En aften i ekstase

Posted by

Dating +21

Aduit games

Det var en almindelig fest. Jeg havde været sammen med en af mine venner, Line, så jeg kendte ikke rigtig nogen til festen. Jeg drak ikke så meget. Jeg har lige taget en flaske vin med. Jeg har aldrig rigtig kunne lide at blive rigtig fuld. Faktisk havde jeg ikke tid til at deltage i festen, men jeg er utrolig svag for min ven.

Jeg har været hemmeligt forelsket i hende i over et halvt år, men jeg har aldrig vovet at sige noget til hende. Line har lysebrunt, tykt hår, verdens smukkeste smil, de venligste øjne, du kan forestille dig, og et par fregner over næsen. Hun har en smule tynd opbygning og har en utrolig smuk talje. Jeg synes, at en slank og smuk talje er en af de bedste ting, en pige kan have.

Jeg har sådan en forfærdelig oplevelse at fortælle piger om mine følelser. Det ender som regel bare med, at hun aldrig taler til mig igen. I øvrigt, min flirtmetode er meget barnlig, fordi jeg kun opfører mig som en god ven for dem, jeg kan lide. Alligevel, hun bad mig så sødt med sit charmerende smil og hendes glitrende øjne. Det var ikke muligt for mig at sige nej.

Vi sad sammen og kedede os. Jeg var lidt usikker på, hvorfor hun ville komme her i første omgang, fordi hun næsten ikke talte til dem, der talte til hende. Hun var kort og afvisende.Efter et par timer foreslog jeg, at vi skulle af sted. Hun var enig og foreslog yderligere, at vi kunne holde nachspiel med hende med en film eller noget. Hvis jeg elskede hende så meget som jeg gjorde, kunne jeg heller ikke sige nej. Vi tog en bil til hendes hus og startede en Bruce Lee-film. Vi talte meget om alt, og til sidst begyndte vi at tale om tidligere forhold. Hun talte om, hvordan hun ledte efter en kæreste, der kunne tilfredsstille alle hendes behov, mens alle de kærester, hun hidtil havde haft, ville have en kæreste, der kunne tilfredsstille deres ene behov.

Min ekskæreste havde to andre kærester udover mig. Jeg talte om, hvordan alle de kærester, jeg havde haft indtil videre, var kærester, som jeg ikke rigtig havde følelser for, men som jeg blev hos, fordi jeg kunne lide at være alene så dårligt. Hun nikkede forståeligt, og så blev det stille mellem os. Bruce skreg sit højfrekvente kampskrig på tv ‘ et, og af en eller anden uforklarlig grund lænede hun sig mod mig og kyssede mig. Jeg var så bange i starten, at jeg frøs helt. Jeg kyssede ikke tilbage. Hun trak sig lidt tilbage igen og så ned på gulvet i forlegenhed. “Undskyld,” sagde hun. “Jeg skulle ikke have gjort det. Kun mig..”Jeg lod hende ikke fortsætte, jeg lænede mig frem og kyssede hende. Hun kyssede mig igen. På bagsiden af mit sind kom en lang række korte fantasier, jeg har lavet om hende, om hvordan alle de tusind forskellige fantasier, jeg havde haft om hende, startede, og hvordan ingen af dem startede på denne måde.

Hun sad på mit skød og fortsatte med at kysse mig. Jeg holdt hende rundt og strøg hende på ryggen og gennem hendes hår, da jeg forsøgte at tænke på fodbold for ikke at få lov til at stå. Det var forgæves. Ikke engang Drillo og Arne Scheie som kommentatorer i baggrunden kunne have forhindret mig i at stå nu. Først bemærkede hun det ikke, fordi hendes øjne var lukkede, men efter et par minutter kontrollerede hun tydeligt. Jeg rødmede forfærdeligt, da hun kommenterede det, men hun blev bare ved med at kysse mig. Hviskede hun i mit øre. “Vi går ikke ind på mit værelse da?”Jeg kunne ikke tro mine ører, men jeg smilede og nikkede.

Hun førte vejen, mens hun holdt min hånd. Vi smilede begge to dumt. Som to nye elskere. Vi er begge 20 år gamle. Jeg mærkede prikken i maven. Jeg havde ikke følt denne prikken, siden jeg mistede min jomfruelighed.

Inde i rummet, Line vendte sig om og dæmpede lysene og tændte noget musik. Hun satte på en tælle krager cd. Så vendte hun sig mod mig igen og tog sin trøje af. Jeg tog min egen trøje af på samme tid som T-shirten. Hun klædte sin overkrop af, indtil hun kun havde sin bh Tilbage, så kom hun hen til mig og begyndte at kysse mig igen.

