Mine øjne mødtes

Posted by

Dating +21

Aduit games

Mine øjne mødtes – Han slikkede klitten først med hurtige slikker, og så sugede han den ind, mens han vippede tungen frem og tilbage. Det var en vidunderlig oplevelse. Han greb og løftede min røv op for at få det bedre. Tungen gik fra klitten til hullet, rundt om hullet og lidt ind og derefter tilbage til klitten. Jeg tog min hånd ned til klitten og masserede den. Han flyttede hurtigt ned til mit hul og slikkede mere rundt om det og ind i det. Så fik jeg at opleve noget, jeg ikke har oplevet før. Han lod tungen glide mod min anal revne. Længere og længere mod midten af det i tungen cirklede rumpehullet. Det var fantastisk, og jeg ville have mere. Mens jeg masserede hans klit, og han slikkede omkring min anal, stak han en finger ind i min fisse. Alt dette fik koppen til at løbe over. Hele hans krop rystede, da han fingerede mig hurtigere og hurtigere. Jeg kunne ikke massere klitten mere, fordi den eksploderede dernede. Derefter flyttede han sin våde finger hurtigt, men præcist ind i analhullet. Det gled lige ind i, hvad jeg fik Orgasme af hele tiden. Jeg blev efterladt livløs i et par sekunder. Så rykkede min krop en anden gang, og jeg krøllede mig sammen i fosterstilling på sengen.

Jeg kunne falde i søvn der og derefter fra udmattelse, men jeg måtte have mere. Blodet pumpede hurtigt i min krop nu, og det havde tilsyneladende også pumpet noget glitrende væske ud af min fisse. Det var blevet meget vådt i området nu. Han havde fået stram og stiv pik igen og kiggede på mig med en luskede ansigt. Jeg tog hans hånd og slæbte ham til sengen, hvor jeg lå. Sidste gang jeg var der, malede jeg min vens tånegle. Det var en mærkelig, men spændende følelse i min krop. Jeg lå på ryggen og spredte mine ben. Han lå over mig og ramte mit hul med sin pik. Det gled langsomt indad. Det var åbent, og det gled let, men følte, at han arbejdede sig ind med sin tunge muskuløse krop. Han fik modstand nok til, at jeg følte hans fisse læber og hele min vagina foldes tæt rundt om hans pik. Jeg brugte mine muskler og mine lærte dansetrin til at bidrage til hans bølgende bevægelser. Han kørte sin pik ind og ud med takt og kraft. Hård og blød som jeg kan lide det, indtil han ville have mig i en anden position.

Da jeg vendte mig om og stod på alle fire, og han stod bag mig med sin pik i hånden, klar til at skubbe den ind i min fisse igen, vi hørte en bildør smække igen udenfor. Jeg vendte mig mod ham, og hans ansigt blev rødt. Vi indså, at det var Jorunn, da vi hørte trinene op grus mod døren. Jeg sprang op og rejste mig i sengen. Han gik hen til vinduet for at kigge. Sagde hun og åbnede armene for at tage imod mig. Jeg sprang op til ham og ind i hans arme. Han greb min røv, mens jeg holdt hans hals. Så løb han med mig ud af jorunns værelse, gennem gangen og ind i sit værelse. Mine sko er nede.

Han lagde mig ned på sin seng og sagde, at jeg bare kunne vente der, og han ville hente noget tøj. Han var hurtig til at vende tilbage og lægge noget tøj ved siden af mig på sengen, før han løb tilbage i Jorunns værelse for at rydde op efter vores vilde oplevelse. Så hørte jeg låsen på døren dreje. Han havde shorts på og havde min bh i hånden. Jeg havde iført en joggebukser og en hættetrøje, men jeg var bange for, at dette ville være svært at forklare væk. Lugten af køn spredt i hele rummet. Han kiggede på mig, og jeg kiggede på ham. Vi lo med en hvisken af nervøs latter. Jeg bad ham om at gå på toilettet, så ville jeg tale det væk. Han gik ind på badeværelset og tændte for bruseren. Så hørte jeg kun fødder trække op ad trappen. Jeg gik ud på gangen for at se hende. Hun vendte sig mod mig, og mine øjne mødte hendes. Hun så lidt overrasket ud og havde et sløvt udseende. Så knækkede hun et par ord, jeg ikke forstod. Det ser ud til, at hun havde drukket mere, efter at jeg sidst så hende. Jeg gik hen til hende og støttede hende, da vi flyttede ind i hendes værelse. Så snublede vi og faldt på gulvet. Hun satte sig op på gulvet og hentede mine trusser. Hun greb hurtigt mine joggebukser og trak dem ud af taljen, mens hun kiggede på min bare mus. “Åh, min Gud!”hun græd og kravlede ind i sin seng. Hun sagde bare, at hun var for træt til dette nu og faldt i søvn, da hun mumlede noget ned ad puden.

Jeg gik hen til døren til badeværelset og åbnede den. Han stod ved døren og lyttede. Jeg kiggede på ham og viste ham den skjorte, jeg havde i min hånd. Han indså, hvad der var sket med det samme. Jeg tog mit tøj af og gik ind i brusebadet, vippe mit hoved for at få ham til at komme med mig. Vi stod under rindende vand og holdt hinanden i et stykke tid.

Da vi var færdige, tog jeg mit lånte tøj på og kyssede ham godnat, før jeg løb ned ad trappen og ud af huset. Enten vil hun ikke tale om det, eller hun har glemt det hele, fordi vi var lige så gode venner Den næste dag. Jeg har ikke tænkt mig at fortælle hende, indtil nogen tid er gået. Jeg har faktisk mødt ham et par gange mere efter dette, men vi er ikke mere end to mennesker, der har utrolig god kemi og elsker det gode køn vi har. Det virkede næsten som om vi fik hendes velsignelse, men vi ved måske aldrig.

Dating +21

Aduit games