Min kæreste kammerat

Posted by

Dating +21

Aduit games

Den dag Camilla fyldte 18, ville hun tage mig med på en hyttetur til Trysil. Hendes forældre ejede et stort sommerhus med boblebad, sauna, tretten soveværelser og det meste af det. Jeg var selvfølgelig virkelig begejstret, og Da Camilla sagde, at hun havde noget at vise mig, kunne jeg ikke vente med at komme op til Trysil for at stå på ski og være sammen med min bedste ven.

Jeg blev født 9 måneder før Camilla, så jeg havde kørekort og bil. På vej op, vi talte om løs og fast hele tiden. Pludselig vendte Camilla samtalen til homoseksualitet. Har jeg noget imod det? Jeg svarede, at det var okay med mig, hvorfor skulle jeg have noget imod det? Camilla nikkede og begyndte at tale om familiens hytte.

Da vi endelig stod op, valgte vi det største soveværelse på anden sal med den største og blødeste seng. Om aftenen bragte vi et par øl, lidt vin og spiritus. Vi besluttede at spille et “shots” – spil. Den ene stillede et spørgsmål, og hvis den anden svarede Ja, måtte den, der blev spurgt, drikke et “skud”. Vi startede spillet med Camilla spørger mig først. Der var nogle almindelige spørgsmål i starten som: har du kneppet mere end 10 gange, og sådan.

Da vi havde drukket omkring 6 skud, begyndte vi at blive meget mere løse, og vi stillede mere udfordrende spørgsmål. Det var Camillas tur til at spørge mig om noget. Hun satte sig op og ned på sofaen og kiggede alvorligt på mig. “Jeg har noget at fortælle dig, Matilde” hun rejste sig og begyndte at gå frem og tilbage og bide et søm. “Dette er ikke let for mig at sige, men jeg kan ikke længere skjule det for dig mere.Jeg kan ikke klare det.”Hun tog et væddemål og sprang ind i det:” Matilde…Jeg har Pik.”Der var stilhed i hele kabinen. “Sig noget..Venligst.”Pludselig gik det op for mig, hvad hun havde sagt.Hun havde pik! Jeg slugte og kiggede på hende. “Godt…virker det?”Jeg spurgte forsøger. Jeg tænkte tilbage på pigen brusebad og andre sager. Ikke underligt, at hun ikke ville tage et bad! Hun var ikke så genert, som jeg troede. Hun havde simpelthen en pik, der virkelig burde have siddet på et mandligt dyr! “Ja…det er det, der er svært.”sagde hun med en genert tone.Fuld som jeg var, jeg var hooked. Jeg havde aldrig følt noget lignende.

«Godt..Må jeg se den?”Jeg spurgte lidt hårdere denne gang. “Så … er det ok for dig? Synes du ikke, det er ulækkert?”Camilla smilede forsigtigt og usikkert. “Jeg synes faktisk, det er fucking spændende,” smilede jeg tilbage. Camilla løsnede sine bukser. Under den havde hun en susp-lignende g-streng. Hun smilede sine undskyldninger og forklarede, at det var sådan, at det ikke kunne mærkes på nogen måde. Hun trak hendes g-streng og ud kom en smuk pik. Man kunne ikke se, at det sad på en pige, bortset fra at der ikke var nogen bolde nedenunder, og at der ikke var så meget naturlig hårvækst omkring.

Jeg rejste mig og gik hen og knælede foran hende. Jeg stønnede, da jeg så, at det begyndte at stige. Jeg kunne ikke få mig selv til at spørge, om det var okay for ann at kneppe med det ordentligt. Camilla var ved at vende rundt, og for at stoppe hende, jeg rakte ud for at få fat i hendes hofte.

Jeg ramte den pik. Det stod op i fuld størrelse. Camilla stønnede højt. En smuk pik på lidt over 20 cm stod som en pæl foran mit ansigt. Camilla slugte højt som for at bemærke, at dette var en utrolig pinlig situation. Jeg lagde min hånd ned i bukserne og følte, at jeg nu var liderlig. Jeg havde aldrig været så våd. “Jeg er våd.”Jeg sagde det til Camilla. “Mmmhh…”Camilla var tydeligvis i det mest pinlige øjeblik i sit liv. Hun var lys rød. “Jeg kan heller ikke tage mine bukser på, for så bliver jeg kun endnu hornier, hvis jeg er tæt på pikken.

“Jeg vil kneppe med dig.”Jeg sagde lige ud. “Hvad?”Camilla nikkede. “Jeg siger det som det er. Jeg ønsker at føle din pik i min fisse.”Camilla blev tydeligvis endnu mere liderlig af mine grove ord. Jeg ventede ikke på et svar. Jeg lod min tunge glide forsigtigt over penishovedet, mens jeg trak mine bukser af. Selvfølgelig kunne jeg ikke holde balancen, så jeg faldt tungt på den store, bløde plaid, som vi havde spillet kort på tidligere.

Camilla satte sig hurtigt ved siden af mig. “Nu er der ingen vej tilbage.”hun sagde. Hun var så liderlig, at hendes stemme skælvede. Jeg lå over hende i 69 position. Det var utroligt pirrende at tro, at jeg sugede min bedste vens pik, mens hun slikkede mig. Vi prøvede og eksperimenterede og fandt endelig ud af, at hvis vi skulle være i stand til at holde fast hele natten, skulle vi have brug for en penisring. Camilla fik orgasmer temmelig hurtigt, og pikken blev hurtigt slap. Det var dejligt, at der ikke kom sæd ud, så undgik vi i det mindste et sådant problem med børn og sådan. Fortsættelse følger

Dating +21

Aduit games