Laeber mod min klitoris

Posted by

Dating +21

Aduit games

Laeber mod min klitoris – Vi sætter os ned i vores sæder og rod rundt i et stykke tid. Du bringer avisen fra før, som du lægger på det lille bord. Jeg snuggle til mig selv og takke min heldige stjerne; rejsen kan være lang, men jeg vil have en af de smukkeste kvinder, jeg nogensinde har set sidder overfor mig. Det er meget værd!
Du takker mig for hjælpen, og jeg svarer på noget, der siger, at jeg er glad for at kunne hjælpe. Du smiler til mig, og jeg ser for mit indre selv, hvordan dine klumpede røde læber omslutter min pik. Jeg smiler tilbage og føler, at bumpen kommer tilbage.

Jeg læner mig tilbage i mit sæde og gør hvad jeg kan for at finde en behagelig position. Jeg rækker ud og skubber mod dine ben. Du ser op til mig og smiler.
“Det er ok!”du siger og smiler forståeligt.
Jeg takker dig, smil tilbage og stræk lidt mere ud. Mine ben er tæt på dine, og jeg føler varmen fra dig. Jeg lukker øjnene og nyder den berøring, der for alle omkring ser uskyldig ud, men tænder en ild.

Jeg ser på dig med halvt lukkede øjne. Du sidder med benene krydsede og holder avisen i skødet. Jeg er igen i grænselandet mellem bevidsthed og søvn, og jeg drikker i din åbenbaring. Jeg opfatter dig som en blanding mellem Venus, der rejste sig fra havet og Babels hore. Jeg forestiller mig kontrasten mellem min lyse hånd mod din mørkere hud, som jeg strøg din mave. Jeg forestiller mig, hvordan jeg krammer dit bryst, mens jeg med min anden hånd kærtegner dig; fra din kind, ned over din side og tag fat i en balde. Hvordan jeg klemmer, løfter min hånd og…

Jeg trækker mig, når toget stopper og kigger op. Som et glødende spyd trænger du ind i min sjæl og det punkt, hvor vores knogler mødes, brænder som Ild. Der er en usikkerhed i dine øjne, men du holder dig ikke væk. Du læser videre, og jeg strækker mig for at fjerne stivheden i min krop. Du bevæger dig rundt, strækker ryggen lidt, men gør stadig ikke noget for at bryde kontakten.

Jeg vil stryge min fod op for din indsats. Du hæver dit hoved lidt, men ellers ingen reaktion. Jeg fortsætter med at stryge mig mod dit ben under det lille bord. Måske er det fantasi, men jeg tror, jeg kan føle, at du møder min strygning med lidt øget pres.

Jeg læner mig frem og folder bordet ned. Det er som om en beskyttende barriere er faldet væk. Den beskyttelse, der havde ligget mellem os og skjult kærtegn for hinanden og for omgivelserne, er ikke længere der. Vi kan ikke længere foregive, at der ikke sker noget. Du strækker dig lidt på dit krydsede ben, ikke meget, lige nok til at stryge dig let mod mit ben

Jeg stirrer nu helt åbent på dig og tager alt, hvad jeg ser. Dine skuldre er lidt tilbagetrukket, hvilket får stoffet til at spænde over brystet; hårde brystvorter bryder sine bløde konturer. Dine ben forsvinder op under kjolen, som kasat op lidt op lårene. Spalten er strakt ud og viser en lille trekant med bar hud, hvor dit ophold-ups ende.

Toget sænker og stopper snart på platformen. Jeg aner ikke, hvor i verden vi er, og jeg er ligeglad. Folk bevæger sig, nogle går af og nogle kommer om bord. En herre sætter sig ned på den anden side af gangen

Jeg justerer udbulningen og lader hånden ligge ned. Jeg stryger tommelfingeren over mine glans; det rykker i bumpen, og jeg føler, hvordan en dråbe indsats tvinges ud. Jeg lukker øjnene og fortsætter med at stryge min fod mod dit ben. Nu og da trækker jeg tommelfingeren over bumpen. Jeg nyder situationen og spekulerer på, hvor langt dette faktisk kunne gå.

Toget begynder at rulle igen, og jeg åbner mine øjne igen. Du sidder med dine øjne halvt lukkede, men jeg får en fornemmelse af, at du ser på mig. Manden, på den anden side af gangen, har sat sig for at sove. Hans jakke er på skødet, og hans billet er på bordet foran ham.

Jeg knap en knap i kile, holde min tommelfinger i og langsomt slagtilfælde mig selv. Dine lår begynder at bevæge sig med langsomme rytmiske bevægelser, og jeg forstår, at du stimulerer klitten med knivøvelser. Det går op for mig, at vi faktisk sidder her på et tog, med en mærkelig mand to meter væk, onanerer foran hinanden. Stigningen i glæde er smerteligt langsom og sandsynligvis den mest ophidsende ting, jeg nogensinde har gjort. Din vejrtrækning er blevet hurtigere og lavere, og du ser på mig med tungt blik. I hjørnet af mit Øje ser jeg den sovende mand, og jeg kan mærke jakken på hans skød bevæge sig.

