Ferie i Namibia

Posted by

Dating +21

Aduit games

Ferie i Namibia – Jeg følte mine fingre røre mine mest intime punkter. Han lod dem glide over tid efter gang, og jeg følte, hvordan jeg blev vådere og vådere. Så sidder han forsigtigt fast i en finger og en anden. Jeg kunne ikke lade være med at stønne. Hans fingre var væk, og så følte jeg hans ånde mod klitten. Han blæste på det et par gange, før han lod tungen komme ud for at smage. Jeg prøvede at vride mig lidt, men hans hænder holdt mig stramt. Han sugede klitten ind i munden, og næsten lidt før han igen lod tungen slikke langsomt og roligt. Alle mine nerver samledes, og i det øjeblik hans tunge gled ind i mig eksploderede jeg.

Manden foran mig rejste sig. Jeg bemærkede for mig selv, at mit Blik var fuld af beundring og respekt. Han tog roligt sine shorts af og strøg sig mellem mine ben. Han kiggede spørgende på mig, og jeg lagde mine fødder op på bordet for at byde ham velkommen. Hans pik stod som en general op mod maven. Han tog den i hånden og bøjede den ned og ind i min hule. Jeg var så våd, at han gled lige ind. Han fik en salig træk over hans ansigt. Han tog mig roligt ind og ud. Han tog mine bryster i hænderne, æltede og trak dem. Jeg følte en ny top opbygge. Lige før jeg ankom trak han sig ud og stod bare og så på mig, mens min krop skælvede som et aspblad.

Da jeg var rolig igen, tog han min arm og trak mig ned fra bordet. Mine ben kunne ikke bære mig, og jeg kollapsede foran ham. Generalen stod der så godt, og jeg måtte bare smage. Det var vådt fra mine saft, Jeg elsker bare smagen af mig selv. Langsomt slikkede hans pik ren, før jeg lod det glide ind i min mund. Robert greb mit hoved, og skubbede, så jeg fik mine læber helt ned til roden. “God pige,” mumlede han. Jeg holdt varierende mellem hurtig suger på spidsen, og rolig hele vejen ind. Jeg følte pulsen komme til hans lem. Det blev trukket ud af min mund og sprøjtede over mine læber og hage. Jeg sad bare der og kiggede på hans krop. Han tog kontrol over sin vejrtrækning, før han hjalp mig op. Han kyssede mig på næsen og sagde: “Jeg tror, du har brug for et brusebad.”Så tog han sine shorts op og tog dem hurtigt på, inden han forsvandt på verandaen.

Efter middagen satte han og min mand sig ned og diskuterede igen. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig. Mit sind gik tilbage til tidligere på dagen. Pludselig bemærkede jeg, at det var stille, og begge mænd sad og kiggede spørgende på mig. “Robert spekulerede på, om du ville have ham til at vise dig det sted, du talte om før i dag, så du vil ikke kede dig, mens jeg fisker.”Jeg fik et ja tak. Næste morgen dukkede jeg op i receptionen på det aftalte tidspunkt. Jeg ved ikke, hvorfor jeg valgte den kjole, som jeg ikke kunne lide. Da Robert kiggede op fra avisen, så jeg, hvordan hans ansigt blev stramt. “Du ved, at jeg ikke kan lide den kjole!”sagde han vredt, da han trak mig mod vores hotelværelse…. Men det er en anden historie.

Dating +21

Aduit games