Smaek i numsen

Posted by

Dating +21

Aduit games

Smaek i numsen – Aftenen kom og Josefine og jeg var på mit hus gør sig klar. Vi havde hjulpet hinanden med at vælge tøj, og vi så faktisk rigtig varme ud. Vi havde en masse makeup, flot men diskret. Begge havde en stram kjole, der viste lige nok hud. Josefine havde lidt større bryster end mig, og kjolen fik dem til at se endnu større ud, og jeg befandt mig i at sidde og studere hendes krop. Det var virkelig rart, hun havde lige den rigtige længde af alt, ben, torso, arme, fingre og endda halsen var lige højre. Jeg misundte hendes krop lidt, selvom jeg var tilfreds med min egen. Hun så mig se på hende og udbrød derefter:

“Okay, hvis du ikke bliver afslappet i aften, kan jeg stå op og være din pik, jeg kan godt lide at blive slikket bare så du ved det”.

Hun smilede til mig, og jeg lo af hende.

“Tak, men nej tak. Du er smuk, men du mangler, hvad jeg kan lide, en pik.”Jeg fortalte hende.

“Så bebrejd dig selv,” svarede hun og fortsatte med at børste sit lange kastanjebrune hår.

Da vi var næsten klar til at forlade, ringede dørklokken. Jeg anede ikke, hvem det kunne være, da jeg ikke forventede et besøg. Jeg gik hurtigt hen til døren og åbnede den. I døren stod Olga. Jeg kunne ikke tro mine øjne, da jeg så, hvor utroligt anderledes hun så ud uden for kontoret. Hun så rigtig godt ud, næsten lidt fræk.

“Er du klar?”spurgte hun.

“Vi var lige ved at gå,” svarede jeg.

Jeg kunne ikke stoppe med at se på Olga, da vi gik til klubben. Hendes blonde lange hår var krøllet, så rampete og pjusket krøllet, der fik hende til at se sød ud, men samtidig meget fræk. Hendes kurver og former blev tydeligt fremhævet i den marineblå stramme kjole, hun havde på sig. Hun gik foran mig på fortovet, og jeg kunne ikke give slip på mit blik fra hendes røv, der svingede frem og tilbage, da hun gik. Hendes ben så så lange og pæne ud i den kjole og de hæle. Jeg følte noget i mig, som jeg ikke kunne forklare, men den følelse, jeg kun har følt i mandligt selskab før. Jeg kunne hverken forklare eller give slip på den følelse hele aftenen.

Vi festede i klubben indtil midt om natten. Josefine blev trøstet som hver aften, og vi var nødt til at hjælpe med at bære hende hjem. Vi valgte at bære hende til mit hus, da det var tættest på klubben. Da vi kom hjem, dumpede vi Josefine i sengen og lagde et glas vand på natbordet og en spand ved siden af sengen. Så gik vi ind i stuen og satte os ned. Jeg skænkede os noget vin og hentede en pose chips.

Olga spurgte mig, om alle nætter ud så sådan ud for os. Jeg nikkede til hende og fortalte hende, at Josefine havde lidt af en hård tid med alkohol, især stikning til et rimeligt beløb. Olga lo, og da hendes smil lyste op i hele rummet, var jeg som fortryllet. Hvordan kunne denne kvinde få mig til at føle mig sådan? Jeg havde aldrig følt sådan om en kvinde før. Da vi var færdige med vinen, og jeg følte, at alkoholen begyndte at stige til mit hoved, besluttede jeg, at det var bedst at gå i seng. Jeg fortalte Olga, at hun gerne ville sove over, så hun ikke behøvede at gå ud i mørket alene igen. Jeg havde en 180 seng, og der ville vi nemt passe, hvis vi rullede ud Josefine til kanten. Vi hjalp rulle hende ud og tog hendes kjole og trak på hende en gammel udvasket T-shirt i stedet. Hun sov gennem hele hændelsen, men var bevidst. Jeg klædte mig ud ved siden af sengen og lagde mig midt i sengen. Olga stod lidt længere væk fra sengen i et hjørne og tog tøjet af med ryggen til sengen. Lyset fra gadeskilte og gadelygter indløses gennem vinduet, og jeg kunne se, da hendes kjole faldt på gulvet, og hun stod der kun i bh og trusser. Hun skyndte sig i seng og sprang hurtigt under dækkene. Vi ligger ved siden af hinanden, hvisker og fniser. Vi talte om aftenen, og hvor sjovt det var, da drunk Josefine forsøgte at hente bartenderen i klubben, der tydeligvis var homoseksuel og ikke interesseret i hende.