Jeg holdt hende rundt og skiftede hende gennem hendes hår, ned ad ryggen, over hendes røv og på ydersiden af låret. Vi bakkede mod hendes seng, da vi kyssede. Før vi kom til sengen, løste jeg hendes bh. Det svigter aldrig. Jeg har åbnet en bh flere gange, end jeg kan huske, men jeg har altid lige problemer. Hun grinede og hjalp mig med det. Så faldt bh ‘ en til jorden, og hendes faste smukke bryster skinnede mod mig som 2 tusind meter lanterner. Så lagde jeg hende ned i sengen og lænede sig over hende for at kysse hende. Jeg startede ved munden og kyssede mig ned ad hendes hals, ned mellem hendes bryster, over hendes mave, og da jeg kom til kanten af hendes bukser, åbnede jeg den og trak den af hende. Hun løftede sin røv for at hjælpe. Jeg så, at hun var våd gennem sine trusser. Jeg trak det langsomt af og beundrede synet af en godt trimmet intim frisyre.

Jeg rejste mig og løftede mine egne bukser op. Hun lå i sengen med benene krydsede, mens hun lænede sig på den ene albue og brugte sin anden hånd til at stryge hendes bryster. Hun så på mig med det samme charmerende smil som altid, men det var først nu, at jeg bemærkede, at smilet inground ikke kun er meget charmerende, det er utroligt lystent. Der skinnede et lys gennem hendes øjne og smil. Jeg trak bokseren ned, og min pik dukkede ud som en hund i snor. Line rettede sig op i sengen og vinkede mig til ham.

Da jeg lagde mit knæ i sengen og kravlede mod hende, spredte hun benene for mig og bad mig om at være forsigtig i starten. Jeg smilede og kyssede hende. Jeg forsøgte først at få det på plads uden hjælp fra hænderne, men hun lod mig ikke prøve ordentligt. Hun tog det i hånden og bragte det ned til hende. Da jeg følte min pik mod hendes våde hule, omfavnede jeg hende. Jeg trængte langsomt ind i hende. Hun var helt våd. Selvom hun var stram, jeg gled let ind i hende. Hun nikkede lidt, og jeg spurgte, om hun var okay. Hun nikkede og lagde armene omkring mig. Jeg trak det lidt ud af hende og trængte lidt længere ind igen. Jeg gjorde dette måske en 5 gange før jeg var helt i hende. Line var nu gået fra et anstrengt look til et mere afslappet og nydende look, og jeg antog, at hun var over den værste fase. Jeg øgede tempoet lidt. Jeg nød alt. Følelsen, synet og lyden af hendes stønnende i glæde. “Du er så smuk,” sagde jeg til hende, da jeg gik ind i lokalet. “Jeg har ventet så længe på dette,” sagde hun tilbage.

Jeg smilede bare og kyssede hende, da jeg fortsatte med at kneppe hende. Hun hviskede, at hun gerne ville ride mig. Jeg smilede til hende, trak mig ud af hende og rejste mig. Jeg satte mig ved siden af hende, og hun sad over mig. Hun greb min pik og bragte den på plads. Så gled hun ned med et stønn. Først begyndte hun langsomt at glide op og ned på mig, men efter et stykke tid steg tempoet betydeligt. Jeg lå bare der og så hele hendes krop bevæge sig. Hvordan hovedet bevægede sig fra side til side, op og ned, hvordan armene følte deres bryster og hvordan hofterne fungerede. Jeg strøg mine hænder over hendes lår, over hendes mave og op til hendes bryster. Jeg masserede hende forsigtigt. Hun skreg og fik ryk over hele kroppen.

“Jeg kommer!”hun råbte, da hun øgede sit tempo til en skræmmende hastighed. Så faldt hun pludselig over mig og smilede til mig gennem håret, der var faldet ned foran hendes ansigt. “Kom du?”spurgte hun. “Nej,” sagde jeg. Hun smilede igen:”godt.”Hun lå på ryggen igen og spredte benene helt fra hinanden. Jeg lænede mig over hende igen og pressede mig ind i hende. Det varede ikke længe, før jeg følte den velkendte fornemmelse i min underliv. “Jeg kommer,” sagde Jeg mellem mine ben. “Bare Tøm dig selv inde i mig” smilede hun. “Jeg har en pille i skuffen.” Jeg tog tempoet op og så, hvordan hele hendes krop rykkede ved hvert stød, da hun stønnede ud af glæde, hver gang jeg stak hele vejen ind i hende. Pludselig så jeg stjerner og planeter og følte, hvordan hanen pumpede sæd ud af hanen og ind i penis. Jeg trak mig ikke ud af hende, før jeg følte, at orgasmen var helt forbi.

Vi lå nøgne i hendes seng og nussede og strøg hinanden, da vi talte og besluttede, at vi måtte blive sammen. Det var den lykkeligste nat i mit liv.

Dating +21

Aduit games