Knepper min kone

Posted by

Dating +21

Aduit games

Knepper min kone – Der stod en snagged Blond dansk fyr, så ret flot ud, normal bygning, måske 180 høj. Jeg vendte mig om og gik ind og sad på sengen, og du kom snublende med et stort smil.

 • Hej, du smilede.
 • Hej. Han smilede tilbage og kiggede lidt underligt på dig. Din Morgenkåbe var gledet fra hinanden ned til din mave.
 • Vi læsser af her. Du lænede dig fremad, og dine bryster var fuldt synlige.
 • OK.

Han var tydeligvis lidt modløs og flov. Jeg sad stille på kanten af sengen et stykke væk og studerede dig, da du lykkeligt fniste og snakkede hjalp ham med alle kander og plader, og hvordan du bevidst rørte ved ham. Da alt blev afhentet, tog han den note ud og bad om en underskrift.

 • Snart, sagde du.
  “Navn og værelse nummer,” sagde han.
 • Har du travlt? Du smilede. Øjnene smilede. Brysterne var næsten helt synlige.
 • Fucking tøs, hviskede jeg forsigtigt fra kanten af min seng.
 • Det ved jeg ikke… Hvad mener du? Han talte en smuk dansk dialekt.
 • Kan du se min mand? Han vil se, hvordan du knepper mig!
 • Knepper dig? Hvad mener du? Han var tydeligvis ikke på niveau med sproget.
 • Han vil se, hvordan du knepper mig! Han vil se dig kneppe mig! Vil du have det? Du blinkede forførende og slikkede din mund.
 • Men…

Han havde ikke mere tid. Du tog din kappe af og stod foran ham. Han kiggede med brede øjne. Du er så smuk. Små smukke bryster, smukke brystvorter, slank men kurvet, barberet og glat.

 • Tag tøjet af.
 • Men stammede han, din mand?
 • Han vil se mig blive kneppet af dig. Det er okay… og jeg er liderlig.

Han rev sit tøj af og var nøgen på et par sekunder. Han var også hård. Et groft lem pegede opad, og han havde ikke et eneste hår, hverken omkring hans pik eller på maven eller på brystet. Du undersøgte ham med ophidsede blik, kiggede mod mig, og så kom du ned på dine knæ foran ham og lukkede dine læber omkring hans ru glans. Jeg løste min Kappe og trak mig op mod puderne og lagde mig ned, så jeg kunne se ordentligt og langsomt men støt kærtegnede min stenhårde stav. Det gjorde mig ondt på samme tid, at jeg var så fucking liderlig, at jeg var ved at knække. Dine hænder kærtegnede hans mave og bryst, og du slikkede hans pik fra kuglerne op til toppen og ryggen og sugede den ind og ud igen og den samme ting. Han stønnede og kiggede på mig. Jeg nikkede samstemmende til ham, og han smilede tilbage og begyndte at tale til mig. Han greb bagsiden af dit hoved og begyndte at hamre i munden, og du hostede, greb hans pik med din hånd i stedet og rykkede hurtigt af.

 • Dit svin . …
 • Hvad? Han stønnede.
 • Så du bliver liderlig alligevel?
 • Åh ja, din frække kælling!
 • Vil du kneppe mig?
 • Ja!
 • Vil du virkelig kneppe mig? Skub din store hårde pik ind i min våde saftige kusse?
 • Ja! Vend dig om. På sengen.
  Du vendte dig om og kravlede op på alle fire i sengen, røv hele vejen ud ved kanten og hovedet over min pik. Du kiggede på mig, og jeg så, hvordan han gik ned bag dig. Du sukkede dybt, da hans tunge stak sig ind i din endnu en gang vidt åbne våde fisse.
 • Kristen.…
 • Ja? Jeg fortsatte med at rykke langsomt ud.
 • Er du misundelig?
 • Hvad fanden tror du?
 • Ikke… ikke en smule… ohhh. Du talte jerkily, og hans behandling var tydeligvis noget, du kunne lide.
 • Snart vil jeg ikke defecere mere.
 • Snart … han knepper mig.
 • Ja, det ved jeg.…
 • Ingen mænd. Jeg vil have, ohhh, hans pik i mig. Så ulækkert… ser du!

