Golf turnering køn i det fri

Posted by

Dating +21

Aduit games

Sidste efterår deltog min kone og jeg i en spændende privat Golfturnering i Spanien.

Der var 2 firere, en med kvinder og en med mænd.

Reglerne var enkle, mænds vinder, går ud for en hel nat med vinder fra kvindernes hold.

2 med 2 osv. ingen fik lov til at gå på samme sted, men på 4 forskellige steder.

Min kone og jeg vidste ikke om reglerne, før vi var klar til at starte, men vi syntes, det lød spændende, og linet op sporty. Vi kendte et par, men de andre var ukendte for os.

Et svensk og et dansk par.

Stedet var tæt på Alicante og vejret var dejligt.

Vi slog ud, og spillet var på. Lidt op og ned og her og der som sædvanlig i dette spil.

Det var en dejlig runde, og jeg var tilfreds med mit spil, og spekulerede på, om det var en hel aften med min kone, eller hvem det var med. Efter at vi kom ind, var der punktberegning, og resultatet var klart.

Jeg skulle ud med min vens kone. Min kone skulle ud med den danske mand.

Vi blev enige om, at vi skulle hjem og skifte, og så var det ude i byen.

Mig og Bente, min aften partners navn, skiltes måder med de andre, da vi kom ned til promenaden i Alicante. Vi fandt en lille bar og satte os ned for at nyde en drink. Hun var iført en lys tynd kjole og så bare lækker ud. Vi talte om løs og fast, og ofte talte om, hvad de andre gør.

Hendes mand var ude med den svenske dame. Ingen gik ud på en date med deres partner.

Efter et stykke tid blev vi enige om at finde en hyggelig restaurant for at nyde aftenen.

Vi fandt et dejligt sted, og placeret os på bagsiden af rummet, så vi kunne sidde lidt uforstyrret.

Bestilte en forretter med et glas hvidvin. Som blev erstattet af en god bøf med rødvin. Et glas forvandlet til en anden, og vi havde en stor tid. Jeg begyndte at flirte lidt, og hun løftede sin kalv lidt længere frem, så det var lettere at stryge med mit ben. Hun smilede, og vi drak. Så sagde hun, at hun blev liderlig af dette, masser af rødvin, romantisk aften, for hvis vi blev gift på begge sider. Vi havde en ” gratis nat.”Jeg fortalte hende, at vi ville have mere vin. Hun lo.

Jeg fortsatte med mit ben flirte, fjernet min sko, og løftede mit ben op i mellem hendes lår. Hun gjorde ikke noget for at stoppe mig, smilede bare. Hun sagde, at hun var nødt til at gå på toilettet, en tur og var snart tilbage.

Hun satte sig igen lige over mig ved bordet. Jeg genoptog benflirten, og nu spredte hun benene meget mere, og min fod kom op mellem lårene. Så sad hun længere frem på stolen, og pludselig var min fod lige ved en fjeder og varm mus..

Hun så mig i øjnene og sagde, at vi nu går en tur ned ad stranden og går på havnefronten.

Vi betalte og gik ud på stranden. Der gik vi hånd i hånd, stoppede og kyssede lidt, og gik videre. Vi gik tæt indpakket, og jeg greb og løftede hendes kjole, og strøg hende over hendes bare røv, mens vi gik. Vi kom op til nogle træer, og stoppede op vi stod og kyssede og strøg hinandens kroppe. Jeg følte, at jeg var virkelig stiv, og det gjorde ondt og ville komme ud.

Bente strøg det og sagde ummm. Jeg så en bænk lidt langt væk og slæbte hende over din.

Jeg lagde mig, og hun lå over mig. Kyssene blev mere og mere krævende, og vi rejste os .

Jeg førte hende rundt på bænken og bad hende om at læne sig over stolens bagside.

Jeg løftede mine bukser og løftede hendes kjole. Nu var der ingen hindring mere, og jeg gled ind i hende. Hun stønnede og sagde, at dette var første gang, hun havde en anden mand inde i hende i 14 flere år.

Jeg tog hende i lange ihærdige åg. Pludselig så jeg en mand se på os på afstand.

Han havde sin pik ud og onanere. Han kom langsomt hen til os. Jeg sagde ikke noget til Benny.

Jeg fortsatte med at yuck og sagde, at det snart vil passere for mig. Hun sagde, at jeg også kommer snart.

Så opdagede hun manden og blev helt stiv. Vil du have en anden, spurgte jeg, men hun rystede på hovedet.

Manden stod foran hende og nikkede. Jeg tog tempoet op, og pludselig kom hun med en hik, og hun malkede mig noget stort. Så sprøjtede jeg også ind i hende, det kom så hurtigt, at jeg ikke havde nogen måde at holde tilbage. Manden, der stod foran Bente, sprøjtede kort efter. Jeg gav ham et signal om at komme væk. Vi rejste os og gik for at sidde på bænken for at trække vejret ud.

