Hævn af utroskab

Posted by

Dating +21

Aduit games

Hævn af utroskab – Jeg arbejder lidt, så vi har meget tid til at lave små romantiske ture til hytten og slappe af med bjergvandringer, der ofte ender med lidenskabelig køn i en lille bjergsø. Men når jeg først arbejder, er det altid inkluderet en tur mere

en anden del af landet. På en af disse ture skete der noget, der aldrig skulle være sket. Det omfattede barbesøg, masser af alkohol og en snappy forretningskvinde, som jeg ofte har gjort forretninger med. Jeg tror jeg havde

drak lidt for meget, så da hun foreslog en tur op til værelset var der ingen nej i min mund, det var en god fuck med masser af mængder alkohol om bord, jeg formåede at udføre meget mere end normalt.

Men den næste dag, da jeg vågnede i min egen seng og indså, hvad jeg havde gjort, blev alt gråt. Hele vejen hjem sad jeg og tænkte over, hvad jeg skulle sige til Linda, da jeg kom hjem, ikke at fortælle hende, at det ikke ville være et valg, selv hun kan læse mig som en åben bog, og med denne hemmelighed ville det ikke tage lang tid for hende at indse alt.

Da jeg stod uden for døren, troede jeg, det var bedst at bare bide i det sure æble og sige det med det samme. Hun bemærkede det på stemningen, så snart jeg gik ind døren, mit hoved hang, og jeg begyndte at fortælle alt, som det var, hun tog det hårdt, men da vi havde det så godt, ellers ville hun give mig en ny chance, dette forhold ville hun ikke kassere så hurtigt. Ugerne gik, og vi fortsatte som før, men der var en mærkbar stemning, der ikke forsvandt, kødet var ikke så godt, vores samtaler var meget mindre iørefaldende, og latteren forsvandt lidt efter lidt. Jeg så virkelig ikke lys i tunnelen, før hun en dag ringede til mig på kontoret og sagde, at hun var nødt til at få dette problem væk.

Jeg svarede selvfølgelig, at jeg ville gøre alt, hvad jeg kunne for at gøre dette muligt. Hun sagde ikke, hvad hun havde brug for for at slippe af med problemet, kun at det ville ske snart.

Efter en uge ringede hun igen, Så sagde hun, at hun måtte gå på et kursus med sit job på et hotel i bjergene. Jeg indså straks, hvad hendes plan var, men kunne ikke sige andet end at det er okay. Den dag, hun skulle forlade, gav jeg hende et langt kram og sagde, at jeg elsker dig til hende, så forsvandt hun ud af døren og ind i en ventende vogn. Cirka to timer efter at hun rejste, jeg følte min jalousi koge over og besluttede at gå efter hende for at bede hende om ikke at sove med en fremmed bare for at afbalancere forholdet. Godt op

med hotellet kom jeg ud af bilen og slentrede roligt ind i lobbyen, jeg spurgte receptionisten om, hvor kursusdeltagerne boede, jeg fik svaret, at de var færdige for dagen, men de fleste af dem blev i baren. Jeg nærmede døren til baren, da jeg så gennem glasset i døren, at Linda sad taler

med en mand.

Hun havde en stram top og en lækker læder nederdel, der ikke overlod meget til fantasien. Jeg var helt frosset i min krop og kunne ikke bevæge mig, stod bare og stirrede gennem glasset. Pludselig rejste de sig og

Jeg gik hen til døren og løb uden for hotellet, så de ikke ville finde mig.

De kom ud på pladsen og gik roligt mod skoven, Jeg fulgte i sikker afstand. De stoppede i en lysning, og på et øjeblik var han over hende, som en liderlig gris skrabede og gned hele hendes krop, jeg var rasende og var ved at løbe fremad, da hun skubbede ham væk, han gik lige til jorden og var åbenlyst chokeret. Så sagde hun noget til ham, Jeg sad lidt for langt væk til at høre, hvad de sagde, men så rejste han sig og samtidig startede hun med en sensuel dans pludselig forsvandt både top og nederdel. Hun stod bare der

og vinkede ham nærmere, da han var tæt nok, sank hun på knæ og løsnede hans bukser, ud dukkede et spyt, som jeg hurtigt blev misundelig på.

Jeg var chokeret, da jeg så, at hun tog hele stasen i munden, og mens han var helt inde, stak hun tungen ud og slikkede ham på kuglerne, dette syn fik det til at bevæge sig i bukserne, jeg skulle have løbet væk og nittet fyren, men dette tændte mig virkelig.

Det tog ikke lang tid med denne behandling, før karen sprøjtede hele partiet ind i munden, jeg kunne se det lak lidt udenfor og ned på hendes bh. Nu var det hendes tur, han satte hende med ryggen mod et træ og kom ned på knæene foran hendes mus og lagde et ben over skulderen og begyndte at skød ind

min dames juice. I betragtning af de stønn og stønn, der kom ud af hende, var der ingen tvivl om, at han havde gjort dette før. Så vendte han hende rundt og kørte sin pik lige til bunden, hun skreg højt af lyst og klamrede sig fast på træet, da hun kørte hendes røv ud for at modtage hans pik. Sådan stod de et stykke tid, før han begyndte at grunt, og det blev indset, at det ikke varede længe, før han kom igen, Så vendte Linda sig om og tog pikken i munden og slugte den anden ladning på ingen tid. Jeg fangede mig selv sidder med min egen pik i

op og ned, mens karen slikkede Linda til hendes orgasme, hun sank sammen med en fræk smil på hendes ansigt også kort efter de fik klædt og gik tilbage.

Jeg ventede, indtil de var ude af syne, før jeg rykkede så hårdt ud, at jeg fik slidmærker på min pik, aldrig har jeg haft en så god orgasme ud af en jerk off.

Da hun kom hjem efter helgen gav jeg hende ikke tid til at sige noget, før jeg overfaldt hende og slæbte hende i seng for en fantastisk fuck, som vi ikke havde haft chancen for nogensinde at have.

Dating +21

Aduit games