Han rejste sig og greb dine hofter. Du bragte en hånd tilbage og styrede ham ind, og dine øjne blev bredere, da han trængte ind i dig. Jeg var ved at lukke ned. Du bliver kneppet af en ukendt skide Dansk tjener foran mine øjne, og jeg har givet tilladelse til det, og jeg er misundelig og på samme tid liderlig! Du ser på mig hele tiden og helt nyde! Det hele fortsætter i et par minutter, og jeg er overrasket over, at han kan forhindre sig i at sprøjte. Dine lyde er ukontrollerede, og jeg er holdt op med at rykke ud for ikke at komme. Så står du hurtigt op.

På gulvet, siger du?

 • Ja, rid mig kælling, siger han.

Du synker ned over hans pik og begynder at køre langsomt med høje stønn og liderlige udråb. Han krammer dig bryster og trækker vorterne omkring hvert andet sekund.

 • Christian, du flinch.
 • Ja. Ja?
 • Kom nu!

Du falder frem over ham og ligger stille, mens du trækker din bagdel fra hinanden så meget som muligt.

 • Halen!
 • Hvad?
 • Fang mig! Fuck mig i halen på samme tid!

Jeg bliver skør og kommer ned på dig, spytter i din hånd og smør mig og dig med spyt, sigter mig ind og skubber mig langsomt ind i dit stramme hul. Du spænder op, han ligger stille, jeg koncentrerer mig. Der er stille. Sådan kommer jeg igennem. Føl hans pik gennem væggen, der grænser op til din fisse. Der er stille et øjeblik, og så begynder vi at bevæge os. Det tager lidt tid, før vi finder rytmen, men snart finder vi den rigtige og knepper dig sammen, mig i røvet og ham i fisse. Du sidder halvt mellem os og skriger, Ja skriger din lyst. Det gælder for dig igen og igen. Du skælver og flagrer. Jeg er tæt på og trækker mig ud og sidder på huk ned og bag dig og afleverer min moderate batch efter morgenspillet, over din anus, og den strømmer langsomt ned og lander på hans pungen. Så glider du ham af og vender hurtigt rundt og tager ham i munden igen, og så kommer han. Hans danske cum pumper ind i din mund, og du suger ham langsomt og frigiver cum i hjørnerne af din mund. Hans skaft og pungen er gennemblødt i en blanding af spyt og sæd. Alt vil være stille.

Da danskeren havde taget sit tøj på og forladt vores værelse uden at sige noget, blev vi klar i stilhed. Jeg tror ikke, at nogen af os virkelig var i virkeligheden, det føltes som om vi var i en drøm eller i en filmoptagelse. Jesus! Du havde forført et hotel medarbejder, i vores værelse, foran mine øjne, kneppede ham og fik mig ind i det hele!

 • Jeg er lidt øm du smilede, da du trak på dine stilfulde støvler.
 • Hvor?
 • Både her og der. Føles dog godt.
 • Din lille kælling, jeg lo.

Vi har et smukt forhold, der blev bygget på tillid og gensidig respekt, og heldigvis har vi den samme brændende interesse i at udforske nye ting seksuelt. Skør, vild og virkelig uden grænser, så længe der ikke sker noget ulovligt.
Ude i byen. Det var en strålende dag, plus ti grands. Vi gik rundt shopping for julegaver til børn og familie og venner. Vi var også hurtige, så klokken tre var vi tilbage til hotellet og dumpede poser i mængder, før vi vendte tilbage til byen for at få en drink om eftermiddagen rush. Kameraet var selvfølgelig inkluderet, et smart lille digitalkamera, der også kan bruges som video. Vi gik ned til Nyhavn og endte i en lille bar, hvor vi drak et par glas vin og kom i kontakt med et dansk par fra Odense, Lise og Carsten. Meget flot, vores alder, og som danskere er meget åbenhjertige. Du og Lise Kom godt overens, og det tog sandsynligvis ikke engang en halv time, før det føltes som om vi alle havde mødt hinanden for mange år siden. De var medlemmer af en svingerklub i Odense, og da de forlod skiftede vi antal, og de bød os velkommen der, hjem til dem og måske også som gæster i klubben lejlighedsvis. Vi forlod baren og ledes igen mod Istergade, mere shopping som du sætter det.

