisk krop.

 • Åh, Gud, hvad laver du?

Hendes øjne vandrede til min stående lem. Hun gik hen imod mig, tilsyneladende ikke bekymrer sig om hendes nøgenhed, og klappede mig i ansigtet. Det var varmt, men det var svedt.

 • Du kan ikke holde ud at se sådan på mig! Med din pik lige i luften! Åh, min Gud, Jeg er din stedmor! Hvorfor står du sådan her?

Jeg svarede ikke. Jeg kiggede bare på hende.

 • Er du sur på mig? spurgte hun med et begyndende smil.
 • Lige siden jeg så dig for første gang, har jeg længtes efter at trænge ind i dig. Få min pik suget af dig. Og har lange intime øjeblikke med dig, svarede Jeg. Hvorfor jeg var så selvsikker, aner jeg ikke. Dette var dømt til at gå til helvede.

Linda var seriøs. Hun stod ubevægelig og syntes at føle en blanding af panik og chok. Og begær?

– Det..det, vi har brug for at tale om, Christian, var alt, hvad hun fik ud.

Jeg nikkede. Hun gik ud af badeværelset og ind i stuen. Jeg fulgte efter. Hun var stadig nøgen, da hun satte sig på sofaen. Jeg satte mig ved siden af hende med den ene hånd på låret.

 • Åh Gud, Christian. Du aner det ikke…. Du skulle bare vide det… at det skulle være en genforening… yay, hun skreg ud i liderlighed og rejste sig over mig. I en brutal håndbevægelse rev hun min bokser og rev mine klude af.
  Hun bragte munden til min røde, hårde lem og lukkede læberne om skaftet. Hun sugede mig. Så hårdt, så taktfuldt. Hun legede med mine bolde med den ene hånd og følte min ryste med den anden. Hun skiftede mellem RYK mig ud samt sutte på mine nosser og sutte mig med en vild liderlighed og brutalitet jeg aldrig havde set før.
 • Fuck mig, Christian. Røvfuck mig.

Jeg befalede hende. Bragte hans pik mod hendes røde hul. Kom med den. Det gled let til roden. Jeg begyndte at joke med hende. Frem og tilbage. Frem og tilbage.

 • Oohhhh, skift til min fisse! Fuck mig, Christian! Fuck mig!

Endnu engang befalede jeg. Jeg kneppede hende så hårdt jeg kunne. Hun stimulerede sin egen klitoris, mens jeg kneppede hendes fisse. Hårdt! Hårdt!

 • OOH! Ja! FUCK MIG MED DIN DRENG PIK! LAD MIN FISSE SUTTE DIN PIK! JAAAA! JEG BRÆNDER! Ooooh!

Jeg vidste, at jeg var på vej, og hun var på vej. Jeg var nødt til at give hende det yderste. Hun skulle have sit klimaks. Jeg kørte tempoet op. Brændt til alt, hvad jeg havde, mens jeg smæk hende. Slå hende på skinkerne. Masserede hendes brystvorter. Jeg følte hende brænde og ville have det. Og endelig følte jeg, at orgasmen begyndte at ulme inde i hende. Jeg smækkede med hårde skubber. Tempoet steg endnu mere, indtil orgasmen rev og kæmpede i hende. Jeg indså, at jeg selv havde nået slutningen. Jeg kunne ikke holde det tilbage længere. Jeg forstærkede hendes efterspørgsel ved at sprøjte dybt inde i hende. For derefter at trække mig ud, mens jeg stadig sprøjter. Han vendte hende rundt og spyttede på hendes ansigt. Ned i halsen på hende.

 • Sug det rent, din luder, sagde Jeg skarpt.

Hun befalede. Fuld af sperm overalt sugede hun mig ren og slugte det hele. Vi faldt sammen på sofaen af udmattelse og tilfredshed.

Det var vores første gang. Det var ikke vores sidste.

Dating +21

Aduit games