Hun var stram lige analt

Posted by

Dating +21

Aduit games

Jeg havde kun dateret Veronika i et par uger, da det, jeg er ved at fortælle, skete. Hun er en lille atten-årig med en mælkehvid hudfarve, jeg elsker, og hun har en fantastisk krop uden et enkelt gram fedt hængende rundt. Jeg vil beskrive hendes udseende som mere end sød og uskyldig pige, ikke en køn pige, du ville se i klubben med tøj, der beder dig om at prøve din hånd på hende. I de to uger, vi havde været sammen, havde vi haft mundtlig køn og kneppet en gang. Da vi gjorde dette, havde vi altid lyset slukket, så jeg havde aldrig fået et anstændigt udseende. Bare ved at føle, at jeg vidste, at hun havde en fantastisk krop med en god duft, men det var alt. Veronika vidste tydeligvis ikke helt, hvordan man skulle sutte pik, men hun kunne godt lide at blive slikket selv. Den ene gang vi havde et skrivebord var ikke helt fantastisk.

Den aften, jeg havde overtalt hende til at kneppe, havde jeg praktisk talt lagt hende, fordi jeg ikke kunne komme, fordi hun ikke var god til at sutte eller rykke af. Og jeg viste, at hun hverken var en sluger eller en spitterer. Intet er værre end når du er ved at komme, så begynder pigen at gribe fat i kunen og vipper den i et papir eller lommetørklæde. Selvfølgelig sagde jeg ikke, at det var derfor, jeg ville, jeg sagde bare, at jeg virkelig ville.

Jeg stak det bare ind, og hun lå bare der, mens jeg pumpede ud og ind, indtil jeg var færdig. Det tog ikke for lang tid, da hun var den første fisse, jeg havde haft i lang tid, mens jeg var stram. Det er en skam at sige, at det hotteste ved køn var, da hun rejste sig for at gå på toilettet bagefter. Hun tændte lyset, og det var da, at jeg for første gang så hendes nøgne bagdel. Det metalliske billede af dette hjalp mig gennem en masse fapping sessioner i løbet af de næste par dage. Den aften endte hun med at være i badeværelset i lang tid med døren lukket, Jeg kunne høre hende græde. Jeg var bekymret og spurgte, hvad der var galt. Hun kom ud og så på mig med tårer, der løb ned ad hendes ansigt, og hun sagde, at hendes far ikke ville godkende dette, og at det havde påvirket hendes ugentlige løn for et par år tilbage, da hun havde køn med en anden kæreste.

Hun havde aftalt ikke at have køn med flere fyre til gengæld ville hun få en meget større ugeløn. Hun sagde, at dette var hans måde at sikre, at hun fokuserede på skolen, blev ikke til en hore og holdt sig væk fra sygdomme. I det øjeblik indså jeg, hvorfor en sød pige som hende ikke havde haft mere seksuel oplevelse. Hendes far havde oprettet en stor pik blok omkring hende. Jeg tror det var en god ting, at hendes far var på forretningsrejse, da jeg mødte hende.

Jeg forsøgte at trøste hende ved at sige det køn er en naturlig del af livet, og at alle gør det. Det syntes at hjælpe lidt. På trods af det middelmådige køn og hvad der skete bagefter besluttede jeg at tage et par flere chancer, fordi hun var sød, og det virkede som om hun kunne lide mig. Jeg havde håbet, at køn ville forbedre sig, og jeg troede, at jeg langsomt ville være i stand til at få hende til at blive mere fri, når det kom til dette. Men jeg havde aldrig forestillet mig, hvad der ville ske næste gang jeg så hende.

Hun inviterede mig til sit hus for at hente hende inden vores date. Det var første gang, jeg besøgte hende. Jeg kunne ikke tro det. Jeg vidste, at hun var en forkælet fars pige, men jeg vidste ikke, at hun boede i et slot. Jeg var lidt usikker, da jeg ikke vidste, hvad jeg kunne forvente, da jeg ringede på dørklokken. Jeg var bange for, at hendes far ville åbne op og give mig et helvede.

Jeg blev lettet, da Veronicas varme stedmor åbnede døren og bad mig følge hende op ad trappen. Da jeg fulgte hende op ad trappen, kunne jeg ikke undgå at bemærke, at hendes stramme hvide bukser uden sømme var lige i mit ansigt. Jeg tror, jeg drømte, men jeg er sikker på, at hendes røv var så tæt på mit ansigt, at jeg kunne lugte hende. Da vi kom til anden sal, var jeg så hård, at jeg var bange for, at hun ville bemærke det. Veronika tog sig af sig selv, så vi stod uden for hendes dør. Hendes stedmor startede en lille snak, og jeg blev nervøs, fordi jeg var bange for, at hun ville bemærke min Harding.