 • Det er der, vi skal hen, sagde du, og hængte din arm ind i min.
 • Hvor?
 • Lise og Carsten. Lyder spændende for mig.
 • Det føles meget nu…
 • Hvad mener du?
 • Det føles som om din smag for andre mænd begynder at blive godt stærk.
 • Stop det. Du synes også, det er sjovt.
 • Ja, nogle gange, men ikke altid, og desuden ville det kun være fair, hvis jeg nogensinde fik…
 • Stop der! Det har du vel også.
  Ikke så meget som dig.
 • Nej, men jeg kan ikke lide at se dig med andre kvinder så meget som du kan lide at se mig med andre mænd, ikke?
 • Måske, men…
 • Og du kan også være sammen med andre mænd. Jeg elsker at se dig med en mand, trods alt, tænder så sindssygt for at se dig lege med en anden pik.
 • Hmm, jeg ved det. Gør det selv, Ulrike.
 • Det tror jeg ikke. Jeg ved, du bliver liderlig Kristen, virkelig liderlig. Desuden, Jeg tror, du havde en masse tid med mænd, før vi mødtes.
 • Det har jeg slet ikke.
 • Du lyver. Jeg tror ikke på dig. Ingen kan sutte som dig, hvis det var første gang.
 • Åh, kom nu.
 • Ohhh, min mand kan lide pik! Det er godt, for det gør jeg også.

Du grinede, og jeg kunne ikke gøre andet. Vi var uden for en butik, der i butiksvinduet så ud til at sælge næsten alt i køn og beskidt og gik ind.

 • Hvad leder vi efter?
 • Jeg ved det ikke, men vi finder det.
  “Lad os lave en film,” fortsatte jeg.
 • Hmm, måske så. Hvad skal det handle om?
 • At du kommer hjem fra kroen, jeg vågner op, og du vil kneppe, og jeg begynder at slikke dig og føle smagen af en anden og blive sur og tvinge dig til at fortælle mig, hvad der skete?
 • Hej, har du allerede besluttet alt?
 • Hvad synes du? Som en grov ide?
 • OK. Det lyder spændende og næsten troværdigt.
 • Hvad?
 • Hvis jeg havde anden sæd i mig, ville jeg sandsynligvis ikke have ladet dig slikke mig, du smilede uskyldigt.
 • Hvad mener du?
  Jeg mener, det skete aldrig, men hvis det gjorde det, ville jeg sørge for, at han ikke kom ind i mig.

Jeg blev liderlig. Du er sgu ikke klog. Og det værste er, at jeg bliver liderlig af at tænke tanken. Jeg pressede mig selv mod dig bag dig, og du følte min pik gennem dit tøj, vendte og smilede, unraveling en bodysuit lavet af fiskenet og en kort nederdel og en bluse i en skoleuniform, som du bragte ind i testkabinen. Da du kom ud, havde du alt på, og du satte dit hår op i kvaster. Du holdt dine jeans og din skjorte i hånden og gik direkte til kassen og betalte, fik en taske, som du lagde dit eget tøj i. Udenfor tog jeg kameraet op og satte det på video og startede. Filmet gaden og butikken og rettede mig mod døren. Du kom ud og så mig og smilede. Stod foran mig og begyndte at tale, mens dit blik blev rettet lige ind i linsen.

 • Hej. Jeg hedder Ulrika. Min mand Christian og jeg elsker køn og spille. I dag skal vi optage et lille rollespil, som virkelig kun er vores egne roller. Jeg er den slutty kone, der er i byen, bliver kneppet, kommer hjem, forbliver liderlig og bliver udsat. Er du med? God. Så kære mand, jeg synes, du skal filme mig, når jeg går op ad Istappen, der er fuld af både horer og købere. Når jeg slukker til venstre derovre, kan du hurtigt komme hjem til hotellet og vente på mig. Jeg vil være der, når det er belejligt. Det er nu halv seks. Jeg ved ikke, hvor længe jeg er væk. Kat.

