Horny Natklub oplevelse

Posted by

Dating +21

Aduit games

Det er lørdag aften, og jeg er ude i byen med en flok gode venner. Vi har starter med en pub runde og beslutter bagefter at gå til natklubben og danse. Lidt “fortumlet” og fnisende, vi narre rundt

Til vores store skuffelse, der er Meter på meter køer overalt… undtagen på den ene Natklub, der for det meste er “reserveret” for dem under tyve…. Arhhh … “Fuck det!”siger en af pigerne: “vi holder fast, hvor der ikke er kø. . . . gør det ikke sjovere, end vi gør det selv, alligevel”

Og det gjorde vi også….

Natklubben er fuld af unge, smukke og velplejede piger, og vi sætter os ved et bord og er pludselig lidt nedbrudt alle sammen ved “synet”. Jeg føler mig gammel og” forældet”… på trods af “”endnu ikke vendt 30″…. Mit blik fejer ligegyldigt over dansegulvet og Mødestedet, når jeg pludselig bemærker en stor dreng, der sidder alene i baren. Han ser ud til at være ret høj, passer kraftigt, muskuløs, har kort mørkt hår og er simpelthen stilfuldt !!

Jeg kan ikke tage øjnene af ham og fortælle mine venner, hvor stor han er. De griner og siger, at han er smuk Ja, men bestemt ikke mere end toppen 20 flere år …. Som om han pludselig føler sig taget hånd om, vender han sig og ser mod mig. Han har et intenst og flirtende blik og smiler blidt. Jeg føler en øjeblikkelig fysisk tiltrækning og sender ham et direkte og udfordrende blik tilbage. Techno rytmerne dunkede i rummet, da jeg følte min puls øge et hak. Jeg, der normalt er ret rolig , og som under alle omstændigheder ikke er typen til at tjekke op på ukendte fyre, føler sig pludselig hård, fræk og fuld af selvtillid. Jeg rejser mig hurtigt og går hen til baren. Jeg ser direkte på ham og nikker forsigtigt mod dansegulvet. Han rejser sig og følger mig ned på gulvet. Jeg har allerede glemt gruppen af venner, der sidder og stirrer på mig.

Musikken er høj og intens, dansegulvet fuld af vrikkende og svedige kroppe og luften “ryster”. Vi holder konstant vores øjne fast på hinanden, danser tæt og voldsomt. Alle sanser er åbne. Jeg kan lugte ham og mærke hans bevægelser. Vores kroppe gnider konstant mod hinanden i travlheden på dansegulvet, og jeg bemærker, at hans pik er blevet stiv. Det tænder mig på noget stort. Han sender mig blikke, der kun kan fortolkes på en måde, og jeg har lyst til at blive liderlig. Jeg tager ham ved armen og mime ” kom…”gennem den øredøvende Musik. Han følger mig uden spørgsmål. På vej ned ad trappen, Jeg ser en dør, der er på klem. Jeg smækker hurtigt gennem døren og trækker ham efter mig. Jeg smækker døren bag os, til hvad der synes at være en slags lager.

Pludselig er det helt stille. Jeg ryster over hele kroppen og gør bare ondt for at kaste mig over ham. Han trækker vejret tungt, holder mit blik fast, men virker usikker ..”hvad nu?”Jeg nyder følelsen af at være i fuld kontrol. Jeg klapper ham på ryggen og røv. Længere oppe over lår, hofter og mave. Stopper lige over bukselinningen, tillader to fingre at glide frem og tilbage. Drille…. Han holder vejret et øjeblik. Jeg stryger min hånd endda lidt nedad og føler hans pik, stiv og bankende gennem hans bukser. Jeg rejser mig og tager den ud. Han stønner svagt. Jeg smiler, komme ned på mine knæ og tage hans pik ind i min mund. Lad det glide langsomt ind, lidt efter lidt, lidt efter lidt. Jeg kan mærke det vokse i min mund… hold da op !

Jeg slikker hans pik, ivrigt, lade min mund glide op og ned og fra side til side. Ved hjælp af tungen, rotationsbevægelser… nibble forsigtigt, suger ham skiftevis hårdt og blødt og nyder at se hans ansigt vride i voluptuousness. Han begynder at hvæse og bliver rød og varm i ansigtet. Hans pik er spankulerer og glinsende. Ohh …hvor liderlig jeg er. Jeg lirker min frie hånd under min nederdel og føler mig selv. Trusserne er næsten gennemblødt. Jeg lod en finger glide langsomt, først frem og tilbage i revnen, og masser derefter klitoris, der allerede er hævet og forvandlet til en hård knopp.

Jeg trækker hans nederdel op, tager hånden og trykker den ned. Først er han lidt tøvende og usikker. Jeg fører hans hånd og viser ham, hvordan jeg kan lide det, for at han kan foretage de rigtige bevægelser. Han lægger sin frie hånd over et af mine bryster. Leger med mine brystvorter…. Når jeg stønner lavt, bliver han mere ivrig og bevæger fingrene hurtigere. Hvisker jeg i hans øre … Lidt hurtigere og lidt hårdere. Ohh .. Ja ! Værsgo, ukontrollabelt.

Vi står midt på gulvet. Jeg skubber ham næsten baglæns mod nogle paller, der står langs en mur og får ham til at ligge på ryggen. Jeg trækker hans bukser helt ned, trække min nederdel op omkring hans talje og sidde over ham. Jeg træder ned på hans stive bankende pik, langsomt, langsomt. Åh Gud … så lækker ! Jeg kører ham, først langsomt og i langsomme bevægelser. Vi tager begge en dyb indånding og stønner højt. Han trækker sig væk, og jeg fremskynder. Jeg kører ham hurtigere og hurtigere, indtil jeg føler, at han rykker i kroppen, og det er lige før han kommer. Jeg sænker tempoet lidt igen, glider langsomt op og ned, samtidig masserer klitoris med en finger. Jeg bemærker, at musklerne strammer i min krop nu også. Min fod ryster, og jeg kan ikke bevæge mig i et stabilt tempo længere. Han løfter mig op, lægger mig ned og kaster sig over mig. Han er helt vild, og jeg nyder synet af ham, de lyde, han laver, det slørede udseende og udtrykket på hans ansigt. Jeg fortsætter med at massere klitoris, da den opbygges igen. Han skubber hårdt ind og ud et par gange, før jeg igen føler, at det er lige før jeg ankommer. Kroppen stivner, og jeg føler trækningen, først i benene og rysten, der derefter spreder sig i hele kroppen. Jeg er næsten ved at miste pusten. Sekunder senere kommer han, stønner og råber ukontrollabelt, før han sveder oven på mig.

Vi bliver stille, oven på hinanden i et stykke tid. Ingen af os siger et ord, indtil han efter et stykke tid løfter hovedet med et smil og siger… “Hej, forresten, mit navn er Anders. Rart at møde dig”

Dating +21

Aduit games