Årets bedste julegave

Posted by

Dating +21

Aduit games

Årets bedste julegave – I mangel af ægte mand begyndte min fantasi virkelig at løbe vild. Hvordan ville det være? Hvad ville der ske? Måske havde jeg aftalt at møde en ven her en aften, for et glas vin. Måske havde han fået min nøgle, fordi jeg vidste, at jeg ville komme for sent? Måske ville jeg have glemt at skjule pisken, så han fandt den, før jeg kom hjem? Måske havde han også drømt om en sådan og besluttede der og derefter at bære den på mig?

Da jeg kom ind af døren, sad han på sofaen og ventede på mig. Jeg reagerede på, at gardinerne også blev trukket, men da der ellers er fuld synlighed, tænkte jeg ikke meget på det. Det var først, da jeg satte mig ved siden af ham og så kuglen på hans bukser og det intense blik, at jeg indså, at der foregik noget. Han trak sin pisk ud, og jeg rødmede øjeblikkeligt. Hvad skulle jeg gøre? Jeg havde lidt tid til at tænke over det, da han hurtigt og nemt trak min nederdel op og gav mig en rigtig rap på røvet. Det lort! Men jeg bemærkede også, at jeg på samme tid begyndte at føle, at kroppen glædede sig, og at den begyndte at dræne min fisse igen. “Så du bragte dette til mig?”Spurgte han. Jeg rødmede endnu dybere og vaklede mellem at løbe væk eller blive og håbe, at horniness i min krop endelig ville blive tilfreds. “Svar!”Han tog endnu en rap, denne gang øverst på indersiden af mit lår. Jeg følte den bløde hud rødme og få en tyk rød stribe. “Nå, da din mund ikke er god til at tale, er det måske godt for andre ting?»

Han lagde pisken over min hals og pressede mig på mine knæ på gulvet. Så trak han sin pik ud. Åh, hvordan jeg havde fantaseret om en så stor og lækker pik. Tør at tage det? Igen denne panikfølelse af enten at følge instinktet og løbe eller blive og føle den lækre pik i min mund, sutte den og måske føle den salte smag af cum glide ned i halsen. Før jeg havde tid til at reagere, følte jeg trykket fra pisken på min hals igen, og jeg blev trukket mod hans pik, min mund åbnede automatisk, og jeg blev presset ned på den, indtil hele munden var fyldt med den store, lækre pik, næsten ned til min hals. Det er længe siden, jeg har smagt sådan en stor pik. Jeg følte min fisse råbe for det, og jeg bemærkede, at jeg blev endnu vådere. Med pisken over halsen og et fast greb om mit hår, han styrede min Mund op og ned på hans pik, indtil jeg næsten følte det sorte for mig. Så blev det pludselig revet væk, så brat, at jeg impulsivt skreg lidt “Nej!”Endnu en hurtig rap over rumpen. “Tys! Du kan få din pik tilbage, men her er det ikke dig, der bestemmer tempoet. Forstået?”Jeg formåede bare at nikke, bange for at få en anden rap, mens den stadig sveder intenst efter den forrige. En lækker, varm smerte, der ydmygende nok spredte sig til fisse, og jeg følte det endnu mere intenst råb om opmærksomhed. Dette var virkelig pinligt, og jeg vidste ikke, hvor jeg skulle se, eller hvad jeg skulle gøre.

Måske var det lugten af liderlig fisse, måske var det mit desperate blik, men pludselig vendte han opmærksomheden ned under min nederdel. “Træk det op!”Jeg trak langsomt nederdelen op til midten af mine hofter.

Den lille g-streng var allerede gennemblødt med fisse juice. “Så… du længes efter en pik hvad?”Igen kunne jeg ikke svare. “Svar nu!”Denne gang var det ydersiden af mit lår, der fik smag på pisken, og jeg klynkede af smerter. “Ja,” svarede Jeg lavt. “Hørte ikke-sig hvad du længes efter!””Jeg længes efter din pik” hviskede jeg dybt ydmyget, hvor jeg stod med min nederdel halvvejs op, en Trusse, den løb af, læbestiftet gned udad og røde striber både på min røv og lår. “Nå, du kan ikke have det, før du virkelig beder om det, men du kan have noget andet.”Han kiggede hurtigt omkring ham, og jeg fik en fornemmelse af, at han havde planlagt det svar. Og jeg havde ret. For der, let tilgængelige, var et lys, jeg havde haft stående på den anden side af rummet. “Kom ned på dine knæ og spred dine ben,” beordrede han. Jeg skyndte mig at adlyde, før pisken havde tid til at blive svinget igen. “Godt-du lærer.»

