Vores første møde køn

Posted by

Dating +21

Aduit games

Vores første møde køn – Jeg trykker på den anden knap på fjernbetjeningen og træder et hak ned igen, så min ven igen formår at holde sine følelser lidt under kontrol. Hovedretten kommer ind, og hun smiler strålende til os begge. Min ven takker høfligt, når hun får sin tallerken, og jeg smiler, når jeg får min. Hun forlader os igen, og vi begynder at spise. Efter ti minutter dukker hun op igen og fylder brillerne med vin. Når hun lægger mit glas ned, ser hun lidt underligt ud på mig, og hendes hånd rørte ved fjernbetjeningen. Jeg ser hendes finger trykke på to hurtige klik på kontrollen, og min ven reagerer straks med et stønn, efterfulgt af at hun bider læben og lukker øjnene. Hun kan ikke længere sidde helt stille, og vores servitrice positionerer sig, så hun blokerer al synlighed for de andre gæster i hvad min ven får et aldrig så lille klimaks, da servitrice lægger hånden i nakken og kærtegner håret. Hun klikker på fjernbetjeningen og sætter den i slukket position, så min ven kan hente sig selv igen. Vores servitrice står ved hende, indtil hun samles, inden de snubler videre. Min ven ser på mig fuld af spørgsmål, usikker på, om hun vil have svarene. Kender du hende? Spørger hun. Til hvem svarer jeg uskyldigt. Hun smiler lidt, men spørger ikke mere.

Vi fortsætter med at spise og nyde en vidunderlig god hovedret. Hun hvisker til mig, jeg har brug for dig. Nu! Jeg smiler og kigger i retning af omklædningsrummet og toiletterne. Uden et ord rejser hun sig, og jeg følger efter. På vejen møder vi servitrice, og jeg spørger, om hun kan fremsætte dessertmenuen.

Når jeg lukker døren bag mig, går min ven lige ned på knæ og åbner mine bukser og bælte. Og sætter mig lige i munden. Jeg nyder, hvordan hendes tunge spiller, mens hun lader en hånd kærtegne min pungen. Hun lader læberne omslutte mig og tager mig helt ind, før hun lægger en hånd bag mig og lader mig bruge munden. Det er fantastisk, men nu vil jeg have hende. Jeg beder hende om at stå op mod væggen løfter hendes nederdel op og trænger lige ind i hende. Jeg føler vibratoren, hun har på kildre forsigtigt, da den pludselig starter igen. Jeg hører det gå op to gange mere, og jeg tager tempoet op. Jeg kommer til bunden af hver bump. Min behandling kombineret med vibratoren sender hende over kanten igen. Hun kommer og på grund af vibratoren og Mine Bump er der en række klimakser, hvor hun endelig bare synker sammen og ryster.

Hun vender sig og tager mig i munden igen. Denne gang, mens hun bruger en hånd til at onanere mig. Den anden hånd bruger hun på sig selv og lader fingrene glide ind i hende. Efter et stykke tid føler jeg, at hun lader hånden kærtegne min pungen igen, og en finger presser langsomt derinde bagved.

Hun masserer mig derinde, da hun fremskynder med sin anden hånd, og jeg føler, at det er umuligt at holde tilbage. Opladning efter opladning sprøjter ind i munden, og hun sluger villigt væk. Trækker lidt tilbage og lader spidsen af tungen spille på undersiden af hendes hoved, mens jeg ser de sidste dråber sprøjte ind i hendes ventende mund og tunge. Hun fortsætter med at slikke og forsigtigt sutte, indtil jeg er helt slikket. Fjern din finger, og vi griner lidt, mens vi klæder os igen. Vi vasker os selv, og vi går tilbage til bordet, hvor vores servitrice er klar med dessertmenuerne.

Dating +21

Aduit games