Vil du være kvinde

Posted by

Dating +21

Aduit games

Vil du være kvinde – En dag svømmede min ven og jeg i en sø. På stranden fandt vi et par glemte kvinders trusser. Vi syntes begge, at de var lækre, og vi tog dem med os. På vej hjem passerede vi en øde lade. Vi var nysgerrige efter det og gik ind i det for at undersøge. Det var fyldt med tørt hø, som landmanden sandsynligvis holdt til dyrefoder. Vi bragte kvinders trusser med os og begyndte at fantasere i vores samtale om dem. Pludselig kom jeg op med ideen om at sætte dem på. Der stod jeg i disse raunchy kvinders trusser foran min ven. Han syntes tændt af mig og hurtigt afklædt. Hans pik stod som et spyd. Vi tumlede rundt i høet et stykke tid med nogle kærtegn og famlende. Jeg tog straks en liggende stilling og spredte dine lår. Han placerede sig på toppen og begyndte at humpe mod min hårde pik. Vi havde tillid til hinanden. Sikke en dejlig følelse. Jeg fik en fornemmelse af, at jeg var en rigtig kvinde. Hvilken velsignelse, jeg kærtegnede ham over halen og kyssede ham. Han humpede hårdere og hårdere, og jeg formanede ham: “Skat fuck mig…fuck mig.!”Vi humpede tankeløst til hinanden, indtil vi begge kom på samme tid. Sikke en skam! Sikke en dejlig ny oplevelse.

En gang da jeg var alene hjemme i en hel dag, tog jeg selvfølgelig tid til at nyde min mors Trusser. Men nu vil jeg prøve mere. Jeg tog forsigtigt et par af hendes nylonstrømper på. Jeg tog endda en lyserød hoftebøjle på for at holde mine sokker op.. Selvfølgelig havde jeg også en af hendes lækre BH ‘ er. Jeg har på mig en dejlig nederdel og øverst en hvid gennemskinnelig bluse. Hendes sko passer mig godt (i den alder) nu var jeg fuldt klædt som en kvinde.
Jeg troede ikke, det var sandt. Sikke en vidunderlig oplevelse. Sådan har jeg altid ønsket at være. Min pik blev hård, og jeg svedte rundt i huset som en kvinde og bevægede mig som en kvinde. Jeg prøvede at være kvinde i alt. Jeg tjekkede mig selv i spejlet og forsøgte at være så udfordrende som muligt. Jeg kærtegnede den glatte hud på indersiden af lårene mellem sokkerne og spidsen af trusserne. Det føltes godt i hver eneste celle i min krop. I dybden af min sjæl var det hemmelige ønske om at være kvinde. Havde aldrig oplevet noget så vidunderligt. Jeg ved ikke, hvor mange orgasmer jeg oplevede den dag. Der var intet på jorden, der kunne forårsage en så prikkende fornemmelse i kroppen som bare at klæde sig som en kvinde. Jeg var glad.

Som en fyr, jeg tændte også piger. Tiden gik, og jeg giftede mig med en vidunderlig kvinde. Vores køn livet var en succes. Men i hemmelighed fortsatte jeg med at klæde mig som en kvinde med mit eget tøj, som jeg købte. Hældningen ophørte aldrig. Jeg sad fast for evigt. Det var umuligt at leve uden disse lykkelige øjeblikke i kvinders tøj. Disse øjeblikke i dag er det bedste, jeg kan opleve. Det har været mange år siden jeg begyndte at nyde Lingeri. Det har været mere end halvtreds år nu. Men jeg nyder endnu mere end nogensinde disse min kære og smukke lingeri hemmeligt. Mange gange ønsker jeg i disse øjeblikke at være sammen med nogen med samme orientering. Måske ville det være endnu pænere på den måde? Måske kunne du opleve den glæde, jeg oplevede i laden med min ven. Under alle omstændigheder er der intet smukkere end kvinders undertøj og følelsen af at være kvinde.

Dating +21

Aduit games