Mommy daughter exchange

Posted by

Dating +21

Aduit games

Mommy daughter exchange – Jeg har observeret i de sidste 2-3 år, at vores søn meget ofte kiggede på sin stedmor på en seksuel måde. Jeg har set det i hjørnet af mit øje, for eksempel hvis Sussi bøjede sig ned efter noget eller lå på gulvet med ryggen op, har Niklas fulgt sin stedmors kropsbevægelser intensivt med sit blik. Et blik, der fokuserede på hans stedmors bryster og underkropsdele. Selv når hans stedmor henter opvasken eller laver mad, vil Niklas ofte sidde ved køkkenbordet ved siden af og se sin stedmors bevægelser. Jeg har mange gange set svulmende fra hans stande i både shorts og jeans.

Jeg rejste det aldrig som et samtaleemne med min kone, men jeg var overbevist om, at selv hun havde set, hvad vores søn nysgerrigt så på. Ved et par lejligheder, hvor Niklas og hans stedmor sad lige ved siden af hinanden, hvis vi så en tv-film sammen, jeg kunne se Niklas sidde der med en kæmpe stativ i hans bukser. Han sad der sikkert og fantaserede om køn sammen med sin stedmor kunne jeg tænke. Senere de nætter kneppede jeg Sussi hårdere end nogensinde i vores seng, så Niklas ville høre vores køn og hans stedmødre stønnede. Jeg fandt ud af, at begivenhederne derhjemme med Niklas gjorde mig mere og mere ophidset, og jeg fantaserede intenst om min søns ret til at have seksuelle forhold til sin stedmor.

På vores fælles familiecomputer i byhuset, jeg kunne mere og mere ofte se, at Niklas søgte efter ord som milf, Mor søn køn, moderkøn, incest og mor. At dømme efter internetsøgningerne læste Niklas meget om den seksuelle sfære, så billeder og film om, hvordan andre udførte seksuelle lidenskaber sammen med deres familiepartner.

Jeg ville hjælpe Niklas i hans udforskning. Ved mange lejligheder lagde jeg hans stedmors trusser på toilettet godt synlige, da jeg vidste, at han skulle brusebad, jeg begyndte at forlade døren, da Sussi og jeg havde køn og jeg reserverede et værelse med en seng og en tilstødende sofa, da vi boede på et hotel under en Stockholm-tur sidste år.
I hotellets seng havde Niklas stedmor og jeg samleje sent ved midnat. Jeg fortalte Sussi”Niklas er faldet i søvn, han hører ikke noget, når jeg knepper din stramme fisse og sprøjter i den”. I løbet af natten kom jeg to gange, fordi jeg blev så liderlig af situationen, at Niklas kunne se sin egen stepmoms nøgne krop, hendes bryster med fremspringende brystvorter og hendes fisse modtog min pik op og ned frem og tilbage. Og sikkert liderlig liggende der i hendes seng og høre, hvordan jeg kom med min sperm i hendes dejlige fisse. Jeg forestiller mig, at Sussi kneppet mere intenst og brændende end normalt på det tidspunkt, så hun var sandsynligvis som mig, meget begejstret over hændelsen.

Ugerne flød på og de tre af os alle syntes at få mere dristige. Niklas begyndte i stigende grad at slappe af i sit forhold til sin stedmor. Han plejede nogle gange, jeg så, røre ved sin stedmors bryst med armen, og på et tidspunkt masserede han sin stedmors skuldre og øvre ryg, da hun stod i køkkenet og lavede ting. En gang så jeg, hvordan Niklas skændte med sin stedmor i sofaen i et par minutter, og den gang lå han over hende og kunne føle al sin kvindelighed. Jeg så bagefter, at både min søn og kone var flov rødmet rødt i ansigtet.
Ved flere lejligheder så jeg Niklas Sprøjte cum i hans stepmoms Trusser i vasketøjskurven. Og på computeren viste det sig engang, at min søn havde hentet en novelle om en ung fyr, der var en elsker til sin mor. Jeg læste alt, hvad der var i romanen flere gange, og bagefter måtte jeg gå på toilettet og onanere. Det sker oftere end nogen ved, at mødre har deres sønner som seksuelle partnere tænkte jeg.

