Lotteri billet sælger

Posted by

Dating +21

Aduit games

Jeg er en enlig mand på 38, bor i en bloklejlighed i en drabantby i Oslo. Jeg var lige færdig i brusebadet og tørrede mig selv, da dørklokken ringede. Jeg tog min kappe på og åbnede den. Udenfor stod en pige, der bor i samme blok, hendes navn var Cathrine.

Jeg vidste, hvem hun var, vi sagde Hej, da vi mødtes, og vi havde talt lidt imellem. Hun er en sød og blid pige, 17 år gammel altid i godt humør med et godt smil, let hår, omkring 155 høj og vægt, der er i tråd med hendes højde. Jeg må indrømme, jeg synes, hun er sød, men hun er for ung til mig.

Hun spurgte, om jeg ville købe lotteri billetter til indtjening for håndbold piger 16 i det lokale sportshold. Jeg sagde, Kom ind, så skaffer jeg dig nogle penge. Bare gå ind i stuen og sidde på sofaen, så længe du vil, og jeg vil være der snart. Hun gjorde, som jeg bad om. Jeg kiggede lidt rundt for at finde tegnebogen, fandt den og gik ind til hende. Hvor meget koster det, sagde jeg. 5, – pr lotteri billet sagde hun. Jeg sagde, jeg tager 20. Du skal oplyse dit navn og din adresse, og tel.no i lotteribogen sagde hun. Har du en pen, spurgte jeg, hun havde ikke, hun havde glemt det igen hos gamle fru Hansen i 3. etg. Vent et øjeblik, så ser jeg, om jeg kan finde en. Jeg søgte flere steder og fandt endelig en, der fungerede. Jeg gik tilbage til stuen og bøjede mig over sofabordet for at skrive.

Jeg var nok kommet en 10-12 linjer ned på siden, da jeg fik en fornemmelse af, at hun kiggede på mig. Jeg lod ikke som om jeg var færdig. Da jeg var færdig, stod jeg op og fandt ud af, hvad hun havde kigget på. Min halvstive pik havde fundet vej halvvejs ud af Morgenkåbe. Undskyld, jeg ville ikke spille dum. Gør det ikke, sagde hun. Jeg var lidt bekymret for det hele. Vil du have et glas sodavand eller noget, før du går, spurgte jeg. Hun accepterede, og jeg slentrede ud i køkkenet for kold cola og glas. Jeg sad på sofaen ved siden af hende. Vi talte om løst og fast, og efter et stykke tid kom vi ind i emnet kærlighed. Det viste sig, at hun ikke havde en kæreste på det tidspunkt.

Hun spekulerede på, om jeg nød at være single, eller om jeg manglede en kæreste. Det fantastiske ved at være single er, at du kan gøre hvad du vil, men det er klart, at du går glip af nogle aftener, når du er alene. Og nætter sikker sagde hun og lo. Ja det og selvfølgelig svarede jeg, men måske savner du det, og eller du er måske for ung, sagde jeg. Hun sagde stumt, at hun aldrig havde sovet med nogen, selvom hun havde kneppet ugentligt med et par kærester. Undskyld, jeg ville ikke være så nysgerrig. Gør ikke noget, sagde hun. Jeg var overrasket over, hvor åbenlyst hun var. Fortæl ikke nogen, hvad jeg sagde, sagde hun. Hvorfor skulle jeg fortælle nogen, så sagde jeg, og jeg sætter pris på, at du heller ikke nævner, hvad du så i dag. Jeg rettede mig lidt op på sofaen og krydsede mine ben, jeg bemærkede, at der var en lille bevægelse i underlivet. Hun kunne ikke lade være med at lægge mærke til det. Er der noget galt, spurgte hun, svarede jeg og var lidt flov.