Olga og jeg lå ret tæt ved siden af hinanden, og vores arme og ben blev rørt. Jeg ville ikke andet end at lægge min hånd på hendes krop og føle hendes hud og nærhed, men jeg turde ikke. Måske følte hun sig slet ikke på samme måde som mig, og den uenighed havde været utrolig pinlig for mig. Så jeg sad der og håbede, at hun ville gøre noget. Da fnisen og hvisken sluttede, lå vi der helt stille. Jeg kunne mærke, at mit hjerte bankede i brystet, og hvordan en nervøsitet begyndte at opbygges i mig. Jeg følte, hvor anspændt min krop var, og hvordan den krævede berøring. Jeg flyttede lidt og lagde mig mod Olga. Hun bevægede sig også og vendte sig mod mig. Vi kiggede på hinanden og pludselig flyttede hun hovedet tættere på mit og kyssede mig på munden. Vi kyssede i et par sekunder, og så flyttede hun væk fra mit ansigt.

“Er det okay?”spurgte hun.

Som svar, jeg flyttede endnu tættere på hende og kyssede hendes læber. Hun smagte sød og hendes læber var så bløde og fugtige. Jeg lagde min arm over hende og kærtegnede hende tilbage. Jeg kærtegnede hende op fra nakken og ned over hendes hofte og bagsiden af hendes bagdel. Jeg tog hendes bh af og tog den af. Jeg lå halvt over hende og kyssede hendes hals. Hun begyndte at trække vejret højere, og jeg begyndte at bevæge mig nedad. Jeg havde aldrig haft køn med en kvinde før, så jeg anede ikke, hvad jeg lavede, men prøvede det, jeg vidste, at jeg syntes var rart. Jeg holdt hendes bryster og slikkede hendes brystvorter. Meget let og blid, lige så spidsen af tungen blev rørt. Olga begyndte at stønne lidt, og jeg antog derefter, at det var rart for hende. Da jeg flyttede endnu længere nede, afbrød hun mig og lå over mig i stedet. Jeg antog, at hun ville give mig først, før jeg gav hende, og så derfor ikke noget problem med at fortsætte, hvad vi gjorde. Hun tog min bh af og tog den af. Jeg gysede, da bh ‘ en lod mine bryster frigøre, og brystvorterne stivnede straks, da Olga rørte ved dem. Hun kyssede mig over halsen og ned over kravebenene, indtil hun kom til mine bryster og begyndte forsigtigt at slikke rundt om brystvorterne, mens jeg forsigtigt og langsomt masserede mit bryst. Det var smukt, utroligt smukt faktisk. Meget smukkere end det nogensinde har været.

Jeg begyndte at trække vejret hurtigere, og jeg kunne mærke, at min fisse kildede den hornier, jeg fik. Olga bevægede sig længere ned og kyssede mig langs min mave nedad. Da hun kom ned til min fisse hun kyssede og slikkede rundt om kanterne af hendes trusser. Hun rejste sig og hendes store bryster gjorde mig så begejstret. Hun greb mine trusser et stykke tid og trak dem af. Jeg spredte mine ben, og Olga lå imellem dem. Jeg kunne mærke hendes ånde mod min nøgne fisse, og det fik mig til at ryste over hele min krop, og min fisse bankede nu af horniness. Hun lagde munden over min klitoris og begyndte at slikke, først op og ned, derefter frem og tilbage. Det var så rart, at jeg begyndte at stønne, jeg forsøgte at gøre det så stille som muligt, fordi Josefine lå ved siden af os, og jeg ville absolut ikke have hende til at vågne op nu midt i alt.

Olga slikkede min fisse så godt og vidunderligt. Hendes tunge følte sig fantastisk mod min kusse, og hun havde lige nok pres mod det. Jeg følte en finger glide ind mellem min labia, og den blev langsomt bragt ind i mig. Jeg kunne ikke holde tilbage det høje stønn, der kom ud af mig, da Olga indsatte fingeren i min fisse. Josefin vågnede lidt, og vi lå helt stille i håb om, at hun ville falde i søvn igen. Og det gjorde hun efter lidt tid. Da Josefin begyndte at snorke, vidste de, at kysten var klar. Olga, der havde fingeren i mig hele tiden, begyndte at bringe den ind og ud, mens han slikkede og sugede på min klit. Jeg stønnede lavt og humpede til rytmen af hende. Jeg følte, hvordan orgasmen begyndte at nærme sig, og Olga bemærkede det på mig. Hun afsluttede, hvad hun gjorde, og tog min hånd. Hun trak mig ud af sengen og ind i stuen. Jeg var helt nøgen, men hun var stadig iført trusser. I stuen var det ret mørkt bortset fra en lille svag lampe i et vindue. Jeg kunne kun skelne Olgas konturer, da hun førte mig til sofaen. På sofaen sagde hun, at jeg skulle sætte mig ned. Jeg gjorde som hun sagde og spekulerede på, hvad der ville ske næste gang.