Og så gik du. Jeg blev efterladt med at filme, da du gik væk og ikke slukkede, før du drejede til venstre. Perfekt start, tænkte jeg, og løb efter dig lykkeligt forventningsfuldt. Jeg vendte mig om hjørnet og på den lille cross street var det tomt. Hvad fanden, tænkte jeg? Der var et par video butikker og nogle massageklinikker. 10 minutter besluttede jeg at gå til hotellet og troede at du allerede var hoppet ind i en vogn og gik der.
Du var ikke på plads, jeg tog et brusebad hurtigt, og rigget op kameraet mod sengen, kaldte dig, men hørte signalet i posen, hvor dine jeans lå. Jeg var lidt nervøs, hvad hvis der skete noget? Kravlede ned i sengen og kiggede på uret, 7.15. Det var næsten to timer siden du forsvandt, da jeg hørte nøglen i døren. Jeg lukkede øjnene og lod som om jeg sov, mens jeg skubbede videoen med den lille bærbare fjernbetjening. Du raslede, og jeg lod som om jeg vågnede.

 • Hvad laver du, Jeg sagde yrvaket.
 • Åh, du fniste, intet Undskyld, er lidt fuld.
 • Hold op, jeg sover.
 • Okay, du sagde og stod ned ved kanten af foden. Se på mig, Christian.
 • Hvad? Jeg kiggede på dig.
 • Se på mig. Jeg bliver afklædt, og du skal se det.

Du tog dit tøj af, alt undtagen kropsnet og vendte dig så mod kameraet og kyssede det, før du kravlede i sengen.

 • Har du sovet længe, skat?
 • Ja. Hvor har du været?
 • Lige inde i en bar lige ved siden af hotellet.
 • Og gjort hvad?
 • Drak Vin. 3 briller og jeg kan mærke det.
  Alene? Nej, Jeg har været ude med Lise, du ved? Jeg sagde Jo, du blev ved med at spille.
 • Ja, det er rigtigt, sagde jeg, hængende på charaden.

Du stod lænet over mig på alle fire og kyssede mig let på munden, og så kyssede du mig dybt. Du smagte cigaretrøg. Ulækkert dog… lidt beskidt på en pæn måde.

 • Jeg er liderlig Kristen, virkelig liderlig.
 • Mim, jeg svarede og følte det ryk i hanen.
 • Jeg vil have dig til at slikke mig, slikke min fisse Christian. Jeg vil have dig til at kærtegne mig, elske mig, elske mig, kneppe mig, straffe mig, Du fortsatte, mens du vendte dig mod kameraet og stod lige over mit ansigt.
 • Ja, Ulrika. Kom nu!

Du sænkede dig langsomt ned og stod på et halvt knebøj. Jeg kiggede lige op på dit skridt, mellem fiskekasserne. Det var klistret, og du var halvåben, med klæbrige tråde mellem din labia. Hvad fanden har hun gjort, tænkte jeg, mens du sank ned over mig og formåede at stikke min mund med din åbne våde fisse. Du skubbede og gned lidt, og jeg sydede for at få lidt luft.

 • Så, Christian, slikke det. Slikke mig, sutte min fisse skat. Du humpede mig kort, og jeg spiste dig. Så skat, føl mig, Føl dig inde i mig, føler du, hvor våd jeg er? Føler du, hvordan det strømmer fra sekretioner? Ved du, hvor meget jeg vil have dig, skat?
 • Mim, svarede jeg. Mmmm!!
 • Gå videre, slikke, knep mit hul med din tunge. Tag mig, Lad mig komme over dig.

Du humpede endda og spændte lidt, og jeg følte, at en lidt anden, men stadig velkendt smag kom ud af dig.