Jeg vil nu fortælle dig, hvad der skete inde i husets vægge.
I den sidste novelle fortalte jeg dig om min kone og min søns fuck derhjemme i vores soveværelse. Niklas kneppede sin stedmor lige foran mine øjne, da de troede, jeg var på arbejde. Jeg havde fået en halv fridag fra arbejde i skolen, derfor fik jeg chancen for at snige sig ind på deres varme køn, som endte med, at min søn sprøjtede hele sin sæd op ad hans stedmødre hot liderlig fisse.
Ingen af dem vidste, at jeg vidste om deres seksuelle forhold. Men jeg kendte også det kittende og forbudte forhold mellem min kone og min søn. Uden deres viden.

Dagene så på os på samme måde som de altid gjorde året rundt, undtagen om sommeren. Vi vågnede til skole og arbejde, men altid gjort tid til morgenmad sammen, mig, min kone og min 22-årige søn Niklas, før vi kørte på i separate retninger.

Jeg ville nu, meget, at finde ud af mere om min søns stedmor kærlighed, og jeg ville også nyde deres køn handlinger. Jeg vidste bare ikke, hvad jeg skulle gøre.

Som jeg sagde, arbejder jeg meget mere om sommeren. Den co-ejede cafekrus drives i højeste grad af min kone som personalechef, indkøbschef og alt i alt. Denne sommer, vores søn har sommer arbejdet sammen med sin stedmor i hele juni måned for at lære mere om økonomi og iværksætteri. Det blev en ideel løsning for begge i det incestuøse forhold, de havde mellem hinanden. Sikkert min kone kunne gå til et afsides sted med bilen for nogle hangout, en hurtig fuck eller en bloughjob af hendes søn.
Jeg var glad for dem begge, jeg tror incest er faktisk meget praktisk i situationer, hvor begge parter ønsker og nyde det. Det er ligefrem latterligt, at det betragtes som tabu og ulovligt, når man beskæftiger sig med voksne over 18 år. Smagen er som bagsiden.

Som sagt er det sommer-og skoleferie. For min del betød det i stedet 4 timers klipning hver dag på græsarealerne i store virksomheder, og i stedet for indendørs i skolen blev det udendørs mellem 8 og 12. Jeg nyder den frihed, og jeg vil virkelig have noget at gøre hver dag.

Jeg vågnede en søndag morgen med min kone ved min side. Jeg kiggede på min kone, der stadig sov. Hun lå der med sin T-shirt og trusser uden dyne. Hendes bryster, som er en mands handske så meget indbydende og smuk der under skjortestoffet. Brystvorterne dukkede tydeligt op og gav svulmende konjunktioner, der ville give alle mennesker på denne jord trang til at røre ved dem og ælte dem, hvis de fik chancen for at se dem sådan. Og helt sikkert vil de fleste mænd, der ser deres bryster så tæt, gerne trække deres skjorte op og slikke deres brystvorter.
Min pik blev hurtigt hårdere i mine underbukser, da jeg stirrede på min kones dejlige bryster. Jeg kiggede ned på Susies Trusser. De var hvide med blonde mønstre og en lille pæn bue foran. Min kones fisse slids var synlig under trusser stof, hvis du kiggede nøje. Hendes brune fisse hår blev meget omhyggeligt påført, og det fisse hår, der eksisterede, blev kun en slags streng fra top til bund. Jeg fantaserede, hvor flot den fisse er at komme ind i, og hvor flot hendes fisse vægge kunne kramme en pik. Mange gange måtte jeg tænke på isbjerge og andre distraherende ting, da jeg kneppede hendes fisse for ikke at sprøjte med det samme, så dejligt det var at komme ind med hanen ind.

Jeg kan ikke tro, at vores søn Niklas også kneppede den fisse, jeg fantaserede. Med sin hårde pik. Han havde faktisk kørt sin pik ind i sin egen stepmoms fisse, mmm vildt vækkende bemærkede jeg.
Jeg kiggede på døren til soveværelset og så, at den var halvt åben. Et minut senere så jeg en hurtig skygge bevæge sig udenfor og forbi rummet, kun for at høre toiletdøren i gangen åben. Det var vores søn Niklas, der skulle tisse om morgenen, tænkte jeg.