“Det er noget, jeg ikke har fortalt dig, eller jeg har ikke fortalt nogen rigtig, men jeg har lyst til, at det er tid til at sige det nu.”Olga fortalte mig, da hun stod foran mig, da jeg sad i sofaen.

Jeg spekulerede tydeligvis på, hvad det var, men lige nu var jeg så liderlig, så jeg ville bare have hende til at sige, hvad det var, og derefter fortsætte med at slikke min fisse. Så greb hun min hånd og bragte den mod hende. Det, jeg følte, da jeg ankom, gjorde mig meget chokeret. I min hånd var en pik. En rigtig pik. Ingen dildo eller strap-on uden en rigtig hård pik.

Det var ret stort, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre eller sige, da jeg sad der med det i hånden og Olga stod foran mig.

“Vil du ikke have det her mere? Skide lort.. Undskyld..”

Hun kunne ikke sige mere, da jeg lagde min pik i munden. Hun bevægede sig tættere på mig og tog et stykke tid omkring mit hoved. Hun humpede sammen med bevægelserne, da jeg sugede hendes store pik. Jeg kærtegnede hendes bolde, mens jeg holdt et greb om hendes pik og sugede. Hun stønnede lidt højere nu, og hendes pukkel blev hurtigere og hurtigere. Jeg skiftede mellem at sutte og lege med tungen omkring hendes glans. Hun stønnede højere og højere. Jeg holdt op med at sutte og rejste mig. Jeg vendte mig om og knælede på sofaen.

“Fuck dig bagfra,” sagde jeg.

Hun gjorde som jeg sagde og satte sig bag mig. Jeg svingede lidt, så hun lettere kunne komme til mig. Jeg følte hendes glans mod min vaginale åbning, og hvordan hun forsigtigt skubbede den ind i mig. Da hun indsatte sin pik i mig, føltes det som om hele min fisse blev fyldt ud, og det føltes vidunderligt. Hun kneppede mig bagfra og for hver gang hanen gik ud og ind i mig stønnede jeg højt. Det var vidunderligt, virkelig fucking fantastisk. Hun holdt op med at kneppe mig og bad mig om at vende mig om. Jeg gjorde som hun sagde og lå på ryggen på sofaen. Hun kom på knæ på sofaen mellem mine ben og skubbede hendes pik inde i mig igen. Hun kneppede mig hårdt og pænt. Hver gang hun skubbede det ind i mig, sprang hendes store bryster. Det gjorde mig fucking begejstret. Hele ideen om en fræk pige, der lige nu knepper mig, gjorde mig så begejstret, at det ikke varede længe, før jeg stønnede, at jeg var ved at komme. Hun øgede tempoet og skubbede hanen så langt hun kunne ind i mig. Hun havde både en lang og ru pik, så det både fyldte mig op og bund i mig. Da hun kneppede mig så hårdt og hurtigt, kom orgasmen, og det fik mit hoved til at dreje. Det var den absolut bedste orgasme, jeg nogensinde har haft. Olga bremsede tempoet og bragte langsomt sin pik ind og ud af mig.

Jeg spurgte derefter, hvordan hun ville afslutte, fortsæt med at kneppe mig, eller om jeg ville sutte. Svaret var klart for mig, da hun trak sig ud af mig og rejste sig fra sofaen. Jeg satte mig på sofaen og tog fat i hendes pik. Det var klistret med fisse juice og smagte endda det, da jeg lagde det i munden, det gjorde mig ophidset igen, og jeg kærtegnede min egen fisse, mens jeg sugede hendes pik. Jeg følte, hvordan det spændte mere og mere, og hvordan Olga begyndte at stønne højere og højere. Ind imellem stønner, jeg hørte hende sige, at hun kommer nu, og jeg gjorde mig klar til at få sættet i munden. Da jeg følte den første af cum kommer jeg åbnede min mund og fortsatte ryk hendes pik. Hun brød sættet i 3-4 runder, og hver gang skælvede hun i sin krop. Jeg fik det hele i munden og slugte det, da hun var færdig med at sprøjte. Jeg var blevet liderlig igen og ville have hende til at slikke min fisse. Hun smilede til mig og satte mig tilbage på sofaen og placerede sig mellem mine ben og begyndte at slikke min fisse igen, indtil jeg kom i endnu en orgasme.

Dating +21

Aduit games