Fuck mig hårdere

Posted by

Dating +21

Aduit games

Jeg er i militæret, og dette skete på en af mine succesrige perm-fridage derhjemme i det østlige Norge. Aftenen syntes ikke at være særlig vellykket, fordi der ikke var så mange damer på diskoteket som min ven og jeg var på. Men heldig som vi var, vi tændte bare charmen og kom i kontakt med tre bedre damer i vores egen alder.

Trine var ret lille i statur med pæne former og store, faste bryster sammenlignet med resten af hendes krop. Hun var smuk og havde en lystne udseende, der fortalte mig, at hun var i på alt, meste.

De to andre fik navnet Tone og Kari. De var lidt højere, men havde de samme pæne kroppe og også faste, dejlige bryster. Alle gik uden bh. Jeg så det, da vi satte os ned. I modsætning til Trine, der var blond, disse to var brunetter. De var også smukke piger.

Jeg havde et godt forhold til Trina. Vi sad og talte, drak og hyggede os et stykke tid på diskoteket. Så kom en sidste kammerat af mig med to megafine Damer, to søstre med det lækre, slanke kroppe, der stadig fremhævede, hvad de skulle. Han bad os om at gå til efterkampen. Det ville være fint, tænkte jeg.

Efter at have taget et maksiaksi hjem og trukket noget lager op fra køleskabet, vi fandt ud af, at alle skulle spille dress up poker. Desværre måtte søstrene gå hjem, og udlejeren var meget fuld, så han gik i seng. Så var der kun fem tilbage, Sven, mig og tre damer.

Pilsen gled ned, og tøjet faldt hurtigt på gulvet. Ikke længe efter var vi alle nøgne. Damerne var faktisk endnu bedre end forventet.

Trine sad halvnøgen på sofaen med så fit kraftige hofter og en lækker, lyshåret, trimmet ung fisse med glitrende læber mellem benene. Hun havde virkelig de store, faste bryster, jeg havde forestillet mig. På dem sad to stive, mørke brystvorter. Der sad hun og smilede lykkeligt. De to andre sad med benene krydsede og lækre bryster, som vorterne pegede på. Jeg kunne næsten forestille mig de to mørke, genert fisse, som de forsøgte at skjule. Det var virkelig et dejligt syn.

Efter at alle havde tømt endnu en pilsner, den, der fik de bedste kort, var at beslutte, hvem han eller hun ville grine med og kommandere i fem minutter. Gæt hvem! Meg!

Jeg valgte Trine og gik væk med min halvstive lem og sad halvvejs på hendes skød og begyndte at stønne med den mest lækre mund, jeg havde mødt. Samtidig æltede jeg og følte de stive, lækre brystvorter med den ene hånd. Den anden var nede mellem to fugtige læber og kontrollerede varerne.

Trine sad og rykkede lustfully af i min nu blodsprøjtede, stive pik. Tre andre sad i vinden, nøgne og så på os. Det var lækkert og ophidsende. Men fem minutter gik alt for hurtigt.

Nu var jeg så liderlig, at det næsten løb over, og jeg sagde, at den næste Poker vinder ville beslutte, hvad alle skal gøre, og alle skal være i det. Denne gang var det Trine, og hun besluttede, at vi skulle have gruppe køn. I den tilstand, hvor vi var, alle nøgne, blæsende og liderlige, blev vi enige om med glæde.

Jeg skulle gå i køkkenet og få et glas juice, fordi ølen var ved at løbe tør. Da jeg stod der, kom Trine ud til mig. Vi stod og gned hinanden, indtil Trine bøjede sig ned på knæene og tog min pik i munden. Hendes mund og hænder var samtidig nede på mine bolde og gav dem deres behandling. Åh min Gud, så smuk!

Så kom Kari ud til os i køkkenet, mens Sven arbejdede på Tone. Jeg spurgte hende væk, og der stod jeg og blev suget i sengen på samme tid som jeg kramede mig med en endnu mindre genert Kari. Jeg fingerede hende ind i en våd, liderlig, friskbarberet brunette og lod hendes bryster få en god behandling på samme tid.

Hun satte virkelig pris på dette og udtrykte det med stønn, ynkelige og saftige kys over hele mit ansigt. Havde det ikke været for det faktum, at jeg følte, hvordan det begyndte at snurre og opbygge til orgasme, kunne jeg have stået der hele natten for at modtage og give sådan behandling.

Jeg måtte bede hende om at give op i to minutter. Hun gjorde det mod sin vilje. Hun rejste sig, og alle tre begyndte at grine, deling af både pikjuice og mundjuice. Perverteret, men lækker!

