Restauranter i Nordmarka

Posted by

Dating +21

Aduit games

Restauranter i Nordmarka – Det var en smuk dag, Juli, sol og vindstille. Vi rigget lejr, indsamlet brænde, arrangeret og organiseret. Turen op med en masse rig havde fået os til at svede, så vi regnede med, at en dukkert var sagen. Intet slår en frisk kropsvask i en skovstjerne, en luksus man forkæler sig ikke i det nordlige Norge med vandtemperatur på 5-10 grader.

Du er normalt genert, men til min Glæde kan du lide at bade nøgen i marken. Så vi sprøjtede væk. Godt gjort vasket, så kom du glidende over mod mig, dine arme gled bag min hals, dine ben viklet rundt om min talje, og du pressede dig selv mod mig. Vi stod der i lang tid uden et ord. Min reaktion var ikke længe på at komme, og du knuste, da du følte min pik “snige” op under hende. Det pressede mod hendes køn, og ind. Vi kiggede hinanden dybt i øjnene, da vi smeltede sammen. Bliv langsomt forelsket i vandet. Jeg tror, vi var lidt for travlt med vores, og du var tæt på en lille orgasme. Pludselig hørte vi en diskret “knirk”, du stoppede pludselig bevægelserne, men for sent. Du bed min Øreflip, og jeg følte hendes rysten kanoen gled op på vores side, stoppede. To mænd smilede, og den ene spurgte drilleri, om vi havde brug for hjælp, inden vi padlede videre.

Vi lo lidt, gik i land, tørrede os og klappede vores tøj. Som nævnt før, du og jeg er “glade campister”, og du elsker deres kvindelighed og bringe nogle ekstra tøj til en tur, en vidunderlig outfit. Fjellrevs damekollektion inkluderer både nederdele, skjorter med damesnit og dejlige støvler. Tøjet er ikke ru bjergtøj, men snarere tynde sarte stoffer i vildmarksdesign.

Med tør friskvasket hud lå vi ved ilden og nød os med lunken hvidvin. Fluerne summede, fiskene vågnede, og jeg var stadig liderlig, noget du var meget opmærksom på.

“Jeg spekulerer på, om der er tre liderlige mænd i området nu,” sagde du og så på bule i mine shorts. “Tror du, de kunne lide det, de så?”

“Tro det eller ej,” mumlede jeg og spillede narren.

Du lo teasily, “jeg kunne godt lide de to mænd, smukke de var. Og jeg fik se deres ansigter, de blev tydeligt liderlige, og jeg kan godt lide at se mænd liderlige. Synd, at de ikke stoppede, de kunne have holdt deres stænger over kanten af kanoen, måske havde de fanget en napp..

“I dine drømme,” sagde jeg.

“Det er mere dine drømme end mine.”, du smilede.

Jeg kiggede på hende uden at sige noget, løftede et øjenbryn.

“Nå ja, vi har alle drømme”, Du knuste og hentede to bananer fra kurven. Rakte mig en.

“Hav det sjovt med jer begge,” sagde jeg.

Med en delikat bevægelse skal du sætte en på jorden mellem knæene og pege op under nederdelen. Den anden du langsomt skrællede, bragte den til munden og tog en mundfuld.

Du fortsatte med at smile, ” jeg vedder på, at du ikke tør rykke ud her, nu, mens jeg ser, indtil du kommer.”Du bragte langsomt bananen til munden, standsede og holdt den der i et sekund eller to uden at tygge den af. Jeg kiggede på hende.

“Du er skør,” sagde Jeg ironisk. “Nogen kunne se mig.”

“Hvis du gør det, splinter nøgen, her ved ilden “”sagde du,” Jeg vil opfylde alle dine seksuelle ønsker i de næste 24 timer.”

Jeg kiggede på hende, ” alle sammen?”

“Uhm,”sagde du med bananen i munden,” alle sammen.”

Jeg smilede, ” hvilken mand kan sige nej til et sådant tilbud,” sagde jeg og gled min hånd ind i shortsen, du så på mig smilende, da jeg greb mig selv under shortsen.