Min pik er nu stenhård inde i underbukserne. Jeg var meget spændt på, at vores søn nu kunne have en vis, hvis han besluttede at kigge ind i vores værelse. Jeg trak hurtigt mine underbukser af, så hanen sprang frem og blev rettet lige op til loftet. Jeg greb min egen pik og trak nogle jerk off bevæger sig op og ned.
Min pik er 17 centimeter og ret ru, og det føltes meget større nu, da jeg håbede, at vores søn kunne tjekke sin far og stedmor liggende i sengen.
Jeg lå stille i sengen og hørte, hvordan vores søn skyllede vand fra toilettet. Efter et par sekunder lukkede vandhanen og toiletdøren åbnede. Jeg tog tre fingre rundt om min stenhårde pik og trak langsomt forhuden frem og tilbage, den anden hånd bragte jeg og lukkede to fingre mod min kones trusser og dejlige fisse. Samtidig så jeg i hjørnet af mit Øje en skygge af min søn Niklas uden for soveværelset og kiggede ind på sine forældre i sengen, hvor vi kun var 3 meter fra.
Mit hjerte bankede hårdere nu end nogensinde før i mit liv. Jeg bragte nu trusserne til side, så fisse blev udsat, og bragte fingrene, jeg havde, ind i min kones fisse. Jeg trak mine fingre op og ned i fisse spalten, mens jeg med den anden hånd fortsatte med langsomt at trække på min hårde bankende pik.

Efter et minut mærkes fugtigheden fra min kone og Niklas stepmoms dejlige fisse.
Smack smack lyder næsten ekko i det stille rum, da jeg bragte min tommelfinger til klitoris. Min kone havde endnu ikke åbnet øjnene, men hendes ben var blevet spredt så sikkert hun var stadig halvnøgen og ønskede at føle mere af den dejlige stedmor behandling.
Jeg prøvede på samme tid, uden at prøve at afsløre noget, at se på det rum, vores søn var i, uden for soveværelsesdøren. Jeg kunne se, hvordan han stod der med sin pik i luften med en kæmpe stativ, og jeg kunne endda se, at han satte på sig selv.

Jeg snoede nu min krop, hvor jeg lå på ryggen, så hanen endte lige ved siden af, hvor min kones blanke fisse var. Langsomt trak jeg min kones trusser ned over hendes ben og trak dem derefter helt af, over hendes underben og fødder. Sussis dejlige fisse var nu helt udsat.
Jeg greb nu to fingre rundt om min pik, så skuespillet ville være tydeligt synligt for min søn og bragte hanen mod vaginalåbningen. Glans nåede fisse munden, og jeg trak langsomt hanen frem og tilbage og frem og tilbage i hakket, så fisse juice og pik væske kunne blandes i den liderlige situation.
I et par minutter behandlede min pik tip fisse forbereder sig på at modtage centimeter for centimeter af min hårde pik.

Situationen var ekstremt spændende. Mig, min kone og min søn var nu alle liderlige på samme tid.
Jeg skubbede nu meget forsigtigt min ekstremt hårde pik ind i Sussis stramme kramme fisse. I begyndelsen pressede jeg så det gik halvvejs og derefter anstrengt at trykke, så det fyldte fisse hele vejen til bunden. Jeg gjorde en ekstra indsats for at gøre organerne synlige for min søn, så han kunne se sin stedmor og far kneppe med hinanden, hvor han liderlig stod med sin pik i luften og rykkede af.

Efter at min pik gik ind et par gange, åbnede min kones øjne. “Chris, det er godt at vække dig.”
Sussi satte sig op i et par sekunder og tog hurtigt sin t-shirt af for hurtigt at ligge skråt på ryggen igen for at kunne modtage min pik, der kom ind i hendes fisse fra siden.
Sussi har smukke bryster. De ser ekstra store ud, når hun ligger på ryggen. Jeg bragte min mund til hendes højre brystvorte og sugede og slikkede med min mund og tunge. Jeg gjorde det hele godt synligt, så min søn kunne se, hvad jeg gjorde med sin stedmor.
“Åh min fisse smerter fra din godbid, det er sååå dejligt, når hanen kommer ind i mig” stønnede min kone og så, hvordan min hårde pik gik ind og ud af fisse.

