Hurtig Kontor utroskab

Posted by

Dating +21

Aduit games

Det var 3: 45. Sendte hende en besked om, at hun skulle mødes på mit kontor kl 16.02. Hun mødte præcis, jeg låste hende ind, og vi gik op til kontoret. Når vi kommer ind på kontoret, begynder vi at stønne voldsomt, Jeg stryger hurtigt mine hænder opad fra hendes røv og under hendes tøj til hendes store lækre bryster. De krammer lækkert og griner voldsomt på samme tid. den ene hånd glider ned og gnider hendes fisse på ydersiden af hendes bukser. hun unbuttons mine bukser og griber min pik og ryk det ud let … bøjer sig ned og tager min pik i munden. Hun tager alle 19 cm hele vejen ned i halsen, jeg kan mærke, at hun sluger reflekser, og det er utroligt godt. Hun sutter hans pik voldsomt ind og ud og kun pauser lidt, når det er i bunden. Han er den hårdeste til at sutte pik, som jeg nogensinde har kendt… fantastisk. Jeg rykker hendes hår væk fra hanen, da jeg ikke vil komme i munden.

Rips hendes bukser af og suger mig hårdt i hendes fisse. Min tunge slikker hendes klitoris varmt og hårdt, og hun stønner ukontrollabelt, og hendes krop ryster. Jeg sætter hende ned i den nærmeste stol, på kanten og slikker hende videre, hvor hun sidder med bukserne på knæene. Jeg føler, at fisse safter løber ned ad min hage, hun kommer i små orgasmer, mens jeg sutter og slikker hendes klit, mens jeg finger knepper hende så langt ind, som jeg kan få mine fingre. saftene flyder fra hendes lækre bløde sprøjt våde fisse. Jeg kan lide det ! Hvor dejligt. Jeg kommer ned på mine knæ og gnider min pik lidt op og ned mellem hendes fisse læber og pund det ind i hendes fisse. Hanen går helt til bunden, og et gisp frigiver hendes læber. Vi krammer og kysser voldsomt, mens jeg knepper hende voldsomt på stolen.

Jeg banker det ind og ud af hendes fisse, og vi stønner voldsomt sammen, indtil jeg føler, at det knytter sig i mine kugler, jeg brøler som en løve, mens jeg tømmer min pik langt ind i hendes fisse. Jeg fortsætter og yuck langsomt, indtil hanen skrubber ind, og jeg trækker mig ud af hendes fisse. Vi trækker vejret tungt sammen. Hun havde været væk i det, jeg kom ind i hende, hun havde haft en voldsom orgasme på samme tid, som jeg ikke havde fanget med mig, mens jeg pumpede sæden ind i hende. Vi kosede lækkert og gik derefter på toiletterne og plejede os selv, før vi skiltes med et kys… hjem til vores kære nu

Dating +21

Aduit games