“Nøgen,” sagde du.

Jeg sukkede, gled af mine shorts og bevægede min hånd og legede med kuglerne med den ene hånd, mens den anden rykkede langsomt. Hele tiden kiggede jeg på hende. Jeg vidste, at dette gjorde hende liderlig, og det varede ikke længe, før jeg kunne se skyllede kinder og let sænkede øjne, og hendes mund blev lidt halvåben. Du holdt op med at spise bananen.

Efter et par minutter øgede jeg hastigheden, følte orgasmen opbygges. Jeg stønnede og nød den sikkerhed, du så på, blev liderlig, næse 24 timer, og så kom jeg. Sæden landede på min mave, puls efter puls, og så var det forbi.

Jeg åbnede mine øjne og så på dig, du var tydeligt påvirket. Vær lidt Fjern i dine øjne. Jeg smilede “”jeg antager, at det er tid til en dukkert på mig,” og jeg rejste mig, gik til vandet og kastede mig ind, klæbrig nøgen.

Da jeg stod op, var du klar med et håndklæde og en lunken Pilsner.

“Du vandt,” smilede han. “24 timer, det er nu 14: 05”

“Tag dine bukser og bh af,” sagde jeg.

Du smilede, gled dine trusser af under dit nederdel og gled af din bh uden at tage din skjorte af.

Jeg smilede, gik hen til hende, omfavnede hende, pressede hende mod mig. Nød følelsen af dine bløde bryster mod mig, lade dine hænder glide ned bag ryggen og gribe din røv. En balde i hver hånd. “Mm”, du stønnede, da jeg omfavnede dem hårdt.

Mens vi var der, var der tordenvejr. Vi så skyer komme over bakken, der ville være tordenvejr. Vi løb rundt i lejren, pakket alt sammen og lettede det ind i lavvo. Vi var næppe færdige, før et lyn blinkede over himlen og på samme tid et øredøvende smell lige over os. Og himlens porte åbnede sig. Vi løb ind i lavvo, sad i åbningen og så vand kaskade ned. Da vi sad der, hørte vi bande, og de to Mænd kom padlende i fuld fart mod os. Da de nåede kysten, kæntrede de. Vi begge løb ud, fik hulker våd i den anden. Deres Kano blev taget af vinden, mens vi hjalp dem på land. Vi fik også vores rygsække.

Vi løb alle op til lavvo, ind i lokalet, skævede og skævede. Når de var inde, lo alle med glæde og spænding, at alt trods alt var gået godt. Stod bøjet over og kiggede ud af døren til lavvo. “Vi snakkede bare om dig,” sagde han. “Så hvad er dine navne?”

En af dem vendte sig væk fra teltåbningen mod os. “Jeg Hedder Iv….”, blev han tavs. På samme tid vendte den anden sig om, “og jeg han… “de blev tavse….” … Ivar”….og “Lars”… stilhed igen.

Du stod op, tre mænd stirrede på dig… “hvad?”Du kiggede forvirret på os.

“Ahem”, Ivar smilede, ” du…..”

Du kiggede ned på dig selv. Du var klæbrig våd, og uden bh og trusser. Tøjet var 90% gennemsigtigt. Brystknopperne trak tydeligt mod trøjen, man kunne se “landingsbanen” i skridtet.

“Hupps”…..dine kinder blev røde, ” hvis du kunne se det, ville du se det.”Du smilede….”se, det holder op med at regne. Forsvind. Lad en kvinde ændre sig i fred. “Jeg Hedder Emma.”Du rakte ud og rystede hænder.

Vi gik ud,” mit navn er Runar” ” sagde jeg og rakte min hånd ud.

Temmelig snart kom du ud, våd i dit hår, med en blomstrende løs, men kort nederdel og en løs skjorte. Du hviskede til mig, “stadig uden bh og trusser”

Lars og Ivar var begyndt at pakke deres tasker ud, “ja, det er tørt indeni” ..de trak tøj og ting ud.