Jeg tænkte højt og stønnede “Sussi, du er 42 år gammel, og du knepper som en gudinde, din fisse klemmer hanen, så jeg bliver skør. Så overfyldt og så rart. Det er en drøm at have en kvinde som dig. Du er en vidunderlig kone for mig og stedmor til Niklas, du er så smuk og se.
Hanen gik ind og ud varmt i fisse. Sussi blev væmmet og ville have mere af hanen i hende.
“Åh, det er meget venligt af dig. Jeg prøver at være nok for os alle, jeg er en kvinde, der vil have dejligt smuk. Jeg vil altid være der for dig og Niklas”.
Da Sussi sagde Niklas, blev jeg endnu mere liderlig. Mine hænder var nu ved siden af min kones hofter. Hanen blev presset pænt af min kones stramme fisse, der kan behandles.

“Susie. Vi mænd skal være i stand til at slukke vores liderlige tørst og ønske om en smuk kvinde. Vores pikke bliver oprejst og har brug for at sprøjte sperm. Jeg er heldig som en mand, at være i stand til at have det så rart med dig som min kone, kone og stedmor til min søn,” hviskede jeg.
Jeg kiggede på døren, hvor Niklas stod og rykkede af med en stenhård pik. Situationen gjorde mig skør af liderlighed og endnu mere dristig.
“Hvor dejligt af dig at sætte din pik i min mund.”Jeg elsker din pik i mig” stønnede Sussi.

“Vent,” sagde jeg hurtigt. “Luk øjnene, luk øjnene tæt. Jeg vil prøve et eksperiment. Du kan ikke stjæle. Åbn ikke øjnene for det, jeg siger.”
“MMM va spændende” hviskede Sussi og lå nu med begge knæ op mod loftet.

Jeg samlede mod.
Jeg løb halvt med min pik i luften op fra sengen mod området uden for soveværelset. Jeg lagde straks min finger til min mund og sagde en stille “scccchh” lyd til vores søn, der stod der forfærdet med en bankende hård pik.
Jeg vinkede Niklas over til vores seng, hvor hans stedmor lå nøgen med benene op modtagelig for en ventende pik. Min kones ben trak jeg til siden og styrede min søns krop, så han endte over sin stedmor, så han langsomt kunne lægge sig mod hendes liderlige krop.
Jeg holdt mine hænder omkring min søns krop, så han ikke ville gå for hurtigt og afsløre sig for sin stedmor. Langsomt langsomt, med min hjælp, gled Niklas ned i den rigtige position for at kunne trænge ind i hans stepmoms fisse med sin pik. Hans stedmor lukkede øjnene og lå der helt uvidende om, hvad der skete.

Niklas knæ var nu på indersiden af hans stedmors lår og rørte ved moderens begge ben. Jeg hjalp ham forsigtigt med at gå ned med underkroppen, så hanen blev rettet lige ind i hans stepmoms varme fisse. Jeg greb forsigtigt hans pik med fire fingre og trak nu toppen af sin stenhårde pik op og ned i hans stepmoms fugtige vagina åbning omkring 5-6 gange.
“Åh, det er godt, endelig,” hviskede Susie.
“Mmmm nu skal du få pik. Kig ikke. Lov mig det. “Ikke endnu” hviskede jeg tilbage.
Jeg pressede nu med den ene hånd, mens jeg stadig holdt min søns pik på skridtet. Alt for at Niklas skal ende rigtigt og være i stand til at skubbe sin pik ind i sin dejlige stepmoms varme hånende fisse. Niklas gled perfekt ind i moderens længselshul.
“mmm min vagina vil kramme din dejlige pik, så du bliver skør, før du kommer til at sprøjte din dejlige cum i mig” stønnede Sussi.

Jeg stod op ved siden af sengen og hjalp min søn med at støde på hans hofter, så hans pik metodisk gled ind og ud af den fisse, han engang kom ud af. Synet gjorde mig tæt på at blive liderlig. Jeg var venstrehåndet rykkende min bankende Farpik, da jeg så min egen søns hårde pik gå ind og ud af hans stedmors dejlige fisse.
Kemien mellem søn og stedmor var sød. Begge nød det, der skete.
“Jeg kommer, jeg kommer, stop ikke. Jeg får orgasme fra dit spændende spil og din dejlige pik” stønnede Sussi.
“Du er nødt til at sprøjte din sperm ind i mig med din dejlige pik, vær venlig ikke at komme udenfor. kom ind i mig. hørte du det, sprøjtede din vidunderlige cum i mig næsten Sussi fremad, mens hun stadig lukkede øjnene.

Dating +21

Aduit games