Dine fingerspidser laver små cirkler rundt om kravebenet og nakken, inden du glider ned mellem dine bryster. Du fugter dine læber og bider let på underlæben, når fingerspidserne følger Afstanden mellem dine bryster ned til linningen. Du tøver et kort stykke tid, før din han glider under stoffet. Du trækker vejret dybt, når fingrene når den lille bule. Du ruller brystvorten mellem dine fingre og ånder ud, med en udtrukket sus.

Uden for vinduet, velkendte vartegn glimt forbi. Det er ikke langt! “Dette skal bære eller briste!”Jeg tænker, når jeg kommer ned på mine knæ foran dig.

Mine hænder glider op på ydersiden af dine lår; ind under kjolen op til dine hofter. Jeg tager fat i dine trusser og trækker dem langsomt ned. Du lægger begge fødder på gulvet og skubber væk. Jeg trækker trusserne ned til dine ben, og de falder på gulvet. Jeg spredte mig på dine knæ og stak en hånd op under din kjole, du løfter dine hofter for at modtage mig. Mellem-og indeksfingrene finder let din våde åbning og glider ind i den indbydende varme. Du lægger din arm om min hals og stønner. Jeg masserer din klitoris med håndfladen; fingrene går ind og ud.

Jeg lugter din spænding og trækker dig mod mig, ned fra dit sæde, ned på gulvet. Jeg vender dig groft rundt og trykker din torso ned mod sædet og River næsten din kjole fra hinanden i min iver efter at bære din ryg. Aldrig at det har været så akavet at komme op en gylf, men jeg har snart glans presset mod din fisse, skubber dine hofter fremad og trækker dig til mig igen. Der er ingen romantik, ingen ømhed, ingen tanke; vi knepper som vilde!

Jeg kigger op og bemærker to ting. Vi er næsten inde i platformen, og manden på den anden side af gangen sover bestemt ikke.

Jeg griber dig og trækker dig op på dine knæ. Der er knirk i sømmene, når jeg trækker ned i halsudskæringen, ryk uhøfligt ned i din bh og Bar dine bryster. Jeg krammer mine bryster tæt, og du kaster dit hoved tilbage. Den nu meget vågne mand ser på dig, du ser på ham. Dine øjne er låst på hinanden, når du kaster en arm over hovedet og griber min hals. Jeg bider dig hårdt i nakken, og du frigiver en knurrende, stønnende, lyd, når du kommer ind i voldelige spasmer. Jeg eksploderer dybt inde i dig, og jeg føler væsken flyder over min pungen, og længere ned dine lår. Så kommer et smertefuldt greb i mit hår, og jeg støder et par gange mere ind i din våde livmoder! Du falder hulkende ned på sædet som en vredet klud; det rykker dig, og jeg slår dig ømt over ryggen. Du mumler noget, men jeg hører ingen ord.

Toget er ved at bremse ind, når jeg trækker din kjole ned og løfter dig op i mit sæde. Jeg trækker halsen op over dine bare bryster, mens dørene står op og folk strømmer videre. Jeg ser ned på den voldsomt nyligt fucked up væsen i sædet, stadig den smukkeste ting jeg har set. Jeg vil ikke forlade dig, og bestemt ikke sådan. Du ser op på mig og prøver at tale igen, men der høres en fløjte udefra og udråbstegnet om, at dørene lukker.

Du har besluttet, og prøv igen med en kraftindsats.
“Jeg kommer ud her!”du kommer til slutningen.
Jeg springer væk til døren, der nu er ved at lukke. Jeg sparker døren op og stikker hovedet ud, et par vogne væk ser jeg en meget overrasket togværtinde.

“Vi havde en ulykke her!”Jeg skriger og vender tilbage til vores pladser.
Jeg vil rive vores tasker ned og trække dig op, ligesom flyvemanden kommer løbende.

“Hvad skete der?”spørger hun med vejret i halsen.
“Hun snublede og slog hovedet,” svarer jeg
“Skal vi ringe efter en ambulance?”værtinden spørger ængsteligt, mens en anden togvært kommer løbende.

Du tager et par ustabile skridt ud mod gangen og tager fat i min arm.
“Nej, Jeg er okay! Jeg er lige blevet lidt snarky.”
Vi eskorteres ud af to bekymrede værter, forbi den nu grinende mand, og på platformen.

“Er du sikker på, at du er okay nu?””værtinden spørger, da hun tøver med det øverste trin.
“Ja! du siger, ” det må have været noget i mig.”

Døren lukker og en anden lås klikker. Gennem vinduet ser jeg den grinende mand, der lykkeligt taler med togdeltagerne; i hånden holder han et par trusser. Da toget ruller væk, jeg ser en storøjet togværtinde se tilbage.

Vi ser på hinanden i stilhed. Din bh er stadig gemt under dine bryster og skubber dem i ulige retninger. Sæd og fisse saft løbe ned dine ben og mærker fra mine tænder glød vredt rød. Jeg mærker et vindstød og kigger ned.

Du hjælper mig med at stikke mit halte lem tilbage og snappe sejlet. Jeg hjælper dig med at få bh ‘ en på plads. Hele situationen er surrealistisk.

“Morgenmad hjemme hos mig?””Spørger jeg til sidst.
Du nikker bare som svar. Du læner dig mod mig, mens vi går mod Vognene, og jeg lægger en arm omkring din talje. Jeg er varm i sjælen og føler mig opstemt og glad.

Dating +21

Aduit games