Pik i røven

Posted by

Dating +21

Aduit games

Pik i røven – Hun havde en fantastisk krop, og da hun trak benene op, fik jeg fri synlighed af hendes barberede fisse….. Vi hørte brusebadet og kort derefter den rytmiske dunkende mod væggen, og vi kiggede begge på hinanden og lo…

Jeg lænede mig tilbage og lukkede øjnene og lod min pik stå vagt, det tog ikke mange sekunder, før jeg følte, at en hånd forsigtigt begyndte at kærtegne den og en tunge, der legende begyndte at slikke glans… Jeg nød hvad der skete og kiggede op og så Lotta kærtegne sig selv, mens hun sugede på min stenhårde pik… Jeg bad hende om at stoppe, og hun så på mig, bad hende om at sidde på den øverste lav, og jeg kravlede ned mellem hendes lår.

Fisse glinsede og åbnede, mens jeg slikkede og famlede… hun tog hænderne og skubbede mit hoved tættere på hende, og jeg borede min tunge så langt op i hendes fisse, som det gik….Jeg stoppede og bad hende om at strække min stenhårde pik, og ligesom jeg sluttede hendes varme stramme fisse, der omsluttede min pik, red hun forsigtigt …. Varmen døde ned, og jeg tog hende i hånden, og vi gik ud af saunaen. Og ind i vores soveværelse lå vi i søvne og Lotta stønnede og sagde køre din Store pik ind i mig….skubbede hans pik ind, og vi kneppede som skøre svedige og varme som vi var….Følte snart jeg ikke kan holde mig selv, men jeg sprøjtede hende fuld… vi begge stønnede og lo, gad vide hvor de andre er. Vi tog os selv til brusebadet og soaped hinanden og snart stod hanen som en spyt igen…. Bad Lotta om at stå på alle fire på gulvet, og jeg slikkede hende bagfra…. Da jeg følte, at hun var virkelig våd, tog jeg hanen i min hånd og lod den forsvinde ind i hendes varme hule….Hun lavede vidunderlige counter Jucks, mens hun stønnede og talte beskidt om hendes liderlige fisse og min Store pik. Vi skiftede position, så vi lå i 69 og vi spiste helt af hinandens køn…Jeg fortalte Lotta, at det snart kommer, hun øgede tempoet, og jeg tømte hele partiet i munden…… Jeg fortsatte med at slikke hende og kærtegnede hende med mine fingre til en orgasme, for vi stod trætte og ømme op for igen at vaske hinanden af.

Da vi var færdige, gik vi ud i stuen og fandt Robert & Eva på sofaen med et tæppe over dem.

Vi kravlede ned i den anden ende af sofaen og trak et tæppe over os…

Eva kom kravlende over til mig, og Lotta gik over til Robert…. Har du haft det skönt……Sa Eva. Helt vidunderligt var mit svar og forstod Eva, at hun havde haft en smag af indsats, da jeg følte hendes våde fisse, da jeg kærtegnede hende…..

De fire af os sad og talte i sofaen, og vi kunne ikke holde fingrene fra hinanden. Jeg kærtegnede Evas våde mus, mens hun kærtegnede og rykkede af min pik, som snart stod som et spyd igen. Eva trak tæppet af og forsvandt ned mellem mine lår og greb min pik og slikkede og sugede som om hun aldrig havde gjort noget andet før, jeg vendte hende om, så jeg fik hendes våde fisse over hele mit ansigt og begravede min tunge så langt ind som jeg kunne.

Da jeg kiggede op, så jeg Robert og Lotta stå ved siden af os, og han kneppede hende bagfra, jeg løftede Eva op, så hun kom over mit ansigt, og mens jeg igen begravede min tunge, følte jeg Lotta sænke over min pik..

Robert stod ved siden af pigerne og rykkede hans pik, Lotta sugede hans pik, da hun kom til….

I løbet af natten skiftede vi igen, før vi faldt i søvn helt udmattet

Dating +21

Aduit games