Det så ud til, at hun havde bemærket det, fordi hun begyndte at røre ved mit bryst og arm. Hun gav mig komplimenter om min krop. Hun sagde, at hun skulle skille sig fra Veronikas far, og at hun fandt yngre mænd mere attraktive. Jeg var utrolig nervøs, da min kærestes stedmor rørte ved mig på en seksuel måde, og min kæreste stod lige bag den lukkede dør og gjorde sig klar og ville komme ud når som helst. Før jeg vidste af det, min stedmor havde sat sig mod min skridtet og havde fundet vej ind i mine bukser. Da hun havde fået fat i min pik, åbnede hun sine bukser og trak den hårde pik ud af mine boksere. Jeg forsøgte at stoppe det ærligt, men hendes stedmor fortalte mig bare at være stille, så Veronika ikke ville høre, hvad der skete.

Hun spyttede på hænderne og begyndte at ryste mig af øverst på trappen, et par meter fra min kærestes dør. Stedmor var meget bedre end stedmor, hendes beskidte taler og teknik gjorde mig klar til at komme i gang med et par minutter.

Ligesom jeg var ved at komme over det dyre gulv, åbnede Veronikas dør. Stedmor rejste sig hurtigt og stod foran mig, så jeg kunne gøre mig klar. Jeg var chokeret over, at jeg lige var blevet blokeret af min egen kæreste.

Vi gik i biografen som planlagt. Jeg kunne ikke stoppe med at tænke på Veronicas stedmor og de ting, hun havde gjort og sagt til mig. Jeg vidste, at jeg var nødt til at komme, og det måtte ske snart, ellers ville jeg blive skør. Vi gik tilbage til Veronikas Hus, og jeg besluttede at blive et stykke tid, fordi jeg havde et lille håb om, at Veronika i det mindste kunne give mig et lille handjob, før jeg gik hjem og lod som om det var Veronikas stedmor, der gjorde det.

Veronika var glad for, at jeg blev et stykke tid, men hun sagde, at hun havde nogle lektier, hun skulle gøre, så jeg var nødt til at komme med noget for at underholde mig selv, indtil hun var færdig.

Da jeg forlod Veronikas soveværelse, bemærkede jeg stønn fra et andet rum. Jeg åbnede døren langsomt og prøvede at kigge indenfor. Der var Veronikas stedmor med sine hvide bukser på knæene med hendes røv i luften, da hun gned hendes klit. Jeg mistede al kontrol over mig selv og gik hen imod hende, det tog ikke lang tid for hende at lægge mærke til mig. Hun var meget glad og bad mig om at slikke hendes røv. Da jeg var atten, havde jeg haft mange kærester og endda et par hurtige nætter med flere piger, men ingen gav reel adgang til deres skod.

Med den lille erfaring, jeg havde, jeg havde bemærket, at der var to typer piger. Den slags, der ønsker at være i et forhold og dato dig, og den slags, der bare ønsker at kneppe dig. Da jeg tidligere havde været sammen med piger af Kæreste-Type, havde det normalt taget omkring en måned eller mere at få dem til at deltage i en slags røvspil. Jeg havde også bemærket, at hvis du var en nat med en pige, der bare ledte efter køn det var normalt bare mundtligt køn, derefter direkte til det sædvanlige ind og ud, indtil du er færdig. Selvom en simpel fangst er stor, når du får det gjort, sker der ofte noget eksotisk i disse tilfælde, i det mindste er det min oplevelse.

Så da Veronicas stedmor tilbød mig adgang til den ene ting, jeg aldrig havde haft, jeg kunne ikke modstå, uanset hvor sød og uskyldig min kæreste var. Jeg stak tungen ind i den smukkeste rose, jeg nogensinde havde set. Jeg begyndte at slikke op og ned og bemærkede, hvor tæt åbningen syntes på min tunge. Det var en ny og fascinerende følelse for mig. Hun greb mit hoved og pressede det tættere på hende, hvilket fik min Tunge kun til at gå hårdere ind, som derefter næppe åbnede den stramme anus. Så pegede hun nedad, indtil min tunge var på hendes klit. Jeg blev der, indtil jeg følte hende stramme og slappe af.

Jeg har måske været ung og uerfaren, men jeg vidste, at hun var ankommet. Jeg vidste, at jeg havde chancen for at tilbringe lidt mere kvalitetstid med hendes røv, så jeg trak mig væk fra hendes klit og begyndte at slikke hendes lidt åbne rose. Hun skreg med glæde. Mine vildeste fantasier gik i opfyldelse, og jeg kunne næppe tro det. Med Veronika havde jeg forsøgt at glide ned til hendes røvhul med min tunge, da jeg gik ned på hende med en “ulykke” et par gange, men hun fortalte mig at stoppe begge gange. Nu kunne jeg gøre hvad jeg ville med verdens smukkeste dame rose. Jeg fortsatte med at tilbede det med min tunge, hvilket resulterede i stor feedback fra min nye elsker. Veronikas stedmor begyndte at gnide hendes klit, da jeg fortsatte og tunge hendes røvhul. Hun kom to gange denne vej. Jeg vidste, at hun kom begge gange, fordi hendes røvhul kontraherede lidt, før det slappede af igen, da det skete.

Dating +21

Aduit games