Det var sådan en pinlig stilhed, jeg kunne ikke tænke på noget at sige. Lad os se endnu en gang, så sagde hun pludselig, jeg var endnu mere flov. Jeg har kun set et par fyre, før jeg så din i byen. Jeg blev kneppet, så jeg rejste mig og åbnede slagsmålet, og min halvstive lem kom til syne. Hvad tror du, Jeg spurgte, sød sagde hun og smilede, men det er nok ikke helt stiv nu. Nej, det sagde jeg ikke. Hvordan er det, når det er helt stift, sagde hun. Du vil finde ud af, om du rører ved det, sagde jeg, så bliver det helt sikkert hurtigt helt stift. Jeg græd næsten, da hun omfavnede ham med hånden. Hun holdt det et øjeblik, før hun begyndte at gå frem og tilbage. Sagde jeg og trak hende ud af sofaen. Jeg kyssede hende på munden.

Jeg lod min hånd glide ind i hendes trøje, og den fandt hurtigt en lækker ung piges bryst. Hun har ikke meget store bryster og ikke bære en bh. Jeg løftede hendes trøje op, og de smukkeste små faste bryster kom til syne. Hun holdt trækker min pik, jeg lod min tunge smage hendes brystvorter spirende. Nu Kan du se den stive pik, jeg sagde, og hun kiggede ned.

Du kan suge på det, hvis du vil. Hun bøjede sig ned og tog den i munden. Hun slikkede og sugede, ikke den mest erfarne selvfølgelig, men det var godt for det. Efter et stykke tid bad jeg hende om at rejse sig, og jeg hyrede hende ind i soveværelset. Der løsnede jeg hendes bukser og lod det falde på gulvet. Hun sagde ikke noget. Jeg kyssede hende og lod en hånd glide ind i hendes trusser og ned til musa. Det var dejligt og varmt og lidt vådt.

Jeg kyssede hende og lod en finger lege med min klitoris. Jeg lagde hende ned på sengen og fjernede hendes trusser. Jeg lagde mig ved siden af hende og kyssede hende fra hendes mund ned i halsen, hendes bryster og ned i maven. Jeg lod min tunge glide ned mod hendes fisse, og så begyndte jeg at slikke hende lustfully. Jeg bemærkede, at hun greb min pik og begyndte at ryste den af. Jeg vendte mig om for at gøre det lettere for hende. Jeg blev ved med at slikke hende, og jeg følte hende tage min pik i munden igen. Vi sugede og slikkede og jeg stak en finger forsøger lidt ind i hendes fisse. Hun blev betydeligt vådere. Jeg vendte mig om og lå over hende og kyssede hende. Er du okay, spurgte jeg, hun nikkede.

Jeg strakte den ene arm til sengeskuffen og trak et kondom ud. Jeg bad hende om at prøve det, og hun nikkede igen. Jeg tog den ud af pakken og trådede den på pikken. Jeg spredte hendes ben så godt jeg kunne og kastede min pik på hendes mus. Jeg tilføjede forsigtigt et par gange, hun troede sandsynligvis, at det var lidt smertefuldt, men så kom jeg helt ind. Jeg lå bare helt stille, så hun ville vænne sig til følelsen, før jeg langsomt begyndte at pumpe ind og ud. Efter et stykke tid bemærkede jeg, at hun også begyndte at lave modchok, vi kyssede hinanden, og vores tunger spillede. Jeg spurgte hende, om hun kunne lide det, og hun nikkede igen. Efter et stykke tid bemærkede jeg, at jeg skulle komme, og jeg lod sprøjten gå i kondomet, men jeg havde min pik dybt inde i hende, mens jeg holdt hende fast i et godt greb. Jeg trak mig ud og kyssede hende. Jeg flyttede igen, så jeg kunne fortsætte med at slikke hende, og efter et stykke tid havde hun også en orgasme. Hun sagde, at det var første gang, hun nogensinde havde haft en orgasme med en anden.

De næste par måneder kom hun på besøg flere gange, og vi havde flere dejlige øjeblikke sammen, blandt andet fik jeg æren af at være den første mand, der fik hendes orgasme, mens hun kneppet. Hun fik til sidst en ny kæreste, og vores datoer sluttede, men jeg fandt mig også en pige et par uger senere, så nu har vi det køn på hinandens kanter i stedet.

Dating +21

Aduit games