 • Skat, Åh, mere, når du slikker mig, når du spiser min fisse, som jeg elsker dig, ja! Mere. Undskyld. Jeg mente ikke…
 • Mmphrmp, mener ikke hvad, jeg kom ud.
 • Kneppe. Jeg ville ikke. Men så fik det, ohhh, der, slikke mere der, Ja, op mod klitoris, mere
 • Hvad fanden siger du, sagde jeg, og så skubbede du hårdere, kunne ikke lide, at jeg talte.
  Han kneppede mig bagfra på herretoilettet. For en kvart time siden. Og så sprøjtede det røvhul ind i mig, kan du ikke mærke det?

Du pressede på med dine muskler og så løb det ud af dig, jeg rykkede mit ansigt til siden og heldigvis fik intet i min mund.

 • Men det er hvad du vil have Christian, at jeg ville komme hjem fyldt med cum og stadig liderlig, ikke? Det var det, jeg gjorde, skat, han kneppede mig. En dejlig dansk pik i mors fisse. Jeg tror, han kunne lide det, dansk sprog, du kender, men pikke er de samme overalt, hårde, pulserende, smukke. Cristian, det er snart forbi. Kan du mærke smagen? Af mig og min danske elsker, som jeg ikke engang ville genkende, hvis jeg mødte ham igen. Åh, hvordan jeg har det! Og ludere. Er det som at være en luder? Nyder du, hvad jeg gjorde dernede? Det er snart forbi. Lidt hurtigere med tungen. Lidt hurtigere, nu, nu, nu!

Du trængte dig tæt rundt om mit ansigt og hylede lige ud, da det gik for dig. Der var sæd, slim, sekret og måske endda andre ting, der løb over hele min Mund, min hals og mit ansigt. Din vagina rykkede spastisk, og du faldt ned over mine lår og lå sådan, fange din ånde. Jeg var næsten i chok! Hvilken historie! Jeg var så misundelig, at jeg var ved at eksplodere. Du rejste dig langsomt lidt op og sank ned ved siden af mig, stadig med ansigtet ned til kameraet og greb min hårde pik og begyndte at ryste langsomt af, og så talte du lige ind i kameraet.

 • Min pik! Min mand! Jeg har lidt dårlig samvittighed, men kunne ikke stoppe mig selv før, og du fortalte mig, at det var sådan, du ville have det, ikke?
 • Ikke bogstaveligt . …
 • Men nu skete det. Jeg elsker din pik. Så perfekt. I form. Farve, Varme. Ikke for stor, så jeg kan få det i min røv og ikke for lille, det fylder min fisse perfekt. Kys søde pik. Du slikkede glans. Og fortsatte: der var en mand omkring 60. Kort, ret tyk, langt fra stilfuld, men charmerende. Og liderlig! Han sad ved siden af mig i en kvart time, før han bad mig om at komme med ham til herrene. jeg har aldrig sagt det, men han gav mig $ 200. Fanden fløj i mig, og jeg tog pengene, vi gik der, jeg lænede mig mod vasken og svajede, og så tog han mig, ingen dikkedarer, lige op og ned, kneppede mig, tænker kun på sig selv, indtil han sprøjtede lige op i min fisse. Han trak sig ud og fik hurtigt bukserne op og forsvandt. Og jeg var liderlig som et dyr og 200 euro rigere. Er du vred?
 • Nenej… Ohhhh, men tæt på Ulrika, tæt.
 • Kan du lide det, når jeg fortæller og rykker af på samme tid? Skal jeg sutte?
 • Ja!
 • Vil du med ind i min mund? Eller i min fisse? Eller måske i mit lille hul? Eller er du ligeglad med det og vil bare sprøjte? Huh? Så svar?
  Spil… det er lige meget… Jeg har det fint. Det går!

Du rykkede mig hurtigt ud, og jeg tømte min sperm lige i luften, og det meste endte på din hånd. Jeg udåndede langsomt, og du blev ved med at kigge ind i kameraet, mens du slikkede din hånd ren, slugte min sperm, kyssede min nu slappe pik og rensede den med munden, før du takkede dig for kameraet og slukkede det med et smil og gik ind i badeværelset.

Dating +21

Aduit games