Udveksling af partnere

Posted by

Dating +21

Aduit games

Udveksling af partnere – Hun trådte ind iført en stram T-shirt og kort nederdel. Vi så lidt tv, men jeg så mest Emma. Hun smilede og spurgte Kan du lide hvad du ser, jeg blev rød i ansigtet kom ud, ja du er smuk Emma. Hun spurgte, hvor mange piger har du sovet med. Ingen jeg svarede, var kun kommet til kys for min Del på dette tidspunkt. Skulle jeg have set til dig måske jeg kan lære dig noget, Emma tog hendes overkrop hun havde ingen bh. Har du nogensinde kærtegnet en kvindes bryster, kan du teste med mine. Jeg lænede mig frem rørt Emmas bryst det kunne lide hun kyssede mine vorter. Det stivnede, og han bragte hånden til mit hoved. Der er nogen, der vil ud, Emma. Tag bukserne af og følg efter mig. Jeg tog mine bukser Emma trak ned mine boksere en smuk teen pik du fik Johan. Hun bøjede jerk off slikkede på hanen åbnede munden og bøjede sutte. Det blev for meget for mig, jeg stønnede til og fyldte Emmas mund med cum. Så gik det hurtigt og fik en teenagers kit i munden. Emma slugte og smilede det kunne lide dig, vidunderligt svarede Jeg.

Emma spurgte nu, at jeg sugede din pik af, er det ikke mere end rigtigt, at du får se på min vagina, normalt at vende det ord fisse lyder så vulgært. Hun tog hendes nederdel vendt rundt og trak ned hendes sting Trusser. Hvis de kan lide min ryg, har jeg det fint. Emma vendte sig om, da en blond busk af hår strakte sin fisse. Hun lå på ryggen spredte benene og med hånden spredte hun sin labia. Hun fortalte mig, at dette er den vaginale åbning, over hvilken sidder min kusse. Johan der er vi kvinder, der mest følsomme kysse min kusse sutte på det. Jeg var liderlig nu igen min pik var steget igen. Jeg begyndte at slikke og sutte på Emmas kusse, hun roste mig og fortalte mig, hvordan man gør det. Indsættelse af tre fingre i fisse stønnede også Emma, hun brugte tilsyneladende det ord, da der var køn tale. Efter fem minutter Emma pep igen, efter et halvt minut smilede hun nu du har været god Johan jeg fik en dejlig orgasme.

Læg dig ned på ryggen Johan jeg ville tage din jomfruelighed håber du ikke har noget at gøre indsigelse mod. Jeg vil ikke have noget, jeg stønnede. Nu havde jeg intet at sammenligne med, men da Emma sænkede sig ned over min pik var der noget ubeskriveligt, at de kunne være så rart, at jeg ikke havde kunnet forestille mig. Jeg kom efter kun tre minutter, jeg var bange for, at du blev gravid nu Emma, tag det roligt Johan jeg har en svangerskabsforebyggende pind. Vi bøjede os over at kysse og kærtegne hanen var snart klar igen. Nu kører vi en gammel klassiker lå oven på mig Johan. Jeg fandt ikke helt den rigtige Emma, bragte hendes hånd ned og indsatte hanen i hendes fisse. Efter et stykke tid bad Emma os om at ligge på siden, så du kan kærtegne min kusse, mens jeg bøjer tilgang. Jeg gjorde, hvad Emma spurgte mig efter tre minutter, Emma kom for at høre Emma nyde og føle hendes fisse stramme, hvis min pik fik mig til at komme igen. Emma opholdt sig hele helgen gik tilbage til sin egen lejlighed kun søndag eftermiddag et par timer før mine forældre kom hjem. På det tidspunkt havde Emma og jeg kærtegnet , elsket , skide, hvad du vil i to dage. Emma og jeg har mødt et par gange efter det, men siden et par år er både Emma og jeg gift, mig med en af Emmas veninder, Eva min kone ved, at mig og Emma har elsket hinanden, men som hun normalt siger, havde jeg et antal fyre før dig.

Dating +21

Aduit games