“Mens du skifter og bliver tør, padler jeg til bugten derovre og henter din kano,” sagde jeg. Men det tager nok tid at tørre alt op, så hvis du vil blive her indtil i morgen, har vi masser af plads i lavvo.

Du kom hen til mig, da jeg tog min redningsvest på, kiggede spørgende på mig.

Så sagde Du: “vi kan godt udsætte 24-timen til i morgen.”

Jeg smilede og kiggede på uret. “Det er 16: 05, 22 timer tilbage endnu, men jeg vil være hurtig. Jeg kan ikke spilde min tid.”

Og fortsatte: “Du får gæsterne til at føle sig velkomne, mens jeg er væk.”

Du smilede usikkert, så på mig.

Jeg gav hende et kys og sprang i kanoen og padlede væk. Jeg vendte mig om og kiggede efter nogle tage med padleåren. Du gav mig en slynge, vendte rundt og vrikkede din røv ekstra, da du gik til lejren.

Efter et par timer var jeg tilbage på øen. Jeg trak kanoerne op, det var stille. Jeg kiggede mig omkring og spekulerede på, hvor du var.

Så slentrede jeg op til lejren. Ingen var der, men jeg kunne høre latteren. Jeg gik mod den anden ende af øen, mod badeområdet. Der så jeg dig sidde på klippen, mens Lars og Ivar badede. Jeg var lidt forbløffet over, at to voksne mænd blev så tæt, men da jeg kom op til dig, indså jeg hvorfor. Du sad på klippen ved vandet, holder på knæ og lidt trædende ben. Og du var Trusselsfri.

Du kiggede på mig:”Åh hej kære. Fandt du kanoen?”

Ivar og Lars kiggede på mig.

“Det og årene,” sagde jeg. “Hvordan er badevandet?”, Spurgte jeg imod gæsterne?

De smilede. “Det er vidunderligt, og udsigten er utrolig smuk,” sagde Ivar og lavede en fejende bevægelse omkring ham.

Jeg satte mig ved siden af dig. Jeg rakte hende et glas vin, som jeg havde bragt, og så rakte jeg to øl til de badende løver.

Du tog en slurk, så på mig og smilede: “jeg vil svømme, vil du komme?”.

Ivar og Lars stod med ryggen til os og kiggede mod aftensolen.

“Nej tak. Jeg tog et bad to gange i dag. “Kun dig,” sagde jeg.

Du rejste dig, rakte mig glasset, og tog din nederdel og skjorte af, og sagde, smilende, “jeg kan ikke vente med at samle resten af væddemålet, uanset hvad det er,” og blev klar til at dykke ind.

Ivar vendte sig om, var begyndt at sige “” hvad en dejlig…… eh…..”i hvad du stod der, nøgen, i aftensolen. Så faldt du ind, forsvandt under vandet og dukkede op igen af de to gæster. Lars gav dig ølflasken.

“Tak sagde, svært at drikke og svømme, og jeg når ikke bunden her”, og gled, indtil han lagde armen over skulderen, hang der og tog en slurk.

Lars og Ivar kiggede på mig, jeg løftede flasken til en skål for dem. Ivar ristede til mig og så dig. Du lo, læg din anden arm over hans hals, så du var nødt til at lukke på ham for at drikke toast. Så gled du væk fra dem, rakte flasken tilbage og svømmede et skød, før du svømmer til land.

Jeg gav dig et håndklæde, som du pakkede dig ind. “Tak,” sagde du. “Jeg skal sidde i lavvo.”

Da du gik, kom Ivar og Lars i land. Nøgen, og jeg bemærkede en vis ophidselse i dem. De satte sig ned.

“Hvilken kone har du,” sagde Lars.

“Ja, Jeg er heldig”, sagde jeg, “heldig på alle måder”

“Skål,” sagde Ivar, så sad vi der og så solen gå ned mod bakken.

“Det er tid til at tænde ilden,” sagde jeg og rejste mig. De fulgte efter, og da den lyse midsommernat trak sig tilbage, blussede ilden lystigt op. Vi sad på den varme tørre jord og så gnisterne flyve ind i himlen, da vi hver især nød vores øl.

Dating +21

Aduit games