Han virkede glad, og jeg følte en lettelse sprede sig gennem mig, før jeg pludselig følte lyset blive drevet hårdt op i min fisse. Jeg stønnede. “Lækker hvad? Sig, at du synes, det er lækkert.””Det er lækkert, jeg kan godt lide det,” svarede jeg naivt. “Synd, for det er ikke her, du skal have det” var svaret, før han rev det ud igen. Jeg følte min fisse skrige efter mere på trods af den hårde behandling, den havde modtaget. Han tog en finger hurtigt ind i min fisse, så to. Så trak han masser af fisse saft og holdt fingrene foran mig. “Slikke dem! Slikke din egen fisse saft.”Jeg sugede hans fingre, som om jeg virkelig ville sutte hans pik. Det smagte ukendt, men der var ingen tvivl om, hvor liderlig jeg virkelig var. “Kan du se, hvor meget det er? Din fisse higer efter min pik, ikke? Du løber herover! Men jeg vil ikke have sådan en våd fisse! Jeg vil bruge dette i stedet alligevel.”Han kørte lyset hårdt tilbage. Så trak han det pludselig ud og holdt op mod lyset. Jeg så, hvordan det blinkede i alle saftene på det. Så fik han selvfølgelig en ide, bragte lyset til min røv og sagde “Jeg tror, du er så våd, at du ikke har brug for glidecreme her.”Jeg kunne mærke panikken sprede sig. Kun en gang før havde jeg haft anal køn og få noget op i min røv uden glidecreme havde været en smerte! Jeg lod impulsen til at løbe overtage og halvløb halvvejs kravlede over gulvet.

En hurtig hånd omkring min ankel stoppede min klodsede flugt, og jeg følte igen pisken, denne gang tre raps i hurtig rækkefølge på min røv. “Du kan gå, når jeg siger, at vi er færdige! På den ene eller anden måde, du kommer til at smage pisken igen. Eller måske kan du lide at smage pisken?”Et par hurtige piske tilføjede sved og efterlod lange røde mærker. “Nej,” klynkede jeg. For nu begyndte det at stikke ordentligt. “Nå, hvis det stikker Sådan, finder vi en anden brug for det da.”Jeg så ham fiske noget ud bag sofaen, men da jeg forsøgte at vende om for at se, hvad det var, blev jeg pludselig skubbet tilbage igen. Kort efter følte jeg håndtaget på pisken mod mit røvhul. Jeg ville løbe, men turde ikke, og forberedte mig på den smerte, jeg havde følt før. Men efter lidt pres gled det ind, og det var virkelig ret rart at blive fyldt op sådan i røvet. Jeg indså, at det var lube, han havde gemt sig. Pisken blev bragt ud og ind langsomt, og jeg nød det. Det eneste, jeg savnede nu, var også en pik i fisse. Jeg turde køre mine fingre langsomt mod fisse hul til at gøre noget ved det.

Hurtigt kom pisken ud af min røv, og jeg følte en sikker smerte på min hånd. Han måtte have gjort det før. “Nej! Her beslutter jeg, hvad jeg skal bruge disse hænder til, og lige nu er det at rykke mig af!”Han satte pisken tilbage i hans røv og gik frem og fastgjort et greb til mit hår og bragte min mund over hans store pik igen. Det gik mindst lige så dybt som sidste gang, og jeg følte den salte smag af sæd. Det var nok lige før han kom. Smagen af cum, den beslutsomme hånd i mit hår og følelsen af en røv fyldt op til Randen var næsten mere, end jeg kunne klare uden at forsøge at snige en finger tilbage til min fisse. Men jeg vidste, at han kom og forberedte sig på at føle en afgift, der kom helt ned i halsen. Så stoppede han pludselig igen. Han trak sig ud af min mund og rystede mig hurtigt rundt, så jeg stod med min røv mod ham igen.

Så trak han sin pisk ud og kørte sin store pik helt til bunden af min røv i stedet. Det var meget større end pisken, og jeg følte mig fyldt op på en ny og endnu mere lækker, mere krævende måde. Til min store glæde satte han derefter pisken mellem mine ben og gned den op og ned på min klitoris. Det var faldet. Jeg følte, at prikken i mine fingre og tæer, en lækker følelse, der spredte sig over mig, og jeg kom som om jeg aldrig er kommet før, med en pisk på min fisse og en pik dybt begravet i min røv. Så tog det ikke lang tid, før han tog et par hurtige, dybe greb, og jeg følte, at han kom langt inde i mig.

Jeg kom til mig selv på sengen, alene som før fantasien, med min pisk og vibrator. Jeg vidste nu, hvad jeg var nødt til at komme ud og få, og glædede mig til at prøve dette rigtigt.

Dating +21

Aduit games