Vi flyttede ud til stuen, hvor Sven og Tone lå og slikkede hinandens safter uden at vide, hvor vi kom til ny T kurrn. Trine var lidt af min yndlingsret, så jeg ville spise og drikke af hende.

Jeg tog Kari i regelmæssig missionær ned på det bløde tæppe, og hun var virkelig trang. Hvis det ikke havde været for glidejuice i hendes kusse, ville jeg have fået problemer. Men min stive pik gled lidt efter lidt ind i hendes våde, varme hul.

Trine lagde sig ved siden af hende og spredte sig godt ud med bane, så mit hoved gled ind mellem mine lår. Hendes lækre fisse var nu så glitrende og klæbrig, at saftene flød ned mellem hendes røvkugler. Jeg kunne se lige ind i en masse lækre, våde fisse kød, som jeg måtte have! Nu!

Hun skubbede mit ansigt ind i hulen, og jeg begyndte at bruge min tunge, læber, hage og næse inde i hende. Kari lå og brugte hendes fisse muskler og var rigtig god, mens jeg lå der og skubbede hanen ind i den lækre, stramme fisse. Jeg pressede roligt og følsomt ind. Hun æltede sine bryster og kastede på hovedet.

  • Hårdere! Ja, Ooooh … lækker, ooh, stønnede og råbte Kari.

Så fik Kari to fingre i munden fra Trine, som hun kunne sutte på. Hun satte pris på det med øgede smerter og knusning af hendes bryster. Trine bevægede hendes røv op og ned mit ansigt og havde en stor tid.

  • Ja … slikk mig! Yay, yay! Fuck mig, Trine stønnede.

Det gjorde jeg. Jeg lagde to fingre, der bevægede sig og sprang inde i hendes fisse. Orgasmen var nær. Jeg følte, at jeg ikke kunne holde tilbage længere. Jeg startede en super tur på Kari, som også var tæt på orgasme. Hun indså sandsynligvis, at jeg var ved at komme, fordi hun spændte hendes fisse muskler mere og lod en finger gå som en vibrator i hendes fisse, så saftene sprøjtede.

Trine kastede sig pludselig over Kari med sin overkropp, da hun skreg: – Jaaa, de skal til at gå Kurt!

Hun begyndte at skændes med Kari, mens jeg sprøjtede Kari så beruset og så længe, at jeg næsten besvimede. Kari spændte sin krop op mod loftet, mens hun skreg noget, som jeg ikke kan huske mere, fordi jeg selv var i en anden verden, en vidunderlig verden, så længe det varede. Det var smukt.

Den næste ting jeg husker, Kari lå sukkende mig roligt med en tunge, der gled blidt omkring min pik hoved. Gæt hvem der hurtigt blev stiv! To sekunder – og det var som en mursten igen. Samtidig stod Trine og sugede Sven, som han helt sikkert kunne lide. Han stod og ruede fingrene ind i hendes hår og fik medlidenhed og slikkede hans mund.

Det var virkelig spændende at have flere mennesker til stede under se.spil. Kari slap min pik ud og sagde, at hun ville have den mellem sine bryster. Der var ikke noget ” nej ” i min mund. Jeg lagde hende på ryggen, sad på maven og smurt tykt med spyt på hans pik. Jeg lagde det mellem hendes bryster, og hun pressede dem sammen omkring det.

Jeg gled op og ned på hendes krop og følte de hårde brystvorter på mine lår, så selvfølgelig kunne hun lide det. Nu kom en frisk bruset Tone ind i stuen og gled mellem Karis lår og begyndte at slikke i hendes Sæd og juice. Kari stønnede og bed sine læber. Tone nøjes ikke med det, men følte sig vej til mit røvhul og spillede lidt rundt om det, før hun hentede fisse juice og stak fingeren legende ind i den. Det var nyt, men lækkert!

Så tog jeg tempoet op mellem Karis bryster, og det varede ikke længe, før jeg skreg. Jeg knyttede min røv igen og sprøjtede en ladning op mellem hendes bryster og op i halsen. Hun trak mig op i ansigtet og tog det i munden, da hun lå og rystede under mig og sugede mig alle ind. Under orgasmen så jeg både engle og stjerner. Det var fantastisk.

Da vi var kommet til os selv igen, ledsagede vi Sven og Trine i brusebadet. Brusebadet blev efterfulgt af flere legetøj, indtil solen steg om morgenen.

Dating +21

Aduit games