Fritstående anal fuck

Posted by

Dating +21

Aduit games

Vi omfavnede hinanden, og jeg strøg mine hænder ned ad hendes runde røvkugler og adskilte dem, følte med fingerspidserne hendes rynkede anushuller og sagde;
“Jeg har lyst til nogle hårde og stramme anal køn i aften.”

“Jeg vil føle din hårde, stive pik bump ind og ud af min mørke, stramme anus. Men først skal du slikke min røv og brune anushul, før du tager og åbner bagsiden af min endetarm, så jeg er klar til at deltage i din harddisk”, svarede hun.

Hun vendte sig om og gik hen til den nærmeste lænestol og lagde sig over ryglænet og lagde Hænderne på armlænene, så hendes ben næppe nåede gulvet.

Nu kom hendes runde røv som den højeste del af hende, og stropperne på det specielt fremstillede taljekorset sørgede for, at røvkuglerne blev skubbet fra hinanden, så hendes mørke anusområde blev holdt vidt åbent og let tilgængeligt både til slikning og massering. Jeg fulgte videre mod den læderbeklædte krop, der lå frem stolen med afslappet røvhul klar til starten af massering, slikning og en kommende anal fuck dybt op i hendes tomme og olierede, mørke rumpehul.

Ved at lægge mine håndflader på hendes stramme bagdel lænede jeg mig frem mod hendes roset og begyndte at slikke åbningen og det omkringliggende område med hårde og beslutsomme slikkebevægelser, før jeg cirklede indad mod midten, pegede min tunge og pressede et lille stykke fast i den våde og afslappede anus.

Det smagte svagt af babyolie, som hun havde brugt under skylning af hendes brune fuck hul. Efter nogle tunge fucking af anusåbningen slappede hun mere af og ville have mig til at starte med at smøre i hele det brune område for at blive masseret og gnides, før jeg ville udvide hendes stramme sphincter, så den stive pik kunne glide ind uden at møde modstand.
Virkelig udvidet, spurgte jeg.

Ja, virkelig udvidet, alle fire fingre helt ind i endetarmen og slib rundt, indtil sphincteren er åben og afslappet nok til at acceptere, hvad der kommer, så vil jeg nok være i stand til at stramme rundt om hanen, når anal hardcore starter fuld.

Jeg smurte min højre hånd og tog en stor klat vaselin og begyndte at smøre området i og omkring hendes vidåbne, brune anus, hvor sphincteren endnu ikke var forberedt på penetration. Hendes røvområde var helt åbent for min massering og gnidning, og jeg smurte og masserede vaselin i den stramme roset af sphincteren, før jeg begyndte at forsigtigt skubbe indad i hendes mørke kanal. Da min sphincter slappede af, øgede jeg trykket indad, og snart var der tre fingre inde.

Langsomt trukket ud og presset indad med fire fingre på samme tid som jeg snoede og masserede for at få hende til at slappe mere af.
Snart var de fire fingre så langt inde, at det kun var tommelfingeren, der stoppede en yderligere penetration op i hendes røvhul. Jeg slibede mine fire fingre omkring hendes fløjlsagtige, afslappet anus, og hun kom baglæns, indtil hun nu bare lænede hovedet mod toppen af ryglænet, og hun kunne skubbe sin vidåbne Røv bagud mod mig.

Følte hendes ringmuskel stramme kraftigt rundt om fingrene, men efter et stykke tid slappede hun af igen og stod nu bredbenet og svingede ryggen, så hendes runde røv var højest. Da hun stod fast og bredbenet foran mig med et fast greb på bagsiden af stolen, trak jeg fingrene ud af hendes anushul, som var klar til en hurtig og glat indsættelse af min pik uden nogen form for modstand. Hurtigt smurt vaselin, der var tilbage på mine fingre over den blå-hårde pik, der nu skulle skubbe sig indad i hendes endehul.

Med et godt greb omkring hanen bøjede jeg den ned, så det store, hævede og glatte pikhoved kunne placeres mod den vidt åbne anus, der langsomt var begyndt at trække sig sammen igen.

Jeg skubbede min pik inde i hende, og det gled ind i hendes fløjlsagtige mørke anal tunnel uden modstand. I et ryk var jeg næsten helt inde i hende, og så greb jeg hendes skuldre og trak hendes krop mod mig, mens jeg skubbede mit hofteområde mod hendes faste og runde røv.

Nu var jeg kommet ind i hende så langt det var muligt at komme. Følte, at den inderste del af tarmen, som fingrene ikke havde nået, sluttede sig som et stramt greb omkring hele pikken med en ekstra stærk stramning omkring haneroden.

Langsomt begyndte at glide ind og ud af hendes stramme røvhul. Forspillet havde virkelig liderlig hende op, så da jeg startede med at massere hendes dryppende våde fisse og klitoris, varede det ikke længe, før kombinationen af pikens glidende bevægelser ind og ud af hendes anus samt massage mod klitoris fik orgasmespasmerne til at vise sig i fuld blomst. Orgasmen var lang og stærk for hende, og jeg følte hendes sphincter kontrakt omkring hanen, der gled ind og ud af hendes lækre anus i langsom og konsistent hastighed med den behandling, som hendes klitoris modtog af min hånd.

Stoppede med at massere hende, da hun fortalte mig, at det var nok, greb om hendes smalle, læderbeklædte talje, fast greb, og begyndte at fremskynde min penetration af hendes stramme, lækker endetarm. Snart var jeg kommet ind i en virkelig hård og fast rytme, så min underliv slog og støttede mod hendes faste røvkugler.

Hun var startet med en modbevægelse, så tempoet dukkede op. Hendes modbevægelser fik hende til at stramme musklerne, så hendes sfinkter var virkelig stram. Følte, at trykket inde opbygget, og da det gik for mig, jeg slibede min mave hårdt mod hendes brede åbne anusområde, mens hun strammede sine muskler i maven, hvad hun kunne klare at forbedre min fornøjelse under orgasme.

Da min pik havde tømt sig dybt inde i hendes bageste hul, trak jeg mig langsomt ud af hendes anus, mens hun forblev i samme position og lod den frisk pulveriserede anus langsomt trække sig sammen til sin mere normale tilstand som rynket, mørkebrunt anushul.

Udslettet vaselin, der var omkring hendes anusområde, og sluttede denne runde ved at give hendes smukke anus et afsluttende og langt tunge kys som en tak for de fornøjelser, dette særlige fuck hul havde givet mig indtil videre i aften.

Dating +21

Aduit games