Så kom hendes beklagelse, og hun sagde, at vi ikke skulle gøre dette. Jeg svarede, at vi fik frie hænder på en hel aften, og der var bestemt flere, der gjorde det samme.

Efter et stykke tid stod vi op og tog en drink i en bar. Da vi sad der, jeg begyndte at føle mig liderlig igen, og jeg begyndte at stryge mine ben ned ad ryggen og ned ad min bagdel igen.

Efter et stykke tid lænede hun sig mod mig og sagde, at det var lækkert, og at hun var mere liderlig.

Vi blev enige om at fortsætte på turen, at finde et mere privat sted for mere elskov.

Vi gik igen ned til stranden og ledte efter et muligt sted til en hyrdetime, men nu ville vi have lidt mere kropskontakt. Vi kom til en park, og gik derind for at lede efter et passende sted. Det var en dejlig temperatur, fordi det var i slutningen af september. Vi gik mod en udendørs spiseplads, der var lukket om aftenen, og gik imellem den og en hæk, der beskyttede sig mod udsigten.

Vi opdagede pludselig stemmer, og kiggede nøje ind, der lå den svenske mand og den danske dame. De havde en stille elskov, taler om, hvor lækker det var. Vi sad og så et stykke tid, før vi stille smilede. Hvad var det, jeg sagde, Jeg sagde, Vi er ikke de eneste, der har det sjovt. Men nu var vi begge mere liderlige 2. Vi gik igen ned til stranden, og nu gik jeg med min hånd under hendes kjole og strøg hende op og ned ad hendes røv.

Vi ankom til et sted med masser af liggestole og gik der. Der fandt vi et sted lidt skjult fra vejen, og fandt nogle Badehåndklæder hængende på en stang. Jeg lagde Bente ned på solsengen, og fik på mine knæ, så jeg kunne slikke hende. Efter et stykke tid sagde hun, at hun også ville sutte mig.

Jeg flyttede op til hendes hoved, så hun fik min pik ind i munden, og ligesom hun kunne sutte. lækker sugemund… tomrum.. tag det roligt, eller jeg sprøjter med det samme..

Hun slappede lidt af i sugende, og fortalte mig at tage hende hårdt bagfra, og sprøjte i hende igen.

Jeg vendte hende om igen, og greb hendes lækre røv, og skubbede mig ind i hende.

Først med lange ihærdige bevægelser, derefter med hurtigere tungebevægelser, mens jeg med den ene hånd masserede hendes klit. Pludselig skreg hun ud, rystede hele sin krop kraftigt og fortsatte med at råbe Ja. Ja, ja lækker.. Hendes fisse pulserede omkring min pik, og jeg kom også i en enorm orgasme. Jeg faldt næsten over hendes ryg og trak vejret tungt. Jeg rejste mig og satte mig ved siden af Bente på solsengen. Hun satte sig også op og lænede sig mod mig.

Pludselig blev vi oplyst af en kraftig lyskegle, og en højttaler sagde noget på spansk.

Vi forstod ikke noget, og stemmen sagde derefter på engelsk, at det var politiet, og vi måtte komme op til, hvor de stod. Vi kiggede på hinanden, og jeg sagde, at vi var nødt til at gøre, som de sagde ellers vil der være problemer. Jeg rejste mig og trak mine bukser op i samme bevægelse, Bente rejste sig på samme tid, og hendes kjole faldt pænt ned.

Vi var stadig i lyskeglen, gå op mod hvor den kom fra. Heldigvis fik vi ikke tøj på.

Vi så, at der stod nogle mennesker der, og pludselig faldt Bente. Jeg løftede hende op igen, og støttede hende yderligere. Så sagde Bente, at vi siger, at jeg faldt og ramte mig, og du har forsøgt at massere min fod. Da vi kom op mod vejen, og hun haltede op ad trappen, mens hun lænede sig på mig, kom en politimand og spekulerede på, hvad vi lavede på stranden om natten. Det var forbudt at være der.

Hun svarede, at vi var på vej til vores lejlighed, og vi gik på havnefronten, da hun pludselig kom over og faldt.

“Det var dig, der skreg,” sagde betjenten. Ja, svarede Bente.

Politimanden studerede os et stykke tid, før han sagde hjælpe hende hjem, jeg kalder dig en vogn.

Alle, der stod der, mumlede bare, og forsamlingen blev opløst.

Bilen kom og vi gik hen til hendes lejlighed. Det var tomt, og vi gik til brusebad for at få sand og sved ud. Vi sluttede med et lækkert nummer på badeværelsesgulvet, men nu var der ikke så meget mere sprøjt i vandet.

Dating +21

Aduit games