Kom sprøjte i min mund

Posted by

Dating +21

Aduit games

Det er forår, og det er helgenen. Vi har feste timen med venner. Klokken er tre om morgenen. Det er fantastisk vejr som de fire af os, der er tilbage bog en vogn og hovedet ud til havet for at se bølgerne.

Vi er alle mellem 16 og 19 år gamle. Min kæreste Else er gået hjem og igen i bilen vi er tre fyre og Brita. Brita og hendes bedste ven. Brita, hvem er 16, sidder ved siden af mig. Vi snakker og snugger med hinanden. hun spørger, om ellers ville have ønsket dette. Jeg fortalte hende, at hun sandsynligvis ikke ville, men da hun ikke er i, Hun behøver heller ikke at vide det.

Jeg lod den ene hånd gå på en opdagelsesrejse op ad hendes mave, og lad den ene hånd hvile på et af hendes små spankulerede bryster. Hun siger intet, kysser mig bare og får tungen til at lege med min tunge.

Ved siden af Brita sidder de syge. Han ser, hvad vi laver, og pludselig føler jeg, at hans hånd har taget fat i Britas andet bryst. Hun lukker øjnene igen. Hun skubber hånden væk til den syge mand.

Han er blevet løbende. Da hun skubber hånden væk, han griber hendes hånd og lægger den ned i skridtet. Hun føler en stiv pik på ydersiden af det tynde buksestof, han har på sig.

Brita hvisker i mit Øre, at vi skal komme ud af førerhuset.
Hun beder chaufføren om at sætte sig ned. Hun vender sig mod den syge mand. Han løfter sine bukser og vender sin pik ud.

 • Hvor stiv det er, syg, siger hun og tager et fast greb om det og onanerer det med høj intensitet. Den syge mand stønner. Chaufføren spørger, hvad der foregår.
  – Ikke noget særligt, jeg skal bare hjælpe den syge lidt, siger Brita og onanerer videre.

Bilen stopper. Tæven stønner og sprøjter sæden ud. Det lander på trøje og jakke.

 • Hjalp det, spurgte Brita.
 • Næste gang du lader mine bryster være, fortsatte hun.

Brita og jeg kommer ud af førerhuset. Jeg er chokeret over, hvad der lige var sket. Jeg havde ikke set en anden stiv pik før, og havde bestemt ikke set en pige arbejde det.

 • Nu vil jeg have dig, hvis du ikke har dårlig samvittighed over for Else.

Jeg smilede. Vi gik til hendes forældres hus.

 • Vent et øjeblik, hun kiggede og gik ind.

Efter et par minutter kom hun ud igen.
“Jeg har gæster i min seng,” sagde hun. I stedet viste hun mig ind i garagen. Der var en gammel sofa, som min far og brødre brugte, da de mopede.

Vi kastede os over hinanden. Jeg krammede og kyssede alt på hendes krop. Hanen var stiv som en bunke og klar som et æg.

Jeg åbnede mine bukser, og før jeg vidste af det, havde Brita ladet hendes hånd gå på opdagelse i mine trusser.

 • Tag mig. Tag mig som du tager mig, stønnede hun.
  Hun rejste sig og tog bukserne af og mine. Hun lagde sig på ryggen. Han greb min pik og pegede på musa.

Pikken sprøjtede ind i den våde musa. Brita kom med et brøl, da pikken var kommet til bunden.

Yup, det er lækkert. Tag mig, fuck mig.
Jeg arbejdede min vej og følte, at Splash ikke var langt væk. Vi var begge så liderlige, at vi bare voksede væk, og efter et par minutter brølede jeg orgasmen ud og sprøjtede min sperm op i Britas fisse. Da hun følte den varme sæd, kom hun også med et brøl.

Så sad vi og snakkede i sofaen. Begge havde trøjer og jakker, men uden bukser.

Det var sjovt, men vi havde det sjovt. Brita talte om, hvordan hun ofte fantaserede om mig og ellers. Hun håbede, at vores lille eventyr kunne forblive mellem os. Jeg nikkede og svarede, at jeg virkelig ville have hende også.

Brita legede med den pik, der var ved at stivne igen.

“Vi er nødt til at gøre det igen,” sagde Brita og bøjede sig ned og tog sin pik i munden. Hendes tunge spillede med hans pikhoved, og hun ridsede hans pikhoved med tænderne.
Jeg lod min hånd gå på opdagelse i Britas røv og mellem hendes ben.

Hun sugede vidunderligt og onanerede perfekt.

 • Kom plask i min mund, opfordrede hun mig.
  Det var helt unødvendigt. Hendes legende tunge og sugende varm mund gjorde mig cum.
  Hun slugte hver dråbe.

Det var halv seks. Vi var nødt til at komme hjem, før nogen vidste, hvad vi gjorde.

Vi kyssede og omfavnede hinanden, før vi gik hjem og lovede, at vi ville finde os tid til at kneppe igen.

Dating +21

Aduit games